Prince of Persia Széria Ajánló

You are the Son of Sharahman? The Prince of Persia?
  • Írta: Gora

Kommentek

#9
#6: Én sem élek ilyeneken, azóta pénzt keresek és nem anyámtól várom el, hogy megvegyen egy pár tízezres címet :D
#8
Igaz. Sajnos vagy nem sajnos mindig az aktuális trendhez kell igazodni. És, hogy sül el az már más kérdés.
#7
#6: A 2008-as (ha folytatjuk hivatkozzunk rá az eredeti, törölt alcímén: Prodigy) is félig-meddig nyitott világú felé ment el. Tulajdonképpen a Warrior Withinnek is csak a története volt lineáris, nem pedig a játéktere. Onnan már csak egy lépés, hogy NPC-ket adjanak hozzá mellékküldetésekkel.
#6
Heldengeist: A POP-nak megvannak a maga bevált elemei, a linearitás is ilyen. Open-world játékként kevésbé állná meg a helyét, az AC meg valamelyest mindig azt jelölte ki magának. A kezdeti részekkel nagyon jól szórakoztam, aztán ahogy elkapta őket a gépszíj valahogy elszakadtam attól a szériától. Azért elég sokáig magukhoz láncoltak, a Syndicate-el ért véget az a pályafutásom, egyenlőre nagyon úgy fest végleg, de ki tudja mit hoz a jövő :)

Batman: Kicsit szomorú, hogy ilyen emlékek jutnak eszedbe a játékról. Én se vagyok szent, találkoztam én is érdekes dolgokkal annak idején. Ha egyet kell említsek NFS MW :) Azóta persze nem élek már ilyen dolgokkal, amihez nagyban hozzájárul az is, hogy a PC-t már nem annyira használom játékplatformként.
#5
#4: Szerintem jobb, hogy az AC "kinyírta" a szériát. Ha azt kezdi el fejni az Ubi, ahogy az AC-t fejte, mára már rá sem ismernénk egyébként sem.
#4
Sajnálom, hogy az Assassin's creed kinyírta a szériát, szerintem az egyik legjobb platformer amivel valaha játszottam. Emlékszem, hogy a harmadik részhez olyan crack volt csak, amivel csak úgy indult el a játék, ha a dvd meghajtót kihúzod a gépből. Az összes része erős szerintem, mikor kijött iPhone-ra a Warrior Within, akkor azt is halálig toltam. Lehet feltolom a macemre újra őket, köszi az ajánlást!
#3
Igen írtad is, bocsi este fele már... :)
#2
Azért nem említettem meg, mert nagyon keveset játszottam mobil készülékeken. A suliban volt nagy divatja mobilon játszani khmm stikában :) Akkoriban is az ilyen platformerek pörögtek nálam. Természetesen ismerem ezt a két játékot is, a Classic-hoz annak idején gyengusz volt a készülékem, PS-en meg csak a külföldi Store-ból érhető el, a TSATF ha jól látom konzolra nem jelent meg.
#1
Szeret(t)em ezt a sorozatot, gyakorlatilag a legutolsó részt leszámítva végig kísérte a gamer pályafutásom. Az első rész volt az első PC játék, amivel játszottam és a SoT trilógia a Pentium 4 korszakom egyik legmeghatározóbbika.

Viszont az első részt inkább csak gyerekfejjel tartottam nehéznek. Egy kis türelemmel (ne rohanj bele ész nélkül a csapdákba) kifejezetten könnyű és a végigjátszására adott egy óra bőségesen elég.

Egyébként még meg lehetne említeni az eredetileg 7. generációs konzolokra, majd később droidra és ios-re is kiadott Classic-ot, illetve a már csak mobileszközökre érkezett The Shadow and the Flame-et, amik az első 2 rész frissített kiadásai.

https://youtu.be/iJfJnwoqnPQ