Megérkezett a Planet Crafter 1.0 és vele temérdek újdonság is

  • Írta: osan
  • 2024. április 14.
  • Videó
Link másolása
A népszerű túlélőjáték elhagyta végre a korai hozzáférés állapotát és ezzel számos újdonság is bekerült az alkotásba, melyek növelik lehetőségeinket, hogy barátainkkal közösen játsszunk, illetve a játék világát is építik.

Pár napja jelent meg a Planet Crafter 1.0 verziója, melyben fő feladatunk az lesz, hogy egy ellenséges környezetben, egy rideg bolygón túléljünk, és ennek egyetlen útja a terraformálás. A képlet megszokott: gyűjtögessünk, tervezzünk, fejlesszünk és építsünk egy vagy több bázist, ezt viszont az 1.0-ás verzióval már akár több, mint 10 barátunkkal is megtehetjük.

A megjelenés nemcsak a mulitplayert hozta el, új állatokat is kreálhatunk a DNS manipulációnak hála, 3 új biómot is felfedezhetünk, új játékvégi tartalmak érkezet és a játék világát is mélyítették, új karakter animációk, több probléma javítása, új eszközöket készíthetünk, 20 új exkluzív dal, illetve életminőségi változtatások is bekerültek a játékba.

A Planet Crafter egyelőre csak PC-re érhető el, jelenleg „rendkívül pozitív” értékelésen áll Steamen és még 10 napig, vagyis április 24-ig 30%-os kedvezménnyel csaphatunk le rá.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...