Két új pályával bővül a Call of Duty: Modern Warfare III

  • Írta: szlav
  • 2024. április 30.
  • Letöltés
Link másolása
A félidőhöz érkezett a Call of Duty: Modern Warfare III harmadik szezonja, ez pedig csak egyet jelenthet: itt a Reloaded update! Ezúttal két új pályát kapunk a 6v6-os játékmódokra.

A korábbi években problémát jelentett, hogy viszonylag kevés figyelmet és frissítést kaptak az évente jelentkező Call of Duty-játékok 6v6-os, hagyományos többjátékos módjai. Ugyanez nem mondható el a Modern Warfare III-ról, hiszen eddig is számos extra pálya és fegyver érkezett, ez pedig tovább folytatódik az aktuális szezonközi frissítésben.

A Season 3 Reloaded két új pályával bővíti a klasszikus multiplayer 6v6-os játékmódjait (TDM, Domination, Search & Destroy, stb.). Az első pálya, a Grime egy mocskos londoni kanális környékén ereszti egymásnak a játékosokat, míg a Checkpoint ismerős lehet, hiszen a tervezői Rebirth Island erődjét vették alapul. Lássuk, hogyan festenek!

Mindkét pálya május 1-jén érkezik a játékba, a Season 3 Reloaded élesedésével. A zombimód kedvelőinek ezt a néhány nappal ezelőtti videót is érdemes lecsekkolniuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...