Nintendo Switch: Teljesítmény kiszámítása

Bevezetőnek: Ezek spekulációk, több hitelesnek tűnő oldal adatait vetettem össze. (Pl Gamekapcson is megjelent ez a hír)
  • Írta: lesik20

Kommentek

#31
#28: Az megint csak külön téma hogy az N eddig egyáltalán nem vette komolyan az online dolgokat, de pont arról van szó hogy a Switch-el nyitnak ebbe az irányba is. Az eshop valóban egy vicc volt, de talán pont ezen sem ártott volna változtatni, nem megnehezíteni a dolgot, nem gondolod?
#30
#21: Ja bocs, a Switch a legjobb konzol akkor, mikor még annyit se tud mint egy 12 éves Xbox 360. Ja bocsi, én hibám, Nintendo Konzolt játék miat kell venni.

De ki adna ki arra 100 000 forintot hogy játszon 1-3 játékkal. Ja hogy majd lesz késöbb. A Wii U-n is volt késöbb játék
#29
#15: A probléma ott kezdődik, hogy a Metroid nem lesz a legjobb fps, a Zelda nem lesz a legjobb RPG, és az sem biztos, hogy a Donkey Kong lesz a legjobb platformer. Itt mondjuk legalább már esély van. A 10 darab 10 pontos exkluzív meg legyen átlag 7 pont, ami nem rossz, csak nem is nagyon lesz rá más, akinek meg helyből nem jön be a N stílusa, az meg jobban jár, ha a telefonjához vesz dokkolható kontrollert, mert telefon úgyis kell, a felső középkategóriától kezdve meg már nem is gyengébb a Switchnél.
#28
#26: Én csak azt mondom, hogy 2013 óta (amióta van N3DS-em) egyedül két dlct (játékot) töltöttem le eshopról. Pcn és minden más konzolon only digitális tartalmakat veszek. Ez egy személyes tapasztalat, de szerintem ezzel nem csak én vagyok így.A kontrolleres téma kicsit más tészta.
#27
Lehet ezt ragozni a hardcore nintendo fanokon kívül nem fogja venni a kutya se, de lehet még ők se, a WiiU-ról is hamar lemondtak, ezzel se lesz másképp.
#26
#19: Ne haragudj, de azért az elég elcseszett logika hogy azért nem gáz a kevés tárhely, mert online úgyis drágák a játékok. :)

Emlékszem a Sony még azért is kapta az ívet hogy a kontrollerr 4-5 óránként tölteni kell. Lehet az is direkt van, hogy ne jársz annyit..... :)

Egyébként meg a Nintendo-nak ezen is változtatnia kellene, mert a vásárlás egye inkább erre tolódik.
#25
#23: Lényegében ha ez eredetileg a Shield Tablet 2.0 volna $200-250 dolcsiért akkor tényleg megfontolnám.

Viszont Nintendo annyi megkötést szabott ki rá..... meg hát tényleg, Nintendo tud nagyon jó játékokat késziteni, viszont sajnos úgy vélem hogy a Launch Title-lek rosszabbak a Wii U-nál. Hiába van egy új Zelda, ha az a Wii U-ra is megjelenik, illetve Splatoon 2 csak béta fázisban van.

A platformerek sohasem hoztak lázba Sonic 1-3 óta (mondjuk a Sonic Maniat varom) ezért az új Mario sem az nagy WasIsDas számomra

Nintendonak föl kellet volna sorakoztatnia 4-6 bazi jó(nak igérkező) launch titled. Mert félek hiába lesz 2-3 év múlva egy korrekt játék könyvtára mivel jelenleg még Tabletnak is elég cinkes
#24
Életemben csak a Wii maradt ki. Akkor éppen 360-on toltam.
Nem hiszem, hogy ha majd jön erre egy Donkey Kong vagy teszem azt egy Metroid, akkor azt fogom mondani, hogy ez nekem nem kell. Skyrim is a jön fasza lehet....
De ez csak a jéghegy csúcsa!
Majd idôvel tesznek a csomagba játékot is...
108 ezer nem nagy pénz csak idehaza ez rémisztôen hangzik!
Ha jönnek a játékok, akkor elkezdek spórolni! Mint ìrtam: 10 db 10 pontos only for cím és veszem is meg!
#23
Nem értek mindennel egyet. De valóban a játék felhozatal lesz a döntő szempont. Ha példának okáért kijön rá a Beyond Good and Evil 2, én azonnal rohanni fogok a boltba.
De azért becsülöm a cikkben hogy beleástad magad a hardveres részbe és informatív volt az írás.
#22
#21: Így legalább kb minden hónapra marad valami nagyobb játék az év hátralévő részében.
#20
YanezModerátor
#19: Ebben az esetben abszolút lényegtelen hány évesek a konzolok, mert itt most a teljesítményről van szó!
#19
#18: 3,5 éves konzol a Ps4. Kicsit irreális lenne ha egy új konzol megjelenési ára alacsonyabb lenne mint mint egy rég megjeelent konzol csökkentett ára. Ez a szűkös memória meg butaság, a Nintendo sose csinált komoly leárazásokat eshopon, max 30%-ot, és még sokszor így is drágábbak a játékok eshopról, mint a dobozos kópiák.
#18
YanezModerátor
#17: Mondjuk nekem sem azzal van bajom, hogy hardverileg gyengécske, hanem hogy ennek ellenére annyiba kerül, mint egy új PS4 bundle csomag! Plusz sokkal kevesebb játék jön/lesz rá. Plusz még ezenkívül is költsél rá, ha teljes konzolt akarsz! Ha kb 200 dolcsi lenne, minimum 200GB memóval, és visszafelé kompatibilitással, akkor már rendelném is elő!
#17
Hiába lehet erősebb mobilom, ha a játékok minősége meg sem közelíti amit ettől várok. Tény, hogy nem egy erős kütyü, de nem is ez a célja. A lényeg, hogy útközben, partikon tudjam használni a rá kiadott játékokat. Nekem nem kéne jelenleg erősebb. Ennek ellenére örülnék, ha a Nintendo politikát váltana, és erősebb gépeket dobna a piacra, hogy ne kelljen minden konzolkiadás előtt ezekkel a posztokkal találkozni.
#16
#15: "De ha Nintendo-ék letesznek az asztalra 10db 10pontos exluzív címet, akkor megveszem majd idôvel ezt a konzolt is."

Pontosan így gondolom én is. Kritizáltam a gépet, és tartom is, de ha jönnek a fasza játékok én is veszek egyet.
#15
Másik oldalról megközelítve:

Teljesen mind1 mire képes. Gyenge ez tény, de a játékfelhozatal és azok prezentációja a mérvadó!
Ez nem PC, kár vele hasonlítani!
Ne akarok játékokkal jönni, de.....de mégis:
Lehet, hogy jön egy Metroid, ami leveri a konkurens FPS-eket...
Lehet, hogy jön egy Zelda, ami leveri a mostani RPG-ket.
Lehet, hogy jön egy Donkey Kong, ami a legjobb platformer lesz (esetleg 3D)
Lehet, hogy a Beyond is brutális lesz....

de....egyenlôre nincs semmi, ami vásárlásra ösztönözne!
De ha Nintendo-ék letesznek az asztalra 10db 10pontos exluzív címet, akkor megveszem majd idôvel ezt a konzolt is.
Nintendósok tudják, hogy mit jelent egy 10 pontos Nintendós cìm!

De ez mèg rengeteg idô....
Addig meg beszerzek egy PS4 Prót :)
Viszont ha sikeres lesz a Switch játékfelhozatal (majd idôvel) akkor kár lenne kihagyni. Aki teljesen elkötelezi magát a PC vagy a másik konzolok felé az nem tudja mi a Nintendo. Nes-tôl kezdtem, így van emlékem. Pontosabban Atari 2600-tól.
Legyünk nyitottak a konzolok felè és hagyjuk a számokat.
Ez nem politika...kár civakodni.
A játék a lényeg és az élmény, amit közvetìt!
#14
#13: Viszont birom amikor ki akarnak oktatni.

Ha ugy vesszuk hogy a GTX 950 az Xbox 1 szintjén all, mig a PS4 a GTX 960 alatt, nem nagyon elkepzelheto hogy a Switch megkozelitene meg a 940m-es szintjet.
#13
#11: .... A Wii U-s GPU amivel hasonlitottam egy 5-6 éves GPU..
A GTX 920-930m masfél éves -.-

Nana hogy legyozi megha mobil is