A STRESSZ.

Feszültség a neten. Ne legyél pöcs!!

Kommentek

#4
#1: Nekem is hasonló véleményem volt, de mióta megcsináltam a csoportot a facen, ez teljesen megváltozott. Ahhoz képest mennyire rühelltem a facet, áldom az eszem hogy ott lett minden elkezdve. Arcuk van az embereknek, nem is jöhet be kamu profillal senki sem, csak ha indokolt ál account mellett a staffnak felfedi az igazit. És érdekes mód két embert kellett kitenni két és fél év alatt. Az aktivitás 500%, a legutóbbi szülinapi ajándékkosárban több mint 400k értékű játékot ajánlottunk fel, mejben olyan címek versengtek mint az FC5, PUBG, ACorigins és még sorolhatnám. Csak idén már kétezer játék jött be, de ami a legfontosabb hogy tisztelik egymást. Reggelente van egy KV mellé posztsorozat, melyben igen jó vitatémák is vannak, mégis megadják a tiszteletet, érvelnek. Apropó, hogy egy épkézláb szabályrendszerünk nincs. De nem is kell, csak normális tagok akik önmaguk lehetnek és nem kell az internetes accountjuk mögé rejtőzni. Mérhetetlenül büszke vagyok rájuk.
#3
"Tartós (szorongás, depresszió, fogyás/hízás, pánikrohamok stb)"
Ja ahol most még vagyok, még 9 napig anno ott 2 hónap alatt 14 kilót fogytam mer annyit basztatnak.
Úgy h a főnöknek lesz az egész részlegre 3 embere én meg átmentem egy másik egységhez ugyanazért a pénzért :)
#2
én mondhatni állandó stressz alatt állok mégse vagyok rage-elős vagy toxic, szóval nem tudom hogy jön ide az összefüggés... talán máshol kéne az efféle reakciókra a választ keresni,
vagy lehet hogy más ember másféle stressz, nem tudom, nem vagyok pszichológus
#1
Egyvalamit felejt el mindenki. Hogy ők az interneten nem emberek. Az internetet nincsenek gyerekek é öregek sem. Semmi emberi tulajdonság, ami empátiát vagy tekintélytiszteletet keltene a másikban.

Az interneten arctalan és érzelmek nélküli vélemények vannak, amit más érzés szarrá szívatni, mint egy előtted álló valakit, akiről látod, hogy szarul érzi magát.

Plusz szerintem sokaknak eleve torzul a realitásérzéke online és egyszerűen nem veszik észre magukon, hogy amit megengednek maguknak a neten, az nem az a hangnem, mint amit offline megütnének egy vitában. Szerintem ilyen volt itt például Boss, aki fel nem bírta fogni, miért "szálltak rá" a moderátorok és vágták ki innen egy negyedéven belül kétszer.