Star Wars 9

Hogyan került most elő Darth Sidious? Íme egy ötlet, ami biztos hogy több sebből vérzik, de ugyanannyi esélye van mint a többinek.
  • Írta: Aanash

Kommentek

#6
Már írtam egy cikkhez, hogy az “eredeti” EU szerint is klónozták Palpatine-t, szóval még ez se lenne világraszóló új ötlet.
#5
#3: Valami hasonlóra jutottam én is, ugyanis egy darab értelmes ötletem sincs arra hogy egyáltalán miért térne vissza Sidious ha már meghalt.
Minek ebbe bele nyúlni.
#4
Ncore letoltesben tokeletes lesz eme lofing trilogia utolso resze.
A 8. resz besorolasa siman lehetett volna akcio-vigjatek is...
#3
Nem kell ezt túlgondolni. A Disney-nek semmi épkézláb ötlete nincs, így annyit tudnak, hogy kikukáznak régi dolgokat és újrahasznosítják, mindenféle koncepció nélkül.

Ez a 3 film arról szólt, hogy gyorsan keressenek pénz, mivel elég sokba volt nekik a franchise. Sajnos ennek az lett a vége, hogy a filmek olyanok amilyenek.
#2
#1: Úgy hogy Daisy azt nyilatkozta hogy nem volt egységes befejezése a filmnek, hanem változott megállás nélkül.
#1
Hogy miért kizárt ennek az okait kár sorolnom, jó az elgondolásod De és ez nagy de, az utolsó 2 rész példájából ítélve egyet mondok 2 lesz belőle.... Nem kell túlgondolni.... Visszaemlékezés, 1 képkocka, egy jelenet, egy szellem kameo, egy akármi és ennyi max mint Yoda volt... semmi bonyolult, semmi összetett, semmi ötletes, semmi csavaros dolog nem lesz, nincs is értelme várni, ennyi a véleményem, aludj nyugodtan jó éjt, elkönyvelhetjük h kapunk majd valamit ami színes szagos látvány lesz se eleje se vége, se értelme, csak lesz és kész semmit nem érdemes belelátni pláne nem logikát. (az előző 2 rész példájára alapozva)