Kedvenc autós játékaim: The Crew

Open World MMO árkád autós játék óriási szabadon bejárható területtel

Kommentek

#4
#1 Maktub: igen, ez valóban így van pc-n is. Nagy ritkán be szoktam még lépni, hogy hátha megjavult a játék, és tényleg hamar feltöltődik a session játékosokkal, akadnak játszótársak. De így van ez a Divison-el is, meg sok más játékkal is, amikről sokan azt hiszik, hogy senki nem játszik már velük.

#2 Yanez: Én köszönöm.

#3 Kindzsal: Az Ubi-val kapcsolatban pontosan így gondolom én is a dolgokat.

A Horizon-t illetően én meg attól tartok nekem az lenne olyan, amire hamar ráunok a sokkal kisebb bejárható terület miatt. A Crew ezen a téren magasra tette a lécet. Én főleg a nagy térképnek köszönhetően nem tudtam ráunni 300 óra után sem.

Köszönöm a biztatást, a kedvenc kamionos játékaimról is folyamatban van egy poszt :)
#2
YanezModerátor
Az utóbbi 10 évben igen durván elhanyagoltam az autós játékokat. Egyedül a Driveclub az ami rá tudott bírni egy kis huncutságra. Viszont ha a jövőben komolyabban eljátszadoznék valamivel, ez a bejegyzés akár a segítségemre is lehet! Crew-nak a második része érdekelne a legjobban. Köszi a remek írást, és az említést is! :)
#1
A PS4 nem áll túl jól árkád autóversenyekkel, így mikor leárazták az ultimate kiadást, azt én is beszereztem. Nem mondanám egy kötelező darabnak, de jól el lehet lenni vele. Az meglepett, hogy bár tudtommal nem lett az a sikerjáték, aminek szánták, mégis vagy két évvel a megjelenés után még mindig volt egy elég aktív játékosbázisa. Rendszeresen akadt, aki hívott lenyomni egy-egy közös küldetést/kihívást. Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki a folytatásból.