Leporoltam: Dante’s Inferno

Pokolra veled!
  • Írta: Gora

Kommentek

#7
#6: Nekem speciel tavaly megérte beszerezni egy használt PS3-ast. Az első GOW-okat újra és az Ascension-t is bepótoltam. Kivittem az Infamous-t stb, illetve még pár korábbi multi platformos klasszikus is képben van. :D
#6
Törölt felhasználó
Mindig is baromira érdekelt ez a játék, remélem lesz még valaha lehetőségem pótolni. Bár sanszos, hogy csak YouTube-on nézős lesz. :/
Arról nem is tudtam, hogy a setting osztozik az első AC-val. Mármint ez Akko-ban indul, abban meg a végén látogatunk oda.
#5
Még amit hozzá tennék, hogy egy kis idő azért kell, hogy beinduljon. De a pokol bejáratától már... :)

#4 Hát a stáblista előtti To be continued... felirat is utalt rá, hogy nem így akarták lezárni. Illetve a kígyóvá alakuló keresztvarrat és ördögi nevetés is :) Szóval Lucifer elérte a célját, valahogy sikerült bejutnia a Purgatóriumba, méghozzá Dante-n keresztül. De ez a bejezés is elfogadható és kicsit titokzatos, mindenki a saját fejében gondolhatja tovább.
#4
Köszönöm a blogot, jó kis írás volt! :)

Én is talán olyan 1-1,5 hete vittem ki újra a játékot. Szerintem egy egyszer végigjátszásra teljesen korrekt kis cím.
A kamerakezelés engem is nagyon kiakasztott, nem egyszer kellett az adott pályaszakaszt ismételnem miatta.
De összességében egy teljesen jó játék szerintem.

Kicsit sajnálom is, hogy nem lesz neki folytatása, pedig ígéretesnek tűnt. A pletykák szerint Uncharted/Assassin's Creed-esítették volna a platformer részeket, a Purgatóriumba ment volna tovább a történet, ahol Dante pl. angyalokkal is harcolt volna.

Az animét meg én is csak ajánlani tudom. Tökéletesen kiegészíti/feleleveníti a játék történetét.
(Remélem ezzel nem vagyok nagy jogsértő, de akit érdekel, itt van angol szinkronnal, magyar felirattal:
https://indavideo.hu/video/Dante_Pokol

Japán szinkron úgy tudom nincs hozzá, de inkább azért is javaslom az angolt, mert pl. Dante-t és Beatrice-t ugyanaz a szinkronszínész szólaltatja meg itt is, mint a játékban.)
#3
#1: Ahh, ViktorG írt anno tesztet róla. Ez azon kevés játékok egyike, amit bánok, hogy nem pörgettem ki előző generáción.

Klassz ajánló lett, jó volt olvasni! :)
#2
#1: Örülök ha tetszett a kis irományom. :) PSP-re jelent meg eredetileg, lehet elérhetővé tették Vita-ra is nem tudom. Az a verzió picivel egyszerűbb volt, én is kipróbáltam. De hát ez betudható a szerényebb hardver-nek is.
#1
YanezModerátor
Pár éve toltam ki, szintén PS3-on. Anno a demójával kezdtem és egyáltalán nem tetszett. Majd később esélyt adtam a teljes verziónak is. Nem bántam meg.

Teljesen az általad említett ps üdvöskéjére épült, s talán épp emiatt gyorsan belerázódtam. Olyan volt, mintha egy leegyszerűsített verzióval toltam volna, amely a maga nemében mégis egyedien pazar. Ezt az egyediséget pedig szerintem is a sztorija adja. Bár nem volt olyan epic a rendezés, mint a "konkurenciánál", így is emlékezetes maradt, akárcsak a játék!

Köszönöm ezt a bejegyzést, mert az olvasása közben a játék emlékei is szépen szálldogáltak előttem! Asszem RangerFox is írt anno egy bejegyzést a psvitás változatról, ha nem csal a csalafinta emlékezetem.