One Piece- avagy mit vállaltam én be?

Beszámoló Thriller Bark után. (spoileres természetesen)
  • Írta: Mr.Dead

Kommentek

#12
YanezModerátor
#11: Ezen kommenteden képtelenség, hogy valaki megsértődjön, mert ahhoz, hogy egyáltalán értelme legyen, ki kell fejtened, hogy számodra/szerinted mi a logikus és értelmes értéke egy (anime)sorozatnak? A magyarázat mellé akár egyéb címeket is felsorolhasz példaként. Rajta!
#10
olvasd inkább a Berserk-ket: olyan jó és olyan lassan jönnek hozzá az új fejezetek, hogy többször újraolvasod, mint amilyen hosszú a One Piece valaha lesz.
#9
#8: 5-600 körül.
#8
#7: És az kb hanyadik résztől indulna?
Amúgy elsőre nekem is gagyi volt a zombik meg a két nagy ellenfél miatt, de aztán bejött a horrorosabb hangulat.
#6: az egy dolog, hogy jobbak a fillerek egy narutohoz képest, de attól még nem lesznek jók.
#7
Thriller Bark nekem első nézésre a leggagyibb ARC ever volt. De 2.-áara szakadtam végig a röhögéstől és sokkal jobban tetszett. Dressrosa lesz akkor ami nagyon tetszeni fog neked mert azok a részek kb mindenkinek tetszenek. És hangulatban kicsit Arabastát idézi, de epicségben water7-et.
#6
Srácok, nem várhatjátok azt, hogy hű maradjon az eredeti műhöz, és tempósan haladjon az anime... Egy hetente megjelenő pár oldalas füzet alapján animálják az egészet, és ritka kivételnek számít hűség tekintetében. A fillereket észre sem lehet venni egy Naruto-hoz képest. Nem a legjobb anime, amit eddig láttam, viszont a készítőkben van bátorság, amiért így tálalják.
#5
#4: Várjál várjál, a hosszú szigeten (aminek nem jut eszembe a neve) a foxys részek fele elméletileg filler, de hogy melyik arről gőzöm sincs mert mind hulladék.
#3: Thriller Bark után? Megmondom őszinten, most semmi nem tudna rávenni hogy folytassam, inkább belekezdtem a Trónok Harcába. (monsjuk az meg a könyvhöz képest gyenge) Pedig érdekelne, és mostmár Luffy harcai is baromi jók az új technikák miatt.
Am nálam is Water7 az első eddig, a végét leszámítva (és azt a pici időhúzást benne) szinte tökéletes arc
#4
YanezModerátor
#2: A fillerektől én is hányni tudnék, de nem számítom be őket. A legborzalmasabb a Foxy-s részek voltak! Azt hittem ott hagyom a sorit, és akkor az még nem is filler volt! XD Szerencsére folytattam, és így vált a OP a kedvenc anime sorozatommá.
#3
Sajnos csak visszaemlékezésekben, de azért jelen van a dráma, ráadásul olyankor elég durván. Szerintem nagyon drámai és megható sztorikat tud írni a mangaka.

Water 7, Robinos, hajós mindenségével együtt nekem a kedvenc részeimmé váltak. Sajnos NEKEM nem múlta felül semmi azokat a részeket (még). Most egyébként olyan részek jönnek amik tetszeni fognak neked... szerintem.
#2
#1: Alabasta nem volt rossz,csak rohadt lassú és szétnyújtott. Néha már a falat kapartam annyira nem történt semmi.
Egyébként az undorító fillereket kihagytam a blogból. Nem gáz ha van, de olyan szépen beleszokták ám rakni, hogy vagy a rész közepén ér véget a filler (erre inkább nem mondanék semmit) vagy a fillert beleerőltetik a történegbe( pl sárkányos). Mondjuk igy se nézem meg csak amit muszáj.
#1
YanezModerátor
Na bakker, én viszont pont a Thriller Bark-os résztől dobtam majdnem hátast! :D Ám a végefelé nagyon jó volt! A legjobb viszont, hogy csak ezután jönnek majd az igazán jó részek!!!! Nagyon nagy események fognak történni, és hangulatilag is ott lesz a toppon, akárcsak az Alabasta és Water7 esetében. Na, többet inkább nem mondok! :)