Steam.tv - streaming szolgáltatást indít a Valve

A mai napon szép csendben, mondhatni titokban, mint később kiderült, véletlenül elindította a Valve a saját élő streaming szolgáltatását Steam.tv néven. Az oldal a délelőtt még elérhető volt, mostanra azonban már újból offline lett.

Befutott a PC-s Burnout Paradise Remastered

Azaz már majdnem befutott. Megjelenési dátumot kapott a felújított játék PC-s verziója, augusztus 21-től lesz elérhető, ám akik nem bírnak addig várni, akár már most is kipróbálhatják az Origin Access keretében.

Assassin’s Creed: Odyssey - középpontban a tenger

Folytatódik az Assassin’s Creed: Odyssey fejlesztői naplósorozata, ezúttal a tengerek, hajók és a vízicsaták kapták a főszerepet. A hajózás eddig is része volt a franchise-nak, ám a fejlesztők szerint most e téren is sikerült szintet lépniük.

Battlefield V - trailerelemzés DICE módra

Még csak alig két napja jelent meg az új Battlefield V trailer, ám a népszerűsége máris az egekben, ráadásul a like/dislike aránya is jóval kedvezőbb a korábbiakhoz képest, így a DICE elérkezettnek látta az időt újabb infók leleplezéséhez.

Far Cry 5 - érkeznek a zombik!

Az élőhalottak mindig is aranybányaként funkcionáltak a szórakoztatóipar számára, így most eljött az idő, és beeszik magukat a Far Cry 5-be is. Érkezik a Dead Living Zombies DLC, ahol az agyatlan lövöldözésben mégiscsak az agyé lesz a főszerep.

Hitman 2 - traileren a tonhal tökéletes felhasználása

How to Hitman címen újabb előzetes érkezett a dán fejlesztésű bérgyilkos-szimulátorhoz, melyben leginkább a játék lenyűgöző részleteibe nyerhetünk bepillantást; zseniális AI, élettel teli NPC-k és folyamatosan változó apró részletek.

Mosaic - bemutatkozik a Krillbite Studio új játéka

A kritikusok által sokat méltatott Among the Sleep fejlesztése mögött álló Krillbite Studio új alkotással jelentkezik, melyben egy magányos férfi monoton életét követhetjük végig, akivel egyszer csak különös dolgok történnek.

Így változik a The Sinking City időjárása

Nem fogunk örülni, ha ránk esteledik és leszakad az ég a The Sinking City alapjáraton is elég komor világában. A legfrissebb fejlesztői napló a játék fény- és időjárási effektjeit mutatja be.

Befutott az F1 2018 harmadik gameplay trailere

Idén is visszatér a videojátékos száguldó cirkusz, a megjelenés előtt egy héttel pedig újabb előzetest kaptunk. Az eddigi legkidolgozottabb karriermódot és több mint 20 klasszikus járgányt felvonultató F1 2018 látványosabb mint valaha.

The Quiet Man - két új előzetes érkezett

A Square újabb látnivalókkal készült az idei E3-on bemutatott The Quiet Man kapcsán. Az első rövid teaser a helyszínre és a történetre, a második pedig a játék harcrendszerére összpontosít.

Shadow of the Tomb Raider - Lara arzenálja

Ismét egy rövid előzetessel tért vissza a Shadow of the Tomb Raider, a fókuszpontba pedig ezúttal a fegyverek színes tárháza került. Mutatunk egy limitált kiadású szobrot is, amely Larát egy barátságtalan párduc társaságában ábrázolja.

GC 2018: Itt az Activision kölni játékfelhozatala

Most, hogy már hetekkel magunk mögött hagytuk az ide E3-at, ideje, hogy érkezzen a következő show, ami nem más, mint a kölni Gamescom 2018. Az Activision indulóiból biztosra vehetjük, hogy izgalmas rendezvénynek nézünk elébe.

Érkezik a Sniper: Ghost Warrior Contracts

Új résszel tér vissza a Sniper: Ghost Warrior-széria. A franchise hiába fejlődött folyamatosan az elmúlt években, a fejlesztőknek nem igazán sikerült rátalálni a megfelelő irányra, így a következő részt ismét új alapokra helyezik.

Játékmeneti előzetesen a Generation Zero

Újabb előzetest kapott a Just Cause-széria alkotóinak új fejlesztése. A Generation Zero az 1980-as évek Svédországába repíti vissza a játékosokat egy emberek és gépek közti macska-egér játékba, mely ránézésre igencsak látványosnak tűnik.

GC 2018: Végre teaseren a Vermintide 2 első DLC-je

A teaser videóban Bogenhafen zöld egét tűzijátékok tarkítják, ám ahogy haladunk lefelé, érezhető, hogy valamilyen új borzalmak várnak a játékosokra. Azonban, hogy pontosan mi, csak a jövő hét során megrendezett Gamescomon derül ki.

GC 2018: Új Battlefield V trailer - itt a battle royale

Befutott a Battlefield V vadonatúj trailere, melyről nyugodt szívvel kijelenthető, hogy egy V2-es rakéta erejével söpri el a korábbi előzetesek által keltett kétségeket. Hatalmas ütközetek, látványos akció, és battle royale vár ránk.

GC 2018: Csak jövőre jelenik meg a Tropico 6

Újabb előzetes érkezett az Unreal Engine 4 segítségével meghajtott Tropico 6-hoz. A megjelenés azonban sajnos csúszik, így az önjelölt diktátoroknak 2019-ig kell várniuk, hogy végre magukhoz ragadhassák a hatalmat kedvenc szigeteiken.

GC 2018: Stormdivers - teaser hangol a bemutatóra

A Housemarque mulitplayer címét ugyan már áprilisban bejelentették, ám azóta sem lehetett pontosabban belőni, hogy mégis mire számíthatunk. Most azonban a helyzet változni látszik, új teaser előzetes érkezett.

DOOM Eternal - így működik az extra élet

A múlt héten bemutatott első DOOM Eternal játékmenet-bemutatóban sokakat meglepett, hogy játék közben egy extra életet is fel tudunk majd venni. Az id Software most tisztázta, hogyan is működik majd ez.

Metro Exodus - bemutatkozott az Aurora Edition

A 4A Games lerántotta a leplet a Metro Exodus különböző kiadásairól, közülük is kiemelve a limitált példányszámban értékesített Aurora Editiont, ami a játékban is fontos szerepet játszó vonatról kapta a nevét.