A Fortnite nagyon komolyan veszi a Star Wars-napot

  • Írta: aronsz
  • 2024. május 4.
  • Hír
Link másolása
Star Wars Pass a Lego Fortnite-hoz, új skinek, eszközök és járművek érkeznek a Star-Wars nap ünneplésére, ráadásként pedig Twitch-dropokkal is kedveskednek a rajongóknak.

Május 4-e a nemzetközi Star Wars-nap, amit rendszerint a játékiparban is ünnepelnek. Az Epic Gamesnél is ez a helyzet, akik idén rengeteg dologgal készültek. Érkeznek ingyenes és fizetős kiegészítők és egy Star Wars tematikájú Lego Pass is.

Az ünneplés középpontja a Fortnite Lego Pass: Rebel Adventure. Ahogy haladunk előre a Lego Pass-ban úgy nyílnak majd meg különböző Star Wars tematikájú kiegészítők, amelyek között vannak ingyenesek és fizetősek is. A Lego Pass koronaékszere pedig egy Chewbacca skin, amely nem csak a Lego Fortnite-ban lesz használható.

Szintén a Lego Fortnite-ba érkeznek új gameplay elemek, a pályán ugyanis megjelennek majd bajba került lázadók, akiknek segíthetünk felépíteni a bázisukat. Ehhez pedig a Star Wars univerzum ikonikus eszközeit kell használnunk.

A Chewbacca skinen túl természetesen érkeznek még kiegészítők. Elérhető lesz Lando Calrissian, Luke Skywalker (a Dagobah-rendszeres szerkóban), illetve egy AWR Trooper (ezek a Rogue One-ból ismert halálosztagosok).

A Fortnite Battle Royale-ba újra érkezik Darth Vader, aki pedig legyőzi az megszerzi a fénykardját. Érkeznek a rohamosztagos bázisok is, ahol E-11-es puskákat lehet szerezni. Az egyik bázison ráadásul fogva tartják Chewbaccát is (minden körben másikon), akit ha kiszabadítunk, akkor örökké hálás lesz és mellettünk harcol (amíg egyikünk meg nem hal).

Emellett lesznek új tartalmak a Rocket Racing-ben és a Fortnite Festival is kap egy kis Star Wars hangulatot, a Cantina Band Jam zenéje szintén megvásárolható lesz, illetve különböző küldetések teljesítésével is szerezhetünk ingyenes dolgokat.

Péntek este ráadásul kiderült az is, hogy nem csak a játékon belül érkezik extra tartalom. A Twitchen ugyanis, bizonyos streamerek nézésével különleges, természetesen Star Wars tematikájú töltőképernyőket is szerezhetünk egészen május 14-ig.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...