Infamous Ajánló

Vigyázat, magasfeszültség!
  • Írta: Gora

Kommentek

#6
Kösz a válaszokat!
Akkor talán egyszer, vagyis valószínűleg soha.
#5
#1: Szerintem a Second Son előtt sem nagyon van értelme elővenni. Nagyon közepszerű játék. Igazság szerint az egykori magas értékeléseket ennél is annak tudom be, hogy exkluzív, úgyhogy helyből két pont bónusz. Nekem komoly csalódás volt.
#4
#1 Elővenni nyugodtan előlehet, ha úgy sincs éppen más. Esetleg kiviheted a másik oldalt választva is.

#2 Igen, kicsit "sarkított" a Sandbox élmény. De ezért is írtam, hogy igazából unaloműzőnek tökéletes.

#3 Yanez belenéztem mindkét új generációs változatba a videómegosztóknak köszönhetően. Grafikailag oké, de sokkal valóban nem kínál többet mint az elődjei. De speciel én nem is vártam ennél többet a programtól. Előbbiekben kifejtettem.
#3
YanezModerátor
#2: +1

Ám én mégis hátast dobtam a Second Son-tól.
#2
#1: Szerintem nem. Hiába menő, hogy szuper erőd van és a városban kipróbálhatod ezeket, meg te döntöd el, hogy a képességeid segítségével jó vagy gonosz leszel. De ennek ellenére a tény az tény: nem tudták kihasználni a nyílt világban rejlő lehetőségeket, borzalmasan suta egy játék az első két rész ilyen tekintetben, mai szemmel meg főleg. A second son javított ezen, de attól sem dobtam hátast. Persze 1-2 ezerbe kerülnek ezek a Ps3-as címek, szóval nem veszítesz vele semmit, de nekem rossz játékként maradt meg az első két része a fejemben, a second son meg egy átlagos játékként, egy olyan sztorival, ami lekötött.
#1
A Second Son után nem tudom, hogy van-e értelme elővenni a régebbi részeket. A poszt mindenesetre elgondolkodtatott, hogy talán igen.