Miért Zseniális a "Halálos Iramban" széria

Mielött még akárki halálosan megfenyeget: Nem, nem tartom a(z összes) filmet zseniális remekműnek) viszont maga a film koncepció zseniális

Kommentek

#33
#31: Hallod, tudom az is ovis szokás hogy nem én kezdtem. Viszont ő kötött bele minden szarba. Én is szarul viselkedtem, de legalább probáltam abbahagyni. Erre még rátett egy lapáttal.

#32 Magyarázd meg vagy hallod mindjárt valaki leszid téged :D
#32
Szerintem a Tokiói hajsza volt a legjobb. Annak volt a legjobb hangulata. Na inkább engem fognak meglincselni! :D
#31
Óvoda kettő amit itt ketten levágtok. Szörnyű b*zmeg.
#30
>igy le is zárhatjuk ezt, csak könyörgöm hagyjuk

>mivel nekem nem szent célom jobban felzaklatni téged

És hölgyeim/uraim, most bizonyitották be hogy nem lehet az utolsó szó senkié, még akkor sem ha beismerték a vereségüket. Nem. Még eggyet kommentálni kell! Meg kell mutatni ki itt a főnök!

Na innen én lesz@rom mit fog válaszolni, ő biztosan nem, mégha azt is mondja, miért tényleg, ennél szánalmasabb dolgot nem láttam még. Azoknak akiknek tetszett a cikk annak örülök, akik nem értettek velem eggyet, és kulturáltan le tudták irni véleményüket is azoknak is. További szép estét
#29
#28: Értelek. Hát ahogy a postjaim álltalad kiragadott részleteit összeállítottad egyértelművé vált hogy csak annyi jött át neked hogy én bántani akarlak. Mert gonosz vagyok.
Ellenben egy darab olyan sort sem idéztél vissza ahol érveltem éppen, vagy egy gondolat menetet futtattam irányodba, magyaráztam esetleg kérdést tettem fel neked, amire persze hiába várok választ. Egyet sem.
Nah látod így valóban nehéz beszélgetni. Főleg ha ennyire rosszul viseled a kritikát, és ráadásul ennyire érzékeny is vagy.
De mivel nekem nem szent célom jobban felzaklatni téged úgyhogy akkor rekesszük szerintem is be ezt az elég egyoldalú beszélgetést.
#28
#27: gondoltam talán leszűrsz belőle valami konstruktív gondolatot.

>Te fogyatékos vagy?

>Ez a cikk a vicc és a szégyen keveréke

> illetve úgy fogalmazol és érvelsz mint egy 12 éves.

> Jaj, ne játszd már az agyad

"Dehát szíved joga hogy ezért neheztelj rám. "

Hallod nem birod abbahagyni. Egyszer se sértetelek meg mint te engem. ... nem akarok veled beszélni, azért mondtam hogy hagyjuk. De te csak azért is meg mutatod ki a király. Figyu, elismerem okos voltál, és igy le is zárhatjuk ezt, csak könyörgöm hagyjuk.
#27
Érdekes hogy érdemben semmit sem reagáltál arra amit írtam, továbbra is deffenzíven védekezel mint aki tényleg nem érti hogy mit magyaráznak neki.
Nem akartam a lelkedbe taposni azzal hogy kritizáltam az írásodat, gondoltam talán leszűrsz belőle valami konstruktív gondolatot. De abszolút nincs önkritikád, azzal takarózol hogy voltak akik osztoztak veled a film iránti szeretetükben és nem analizálták a cikked úgy mint én. Dehát szíved joga hogy ezért neheztelj rám.
De azért azt még áruld el nekem légyszíves hogy miért érzed releváns példának a New York Times-t?
#26
#25: AMUGY EZER K*RVA BOCS HOGY NEM Gamekapocs szinten irok ide, hanem hobbi szerint, ha baj akkor vazze olvas New York Times-ot, csak ne itt legyél alpári paraszt kérlek :3
#25
#24: Jó van látom, nem tudsz kulturáltan irni. Akkor haggyuk a fenébe :D

Mert hallod hogy ugy irok mint egy 12 éves, viszont te meg ugy viselkedsz mint a 8 éves.


Hallod nyugodtan szoljá be még párszor, nevez akárminek, ha téged az boldoggá tesz hogy neten szájkeretézhatsz.

Érdekes hogy volt pár valaki akinek tetszett az irás, de meg egyből beszologatsz. Jó van biztos.
#24
#22: Te fogyatékos vagy? Újra leírom hátha most végre felfogod: nem a téma választással van bajom! Felőlem akár írhattál volna a Twilight-ról is. Senkinek sem kötök bele az ízlésébe, azt szeretsz amit akarsz, szíved joga.(Bár előny ha értelmesen eltudod magyarázni milyen értéket véltél felfedezni az adott filmben. Mert igazi "érték"-nek kell lennie ahhoz hogy valamit bármely aspektusból zseniálisnak nevezhessünk)

De ha már blog írásra adod a fejed kicsit erőltesd meg magad: Rendszerezd a gondolataidat és végül öntsd oly formába hogy ne legyen szenvedés végig olvasni.
És ne gyere nekem megint ezzel a Mad Max-es példával mert ha azt is ilyen aluledukált odahányt formában böfögnéd ide azt sem díjaznám, független attól hogy osztozunk e a film iránti rajongásban.

Persze nem kell elgondolkodnod azon amit irtam, nyugodtan bujj vissza a kis barlangodba és hajtogasd magadban mantra szerűen azt hogy: Ha Marvel filmről írtam volna akkor biztos mindenkinek tetszene az írásom...
#23
#21:

Mondjuk azt tisztelem hogy legalább te kulturáltan tudtad magad kifejezni, és megértem a te álláspontodat. Mondjuk szerintem is Popcorn filmek a Halálos Iramban széria, de attol még lehetnek nagyon jók
#22
#20: A te irasod sem a legszinvonalasabb.

Mondom legközelebb irok hogy miért zseniális a mad max vagy a Marvel filmek, hogy lecsituljon a szived
#20
#19: Jaj, ne játszd már az agyad! Nem a témaválasztásba kötöttem bele hanem a színvonaltalan írásodba.
#19
#18: Én is tudok szeretni egy olyan film sorozatot, ami nem Marvel/DC, de mégis valahogy kritikailag illetve pénzügyileg sikeres, és ezer bocsánat ha irok róla egy blogot.

Legközelebb majd irok a Mad Max-röl, biztos sok sikerem lesz vele
#18
#17: Uram bocsásson meg, hogy én is tud
#17
#16: Helyesirási hibákért bocsánatot kérek, diszlexiás vagyok, de igazad van fogalmazhattam volna jobban.

Az hogy szerinted a harmadik rész jobb lett az első kettőnél az egy nagyon egyedi meglátás amit nem sikerült megmagyaráznod, érvekkel alá támasztanod.

"remek karakterek, nem Full-CGI jelenetek, jó zene, emlékezetes idézetek és jelenetek"

Ahogy azt sem hogy az amúgy szórakoztató sorozat mitől lenne zseniális?!

Leirtam azt is hogy nem a film minősége zseniális. Vannak sok hibái.

Viszont azért tartom zseniálisnak mivel megtalálták a tökéletes receptet minden filmhez. Mivel akármennyire hasonlit mindeggyik film egymáshoz, mégis meg lehet őket külömböztetni

Amugy 1000x a beszologatást, biztos megérdeltem, én is sok embernek beszoltam a cikkemmel.
#16
Ez a cikk a vicc és a szégyen keveréke. No nem azért mert utálom a sorozatot, hanem mert nincs egy mondat sem amiben ne lenne helyesírási hiba, illetve úgy fogalmazol és érvelsz mint egy 12 éves.
Az hogy szerinted a harmadik rész jobb lett az első kettőnél az egy nagyon egyedi meglátás amit nem sikerült megmagyaráznod, érvekkel alá támasztanod. Ahogy azt sem hogy az amúgy szórakoztató sorozat mitől lenne zseniális?!
Egyáltalán mit jelent neked az a szó hogy zseniális?