Az egyéni, "1000 km 48 óra alatt kerékpáron" erőpróbámról

 - Az 1. kísérletem, 2016 (Mindenhol bringával Hey Joe-val a UK-ban)

Kommentek

#9
#8: Sziasztok! Köszke!

A 2 hete tartott, 2 (+1) napos országúti tekerésemből összevágtam már egy "rövidke", fél órás videót, a több mint 10 órányi nyers felvételből! xD :D Nem haragszom meg, ha nem nézitek végig -De aki igen, az lehet hogy utána fogja kapisgálni, hogy mennyi is lehetett az az összesen letekert 632 km a 2 és fél nap során, hegyeken át. ...Á, úgy sem! xD :D -, többnyire a hegyről lefelé vezető szakaszokról készült felvételek láthatóak benne. Éjszakai felvételeket kihagytam mert sokat úgysem mutattak volna, ill. igyekeztem csak a naposabb felvételekből válogatni, amin a táj szebben kivehető. http://bit.ly/2eql54U Az "1000 km 48 óra alatt kerékpáron" erőpróbámról írt szösszenetem pedig már magyarul is olvasható, egészében is, itt: http://bit.ly/2dJ0lWb
#8
Az de komoly vagy!!Le a kalappal és köszi hogy megosztottad. :) Példaértékű.
#7
látva ezen helyeket kicsit visszaadják a hitemet Angliában, mert a nagyvárosait gyűlölöm( tapasztalatból). szép teljesítmény, a saját korlátaid kitolása legyen fizikális vagy mentális, mindig elismerésre méltó: gratula!
#6
#2: Kösz! Az is eléggé jó lehetett! :D A táv nálad is megvolt rendesen akkor, + a szembeszél sem lehetett túl kedves. :)
#5
#1: Kösz, meg is éreztem a végére de túléltem! :D A táj pedig tényleg sokszor nagyon ott volt, az időjrás is kedvezett szerencsére.
#4
#3: Há' mert már ismerek elég régóta itt jónéhány tagot és tudom, hogy szeretik a játékokat de nincsenek beszűkülve látókörileg és más is érdekli őket, pl. művészetek, sport, stb. :) De köszi az ajánlást, tanácsot, lehet kidobom máshova is még, csek előbb most már akkor a teljes szöveget, tartalmat magyarra is átírom előtte! :)
#3
Egy ilyen blogot miért ide irsz? Egy játék oldalra. index2-n speciel biztos több embert érdekelne, vagy olvasnák el.
#2
Gratulálok!Tavaly 2.5 nap alatt 605km-t tekertem le trekking bringával.Békéscsaba-Kőszeg.A terep a Tiedhez képest semmi volt,első nap át kellett verekednem magam az alföldön,nyilván végig szemből fújt a szél
#1
Nagyon jó helyeken jártál, szép képek. És gratulálok, nagyon szép távot tettél meg.