Ennyi volt számomra 2006-2008.-ig a gaming!

Ötven játék, sok órányi szórakozás, maradandó élmények.
  • Írta: godach

Kommentek

#20
#19: :D
Jaja. Nálunk is volt ilyen, hogy a kövi személy csak akkor következett miutan meghaltal.:)
#19
Törölt felhasználó
#12: Simán bevállalom és ugyanilyen formában fogom leírni, mivel nem vagyok cikkíró és nem is foglalkoztat az írás. Mi miért tetszett, stb.
Kérdés, hogy mikorra lesz meg, lehet csak évek múlva :D
Most gyorsan átfutottam a 2006 előtti blogodat, durván nagy a hasonlóság, sok atari és nes játékot fogok én is hozni.
Asszem kénytelen leszek felbontani, mert máshogy nem lehetne normálisan megírni.

#10: osztálytársamnak volt a meg a VC (meg neki indult el, talán ballagásra kapott egy fain gépet), mi egy életre bontottuk fel a cserét, volt amikor már imádkoztam hogy lőjék le végre. :D
#18
Ha az Alone in the Dark korábbi részei kimaradtak,akkor mindenképp pótold a negyediket,a The New Nightmare-t. Resident Evil-féle kameraállás,fejtörők,brutál jó hangulat,és néhol elég ijesztő is. Én annyira imádom azt a játékot,hogy még az előzményként szolgáló képregény változatot is megvettem,amit annak idején egy időben adtak ki a játékkal még 2001-ben(igaz az még a francia változat volt,az angolt 2002-ben nyomták).
#17
#15: Igen, a cellshadedes. Nem javaslom kukázni. Jól áll neki a látvány, jó a történet, jók a karakterek, jó az irányítás, pályatervezés. Egy kicsit könnyű, de ez legalább annyira igaz a SoT-ra. Én is idegenkedtem tőle, de vétek volna kihagyni.
#16
A játékokkal semmi bajom, de sajna szinte értelmezhetetlen és olvashatatlan, amiket összeikálsz... Ha figyelmesen visszaolvasnád, akkor rádöbbennél, hogy a leírt mondatait zöme csupán egy szóhalmaz.
Ezért kár billentyűzetet ragadni...
#15
#11: Ha a reboot az a rajzos (cellshaded?) valami, akkor azt kukáztam. Ellenben a SoT trilógiát pótolni szeretném, csak egyszerűen nincs időm :/
#14
#7: #04 Stranger. Nem, nem maradt ki, végigtoltam de az underground 1 után, nekem nem volt akkora eresztés, sandbox ide vagy oda.

Sok játékkal vagyok így, de az SA-val én is. Komolyan mondom, nem tudom mi van a szomszéd utcában, mert rég nem voltam már ott, de az SA-ban azt is tudom, hol van egy-egy motor vagy kocsi.
De mondhatnám a Morrowind-et (bár az nem ennyire részletes ugye) vagy a Gothic sorozatot.
Imádom azokat a térképeket, amik úgy vannak tervezve, hogy tényleg álmodból felkeltve, félig behugyozva is megmondod, merre van az arra :)
#13
#5: Nos, ebben a listában nincs benne, de azóta már pótolva lett az 1-2-3-4, Origins, és Shattered.
Shattered Memories, mai napig kedvenc, és nem csak Silent Hill kedvenc, hanem egyenesen a játékok szürkeségéből is bőven kiemelkedő darab :)
A többi viszont várólistán :)
#12
#1: Az ég világon semmit nem kell szégyellni :D
És komolyan mondom, szívesen olvasnám a "hasonló" posztod, szeretem ezeket az élményeket megosztani, szóval hajrá ;)
Nekem is lenne, még így is rengeteg pótolni való, na de mára rájöttem, hogy az élet rohadt kevés ehhez.
(főleg, hogy azért cibálom a sorozatokat is befelé) :)
#11
Még mindig nincs Princs of Persia? Ha 2008 és 14 között is kimaradt a szórásból, szégyelld össze magad és be ne fejezd úgy az évet, hogy ki nem pörgetted a SoT trilógiát és a rebootot.
#10
#1: Ismerős az érzés.
Csak nálam a SA-nel volt ez. Emlékszem meg X Classicon nyomtam tesoimmal, és megbeszéltük hogy 1,5 óránként mindig cseréljük egymást annyira rakattantunk.
#9
Bődületes mennyiségű játék, gratulálok hozzájuk! Tényleg nagyon szép lista,. Ezek közül kevéssel játszottam, még kevesebbet játszottam végig.
#8
Én még a ps1 es korszakban toltam félnapokat... Akkor nagy átörés volt grafokailag....Aztán sorba minden ami uj jött... Talán az ember kiöregedett a játékokbol nem érzem ahogy szivna magaba mint anno..bár mostanára nincs semmi ujdonság kissé lerágott csont minden
#7
Régen rengeteg órát öltem a San Andreasba. Jobban ismerem a pályát, mint a szülővárosomat. Bárhol kirakhatnál a játékban, térkép nélkül hazavezetnék a Grove Street-re. A mai napig fejből tudom a fontosabb csíteket. Kis papírlapom is volt, tele kódokkal. Áh...régi szép idők.
#6
YanezModerátor
#5: Nálam az első, majd a negyedik, második, a harmadiktól viszont nem dobtam el magam. Végig sem toltam.
#5
Silent Hilleket mindenképp pótold! Szvsz a PS2-es korszak végéig a 4. lett a leggyengébb rész, szóval a többi biztos ennél is jobban fogod élvezni. Nálam magasan az első vezeti a listát.
#4
NFS Underground 2 kimaradt az életedből?
#3
Törölt felhasználó
#2: De legalább élveztem a fosást :D
#2
YanezModerátor
#1: "A VC-re elment egy nyári szünetem..."

Így jár aki romlott kaját eszik.
#1
Törölt felhasználó
Micsoda címek, máskor hozok zsepit is. Mennyire szerettem akkor még játszani, igazán beszippantott egy-két zseniális cím. A VC-re elment egy nyári szünetem, rengeteg lehetőség volt benne, mai napig a kedvenc GTA-m. Ahogy te is írtad párszor, nekem sem volt mindig megfelelő bika gépem és sok játék el sem indult, így szégyen de a listádról bőven lehetne pótolni igazán nagy címeket. Ki tudja, még a végén én is írok egy hasonló szösszenetet, de ahhoz kéne egy jobb gép.