Ennyi volt számomra 2019/2

Megint eltelt egy negyed év és bizony igencsak kellemesen gaming téren.
  • Írta: godach

Kommentek

#29
#28: Igen, már van is egy listám miket szeretnék kipróbálni, aztán ami tetszik megveszem pc-re :D Mondjuk ott meg van refund szóval ott is ki tudnám próbálni, de ez így mégis szimpatikusabb nekem valahogy. Itt egy hónap alatt vagy 100 játékot próbálhatok ki, és ez idő alatt korlátlanul játszhatok velük (akár teljesen ki is játszhatom, ha rövidebb). Amúgy is kíváncsi vagyok hogy fut némelyik game Xbox-on.
#28
#27: Szerintem lesz pár játék ami tetszeni fog néked, a gamepass olyan kb. mintha játék demo-kat tudnál kipróbálni hogy el tudd dönteni egy-egy játékról hogy tetszik vagy sem így ha meg akarod vásárolni nem nagyon nyúlhatsz mellé.
Hali örülök hogy megint látni téged az oldalon el voltál tűnve egy ideig talán így jobban beugrik ki vagyok (üdv Raptor+30) !!:))
#27
#26: Hali :)

Köszönöm szépen. Egyelőre még csak a RDR2 pörög benne egy hónapja, de majd kicsit jobban belemerülök a Forza Horizon 4-be is, aztán ha szabin leszek akkor aktiválom a géphez kapott 30 napos Gamepass kupont, és ott majd még sok játékot ki tudok próbálni.
#26
#4: Hali Frank!
Gratula a konzolhoz jó szórakozást kívánok hozzá!
#25
#8: Nekem is ajánlottad a Mad Max-etde nálam nagyon betalált, komolyan mondom hozta a film hangulatát utólag is köszi az ajánlást!
#24
#8: Nekem is ajánlottad a Mad Max-etde nálam nagyon betalált, komolyan mondom hozta a film hangulatát utólag is köszi az ajánlást!
#23
Aki beléd akar kötni, az úgy is beléd köt. Emlékszem még mit anyáztunk amikor megtudtuk, hogy a Fallout 3 fps játék lesz. Aztán ránőtt a seggünk a székre, annyit toltuk :D
A NV - t most vettem elő újra, de én nem szeretem. Csak azért poroltam le, mert LARP-ra készülünk, és fel akartam frissíteni az NCR tudásomat.
#22
#18: Nem kell félned, a nagy többség szerintn az NV sokkal jobb mint a harmadik rész, kb mindenben. (Kivéve látványban persze, ugyanannyira ronda :D )
#21
#15: Azon ritka játékok egyike, ami jobb lenne, ha egy sétaszimulátor lenne. Borzalmasan üres, ostoba és fölösleges benne a harc.
#19
#15: Én emlékszem, hogy már rég az Infinite-t promózták, amikor még mindig köpködtem a sorozatot. Megjelenés előtt nagyon vártam de hatalmasat csalódtam. Horror játékot vártam végtagroncsolással, fejlövéssel erre jött egy fizikától mentes mmo sebzésrendszerű valami. Végül valamiért elkapott a gép szíj és a Gears of War lenyomja (amit szintén ezekért utáltam) annyira megszereztem a sorozatot hogy gondoltam adok egy esélyt a Bioshocknak, és végül az is beszippantott. (hozzáteszem, a második rész a kedvencem) :D
#18
#14: Nos, ez most főleg a régi F rajongóknak szentségtörés lesz, de nekem a Fallout3 olyan magasra tette a remek DLCivel a lécet, hogy kicsit félek hozzáfogni a többihez. Én a Morrowind óta nagyon szerettem volna Sci-fi környezetbe, ami a gyengém egy ilyen játékot. Posztapokaliptikus, ami Megint csak a gyengém ráadásul a DLC-k olyan változatosak mégis odaillőek, hogy kilóra levett a lábamról. VATS rendszer, időlassítás, roncsolás. Megint csak a gyengém. Így egyben meg olyan élvezetet nyújtott 2x egymás után, hogy féltem az emlékeket, de egye fene. Most a Kingdom Hearts rmx pörög de ahogy végzek vele, nekifekszem a New Vegasnak. :)
#17
YanezModerátor
#15: Egyetértek! Bár a játék második fele szerintem már nagyon hent, amit rohadtul utáltam, de azért kitalicskáztam.
#16
#15: Szerintem is.
#15
#11: Kicsit érdekes az Infinite, mert az első két Bioshock egyáltalán nem tetszett a világa miatt. Ez viszont bejött, igaz, sokszor egy béna és középszerű shooter hangulatát adja, de a pályadizájn, a sztori és a videojátékos jelenetek elviszik a hátán a játékot, nagyon jó game, előző generáció egyik legjobbja.
#14
#8: Még mindig nem? Mikor került szóba köztünk először? Vagy 2 éve?Mindenesetre ez most nekem nem csak egy sima végigjátszás, most a DLC-kkel tolom. Azok eddig nekem is kimaradtak.
#13
YanezModerátor
#8: Mad Maxet azóta sem próbáltam, pedig már rég megvan.
#12
#7: Ferenc. Nem akartam külön ezzel foglalkozni itt, ezért is írtam privátban de ez a fajta pofátlanság amit leművelsz, főleg azok után amit kaptál tőlem és a csoporttól, nagyon felidegesít. Nem igazán szoktam ilyeneket írogatni és most is még utoljára, az eddigiek mellett szépen kérlek hogy fejezd be a bosszantásom, de ha nem hát nem.
Ahogy kifizettem helyetted a dolgokat és lusta voltál megtenni 6km távolságot, én nem leszek lusta szétrúgni a segged, csak hogy legalább egy ember legyen, aki megtanít viselkedni ha már a szüleid nem tették. Gondolom, tudod mire értem. :like:
#11
#6: Igen, tudom az AC-ra emlékszem, hogy még írtad is, hogy ha befejeztem, majd írjam meg milyen volt. Pár órám van csak benne, de a BlackFlag és Freedom Cry után (nem vagyok nagy kapitány, de imádtam a hajózást benne) nekem kicsit olyan üres. Minden esetre, tuti nem hagyom félbe, de nagyon várom már a Rogue-t is.
Bioshock Infinite-t kb az egy harmadáig vittem el többször is. Utáltam PC-n valamiért kontrollerrel boxon meg imádtam, de mindig odalett a mentés, ezért nem volt kedvem negyedjére belekezdeni.
MK11-re nem mertem beruházni, a Yakuza Kiwamit meg a feléig vittem el (és magam sem tudom miért hagytam abba mert nagyon élveztem) de abbamaradt. Portal várólistán van, az elsőt imádtam (100%-ra teljesítettem) a Red Dead Redemptionra pedig szintén nagyon fáj a fogam az első rész után, szóval annak is neki ugrok valamikor, amikor be tudom reggel kapcsolni a 2 hó szabit és infinite állóképességet :D
#10
#4: Érdekes, mert mint ahogy írtam is, nekem első végigjátszásra megjelenéskor nagyon nem jött be a RAGE. Valami teljesen mást vártam és tényleg csak a "kidobott" pénz miatt vittem akkor végig. Most, évek után meg le se tudtam tenni és most a kettőnél érzem ezt.
Úgy látom hasonló az ízlésünk AC téren. Megvolt a Liberation sőt tetszett is.
Wreckfest a blogod után még várósabb. Most a Flatout 4.-et nyüstölöm, de ha lepörgettem első lesz hogy megveszem a Wreckfestet, vagy ha addig lesz valami tuti akció.

Nagy gratula a boxhoz. Én is most készülök lecserélni a Slim-et egy X-re. Nem fogsz csalódni benne. (Halkan megsúgom, hogy van vagy 200 játékom rá, ha gondolod és felkeresel privátban, szívesen megosztom az accountom veled. A saját profilodon sőt egyszerre is tudunk játszani a játékaimmal, szóval nem akadály.) ;)