Wreckfest 1.0

Banger Race Custom Events élménybeszámoló. Végre egy jó arcade autós játék

Kommentek

#9
#8: Köszönöm. Igen, szerintem ez egy „klasszikus flatout-os játék, jobb grafikával meg töréssel”

Van benne extrém sport, ha annak lehet nevezni pl. azt, hogy fűnyíróval is lehet menni, vagy iskolabusszal, és kombájnnal is lehet zúzni :)

Van kampány, de ettől függetlenül mindent lehet külön, szabadon is játszani custom event-ben, és azzal is lehet pénzt meg xp-t szerezni, ami kell az újabb kocsikhoz, tuninghoz.

Amennyire én tudom korábban komolyabban elmentek a realisztikusság felé, amolyan félszimulátoros jellegű volt egy ideig még EA-ben. Aztán a fizikát erősen visszafogták, és árkádosabbra vették a vezetési modellt is. Ez pedig sokaknak nem tetszett akkor. De végül szerintem ahogy most van, így is méltó szellemi örököse az első FlatOut-nak.

Érdekes összefoglaló cikk a játék alakulásáról:

https://www.pcguru.hu/hirek/a-roncsderbi-hattyudala-befuccsolt-a-wreckfest/36831
#8
Tetszett nekem is az írás, a tuningnál nem értettem pár dolgot, mert nem játszottam még a játékkal, meg a pénz/ szint rendszerbe se látok bele.

Én annyit remélek, hogy klasszikus flatout-os játék, jobb grafikával meg töréssel:
- nekem abban elég kocsi volt (kb 10, aztán azoknak 2 újszerű, gyorsabb változata, mondhatni 30)
-tuning tetszett, itt nem tudom én se miért írod hogy lassabb ami elvileg gyorsabb lenne, de igen, súly meg ilyenek mindig közrejátszottak
-vizuális tuning soha nem is érdekelt
-ai-val nem volt sok bajom, semmi extra, versenyzős játék
-pályák kevesek? Az előző flatoutokban néha már nekem se tetszett hogy ugyan azt a pályát használják fel sokszor, pl egy kicsit eltérítenek, vagy visszafele kell menni rajta... de azért volt egyfajta egyensúly, havas pálya meg ilyenek

Azt nem tudom csak, hogy vannak-e ilyen extrém sportok, amikből kis plusz pénzt lehetett szerezni? Meg ügye rohadt jó móka volt.
Vagy egyfajta váltás ez most, elmentek a realisztikusság felé, hogy van egy kampányféle, és akkor vannak ilyen külön versenyek amit szabadon lehet játszani?
#7
Igen-igen!
Nagyon jo a cikk,sok jatekteszt elbujhat :)
Kerunk meg! ;)
#6
#5: Köszönöm szépen, de talán egy kicsit túlzás a profi jelző, mert én azért sok hibát is látok benne. Többek között pl. rendszeresen keverem, váltogatom egy bekezdésen, de még egy mondaton belül is a jelen időt, és a múlt időt, valamint az egyes szám első, második, harmadik személyt is. Meg rengeteg egyéb hiba is van benne, de vagyok annyira „igénytelen” hogy nem érdekel. Egy bizonyos szinttel (ami jó szívvel tőlem telik) igyekszem megtisztelni az olvasókat is (még ha nincsenek is olyan sokan) és magamat is, de nincs (már) igényem arra, hogy nagyon profi, vagy tökéletes akarjak lenni.

Viszont ettől függetlenül köszönöm az elismerő szavakat.
#5
Elképesztő részletes, mindenre kitérő teszt. Bárcsak a Gk hivatalos tesztjei is ilyen szinten lennének profik.
#4
#3: Köszi. Van még a csatornámon pár ilyen (BeamNG.drive, Spintires) meg néhány zenére vágott gameplay mix is más játékokból.
#3
#2: állat a videós rész :)
#2
Szívesen :) Én pedig köszönöm a pozitív visszajelzést.
#1
Nagyon jó,h rátaláltam erre a kis "teszt"-re köszönöm szépen élmény volt!
Alig várom az xboxos megjelenést!
Köszi még 1x!!!