Middle-earth: Shadow of War Élménybeszámoló

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."
  • Írta: Gora

Kommentek

#4
Már az első mondatom kezdésével a témában az ellenkezőjére utalok. "Kicsit, lehet túlzás". Tény, nem játszottam a Dark Souls-okkal, viszont a Lords of The Fallen ki tudtam próbálni. Egy kicsi viszonyítási alapom azért talán van. Sok D.S videót néztem a YT-n. Azt hangoztattam, hogy a játék néha indokolatlanul be tud nehezíteni. Nem tudom végigjátszottad e, úgy ától cettig a War-t, de bizony tud olyan kapitány szembe jönni veled aki az ég világon minden csapásodra immúnis, egyetlen gyengéje a tűz. Na de a küldiben a jó anyjáért se tudod kicsalogatni a tűzhöz, mert nem hajlandó megmászni a dühöngő falat :) Ja igen, és ha leveszed valahogy az életének 3/4-ét akkor erősség a Last Stand, aminek kapcsán úgy bedühödik, hogy kifogyhatatlan dárdákat dobál feléd amiből elég 3 és kámpec. Persze aki ügyes az fedezékbe vonúl, na de ő ezt ha meglát megint folytatja. Na egy ilyen résszel el lehet szórakozni egy ideig. Ja igen és nem tudsz segítséget hívni a küldiben.
#2
Lehetne még sok mindenről írni, az embernek néha eszébe jutnak még dolgok amiket hozzáilleszthetne. Úgy voltam vele leírom azokat amik akkor éppen eszembe jutottak a játékról. Próbáltam sok mindenre kitérni. Én csak egyszer vettem silver chest-et, de semmi értelme, de amúgy lehet fejleszteni az Orkokat külön-külön, nem láttam, hogy Mirian-t kér e hozzá, de feltételezem igen. De sima Mirian-t bőven oszt a játék, szóval igen, nem szükséges rákölteni. Az irányítással néha nekem is voltak gondjaim. Amúgy PS4-en még az is hozzá tett az élményhez, hogy néha suttogások, meg kritikus csapások hangjai megszólaltak a controller hangszóróján. Az alapnál is volt ilyen, de ha jól tudom ez a funkció csak a Sony-nál él.
#1
Jó írás lett. A játék szerintem is nagyon jó, és ha eljutsz az igazi végéig akkor egy nagyon szép katartikus és kerek lezárást kapsz. Sokan előre temették a lootboxokok miatt de egy fityinget se kell amúgy költeni a játékra. Én csak a játékbeli pénzből vettem kapitányokat meg mindenféle dolgot és bőven elég volt. Az irányítással néha voltak gondjaim de szerintem is egy nagyon erős játék és méltó folytatása az előzőnek.