Ősszel érkezik a Starfield első kiegészítője

  • Írta: szlav
  • 2024. április 30.
  • Letöltés
Link másolása
Előtte is érkeznek majd más, izgalmas frissítések, Todd Howard azonban elhintette, hogy ősszel várható az űrbéli RPG első nagy expanziója, a Shattered Space. Mindezek mellett a modderek is fenhetik a fogukat.

A Bethesda atyaúristene, Todd Howard a Kinda Funny Gamescast vendége volt, és habár a beszélgetés zöme a mostanában őrülten lángoló Fallout-lázról szólt, szó esett a Bethesda legutóbbi nagy szerepjátékáról, a Starfieldről is. A grandiózus űropera fejlesztése még koránt sem ért véget, hiszen számos további frissítés és néhány nagy bővítmény is be van már tárazva. Az expanzió méretű DLC-k közül az első a Shattered Space lesz, Howard pedig az interjú során elhintette, hogy idén ősszel várható az új történetszálakat, új helyszíneket, fegyvereket, felszereléseket és sok egyéb újdonságot hozó csomag.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy őszig kell várnunk a következő update-re. Előtte érkeznek még kisebb frissítések is, melyek egyikét még a héten bejelenti a Bethesda! Ez az update kifejezetten a Starfield eddig is igen sokoldalú hajóépítős mechanikáit mélyíti el tovább, vagyis ha ti is szívesen bütykölitek órákig az űrhajóitokat, akkor erre mindenképp érdemes lesz odafigyelnetek!

További jó hír, hogy úton van már a Starfield Creation Kit is, sőt néhány kiemelt felhasználó számára már most elérhető a korai verzió! A Creation Kit (a többi Bethesda-játék Creation Kitjéhez hasonlóan) egy jókora eszköztár a modderek számára, amely minden szempontból könnyebbé és rugalmasabbá teszi a rajongói tartalmak készítését. Todd Howard egyébként az interjú során is elismerően szólt a játékaik modderközösségéről, megemlítve azt, hogy a múltban számos ilyen rajongóból vált hivatalos alkalmazott a Bethesdánál - ez történt például a Fallout: London néhány fejlesztőjével is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...