Layers of Fear 2 - trailer és fejlesztői napló érkezett

Egy friss, hátborzongató trailerrel és a fejlesztői napló sorozatának első epizódjával jelentkezett a Bloober Team. Utóbbiban a fejlesztők mesélnek a helyszínről, a történetről és arról, hogy mi inspirálta a folytatást.

Mortal Kombat 11 - fontos PC-n az optimalizáció

Ha hihetünk a híreknek, akkor a Mortal Kombat 11 még a Mortal Kombat X-nél is jobban fog futni számítógépen. A PC-s port optimalizálásáért ezúttal is a QLOC csapata felel majd.

Éves bevételi rekordot döntött tavaly a Fortnite

Egy játék sem hozott egy év alatt annyi pénzt a konyhára, mint a free-to-play modellel operáló Fortnite. A csupán kozmetikai jellegű skinek, táncok és emote-ok 2,4 milliárd dollár bevételt termeltek 2018-ban.

Jump Force - két újabb harcos érkezett

Lassan véget ér a Jump Force nyílt bétája, de a Bandai Namco még ezzel párhuzamosan is képes meglepni minket pár új karakterrel. A JoJo's Bizarre Adventure Jotaroja és a Dragon Quest mangából ismert Dai is részt vesz a buliban.

Anthem - így tér el a demó a teljes változattól

Jövő hétvégén az előrendelők, egy hétre rá pedig mindenki más is kipróbálhatja az Anthem demó változatát. Lesz azonban pár kulcsfontosságú eltérés a végleges játékhoz képest, amiről érdemes tudnunk.

Black Ops 4 - új játékmódot kap a Blackout

Igaznak bizonyultak a Redditen keringó pletykák, hamarosan tényleg egy új játékmóddal bővül a Black Ops 4 battle royale részlege. A jelenleg futó Down But Not Out-ot az Ambush szabályrendszere cseréli majd.

Remekül fest a System Shock remake

A Nightdive Studios szorgosan munkálkodik az 1994-es horror-klasszikus System Shock felújított változatán. Az eredmény pedig látvány szempontjából egészen pazar - nézzünk is bele a legújabb demonstrációba!

KotOR 3 - a BioWare többször is el akarta készíteni

A Kotaku szerkesztője, Jason Schreier egy Twitteren adott válaszában arról mesélt, hogy a BioWare állítólag több alkalommal is jelezte, szívesen elkészítené a Knights of the Old Republic régóta várt harmadik részét, de eddig nem jártak sikerrel.

Forza Horizon 4 - 7 millióan próbálták eddig ki

Eléggé bejött a Forza Horizon negyedik felvonásának, hogy az Xbox Game Pass szolgáltásán keresztül is elérhető, az októberi megjelenés óta több mint hétmillióan voltak kíváncsian arra, hogyan is sikerült a Playground Games versenyjátéka.

Mortal Kombat 11 - Reptile és Kitana is visszatér?

A héten hivatalosan is bemutatkozott a NetherRealm következő Mortal Kombat-játéka. A leleplezéskor több ismerős karakterről is lehullt a lepel, de jelen állás szerint úgy néz ki, hogy más, régről ismert harcosok is visszatérhetnek.

Resident Evil 2 - a döntés a te kezedben van

Vadonatúj, interatktív előzetest kapott a jövő héten megjelenő Resident Evil 2. A friss kedvcsináló ismerős jelentekkel operál, de a választás lehetősége miatt azért így is izgalmas percekben lesz részünk.

HWSW: 773 millió email cím szivárgott ki

Éppen csak elkezdődött az idei év, de máris itt az év első komolyabb adatszivárgása. Közel 773 millió email cím és közel 21,2 millió egyedi jelszó került nyilvánosságra. Igaz, ezek között akadnak olyanok, amelyek nem először.

Máris ingyenes hétvégén az Override

Kicsivel több, mint egy hónapja jelent meg a Modus Games mechás harci játéka, máris ingyen kipróbálható a hétvégén mindhárom platformon. Vélhetőleg nem fogy olyan jól az Override: Mech City Brawl, mint azt a fejlesztő várta.

Bunyós játék készül a Power Rangersből

Már 25 éves a frencsájz, és ennek apropóján a Hasbro, az nWay és a Lionsgate bejelentette a Power Rangers: Battle For the Gridet, amely egy könnyen emészthető verekedős anyag lesz PC-n és konzolokon.

Berepült az Ace Combat 7, nézzünk bele az elejébe!

A kiadó megadta a felszállási engedélyt, így végre a boltokba került az Ace Combat 7: Skies Unknown. Nehéz szülés volt - több csúszást böjtöltünk ki -, de az arcade repülős címek rajongói egy újabb gyöngyszemmel gazdagodtak.

Így kémkedünk a Total War: Three Kingdomsban

A kémkedés és a tisztességtelen eszközök használata megengedett az új Total Warban, megtévesztheted és megzavarhatod vetélytársaidat a Kína feletti uralomért folytatott küzdelemben. Bővebben meséljen a trailer!

The Division 2 - befutott a multis trailer

Hét hónappal a New Yorkra szabadított halálos vírus után még mindig tombol a káosz, és Washington utcáit sem olyan könnyű felszabadítani; Dark Zone-ok, PvP- és PvE-küzdelmek, konfliktusok. Ne izgulj, a Ubisoft segít eligazodni!

Beköszönt a disznó éve az Overwatchba

Ismét saját eventet kap a kínai újév a népszerű lövöldében, mely során feltehetően új skinek és játékmódok lesznek elérhetőek. Azonban egyelőre még titok, hogy egészen pontosan mire számíthatunk.

Fimbul - küzdelem az örök fagyban

A Wild River és a Zaxis Games akció-kalandjátékában egy skandináv mitológia ihlette világba látogathatunk el, ahol a kietlen havas világvégét járva kell mindent megtennünk annak érdekében, hogy helyünk legyen a Valhallában.

Mortal Kombat 11 - itt az első gameplay

A fejlesztők nem dobálóztak üres szavakkal, tényleg láthatjuk mozgásban a Mortal Kombat 11-et. A bemutató során levetítették az első gameplay trailert, láthattunk komplett meccseket, kivégzéseket és minden mást is.