2018 top legjobb jelenetei a Filmekben.

¯\_༼ᴼل͜ᴼ༽_/¯
  • Írta: giga321

Kommentek

#6
#5: Köszönöm szépen. Igen sajnos mindig elhatározom, hogy többet fogok írni aztán mindig csak ezzel a évenkénti 1 sorozattal jelentkezek ahol bemutatom a kedvenc jelenteimet a filmekből. Kevés ez az évenkénti 1 elismerem de legalább jó hosszú :P.

De megpróbálok többet írni másról is most már.
#5
YanezModerátor
Jó lett az íromány barátom! Végre ismét jelentkeztél! Ezek nagyját én is láttam, a többit majd pótlom, ezért nem mindet olvastam el, tudod, a spoilerek miatt. :) Várom a következő posztodat!
#4
XD Srácok köszönöm szépen jót röhögtem most ezen. Egyébként nincs imdb külön listám és ennél amúgy sokkal több filmet is láttam tavaly meg persze művészfilmeket is de ez azokról szól amiket moziban néztem meg blockbusterek.
#3
#2: Köszi, értékelem a poénodat, de nem rajongok az ilyen újkeletű buzis dolgokért. Legszívesebben fejbe lőném őket. :)
#2
#1: "Igényes filmrajongónak tűnsz, az imdb listádat egyszer szívesen végiglapoznám"

Eléggé finoman pendítetted meg a blogírónak, hogy ha letévedne a nudista strandra, te bármikor szívesen "fedeznéd" hátulról... Bár sok esélyed szerintem nincs, - az írása alapján én heterónak tippelném - de a trükkösen megfogalmazott próbálkozás miatt jár egy gumiököl.
#1
Köszi a blogot, jó volt feleleveníteni a tavalyi emlékeket, :) Igényes filmrajongónak tűnsz, az imdb listádat egyszer szívesen végiglapoznám