Kedvenc autós játékaim: BeamNG.drive

"A törés szimulátor"

Kommentek

#8
#7: Egyetértek, és hasonlóképp vagyok én is ezekkel a dolgokkal. Ha autós kaszkadőrmutatványokról, és törésről volt szó, én is korábban leginkább a GTA4-ben éltem ki magam, majd nálam is ez váltotta fel hosszú idő után.

Egyébként pedig köszönöm, örülök neki, hogy azért olvassák páran ezeket a bejegyzéseket is. Éppen ezért téged is arra biztatlak, hogy ha van kedved, és időd mutass be néhány játékot a saját kedvenceid közül. Biztos akadnak jó páran, akiket érdekelne ;)
#7
Remek játék, 2016-ben szereztem be, miután már hosszasan szemeztem vele, én is tartottam attól, hogy nem fog hosszabb távon lekötni, de azóta 90 órám van benne.

Sok évnyi kihagyás után az első autós játék, ami le tudott kötni. Mindig is rajongtam a járművek látványos összetöréséért, elpusztításáért. Sokáig a GTA IV-ben éltem ki, ezen igényeimet, aztán jött a Beam.NG és maga mögé utasította. :)

Elképesztő, hogy milyen komplex szimulációt tudott alkotni egy ilyen kis csapat. Pont ez az oka annak is, hogy nincs forgalom, egyszerűen nem elég fejlettek hozzá a hardverek, egyes pályákon 6-8 autó a maximum amit el tudok hrlyezni a térkêpen, ha 30 FPS felett szeretnék maradni. (Egy I5 6500, 16 GB RAM és egy 6 GB-os 1060 mellett.)

A tartalomhoz pedig annyit, hogy azért nem mondanám olyan kevésnek, 10 pálya, 20+ jármű, 3 kampány és egy rakás scenario. Plusz ott vannak a módok, melyek szerves részét képzik a játéknak, tulajdonképpen, már ki se kell lépni a módok telepítéséhez és frissítéséhez.

Illetve az új tartalmak is rendszeresen érkeznek, még ebben a hónapban kapni fogunk egy buszt, talán még idén megjelenik az eddigi legnagyobb pálya, mely Olaszországba visz minket, és remélhetőleg.

Egyébként jó írás lett. :) Várom a következő részt.
Nem igazán szoktam írni, de jó látni, hogy valaki bemutatja a hasonló gyöngyszemeket, amelyek nem kapnak túlzottan nagy figyelmet ezen az oldalon, ezért lehet én is bemutatnék 1-2 hasonló címet ha lesz időm. Pl. A My Summer Car-t vagy a Jalopy-t, autós címek között igazi rendhagyó alkotások.
#5
#3: Köszönöm. Pontosan úgy van ahogy mondod. Remekül összefoglaltad a lényeget ;)
#2
Teljesen megértem az álláspontodat.

De igen, jól emlékszel. „Az év játékai 2017” posztomban írtam már erről a játékról.
#1
Hát.........a törés modelje, valamint a fizikája tényleg nagyon jó, de tartalom nincs benne nagyon. Mondjuk freeroam driveing-olni jó, de nekem nem ér 25dolcsit, meg fele annyit sem.

Ui. Te nem írtál már egyszer erről a játékról?