A világ legszarabb 10 pontos játéka

Insomnia: The Ark ajánló/elrettentő

Kommentek

#9
Hab
Megvettem, de gyorsan elment a kedvem tőle. Bár eleve nem szeretem a játékokat amiben nincs szinkron, azért teszek még vele próbát ha kijavítják a hibáit.
#7
Zseniális bemutató/értékelő lett, jól szórakoztam rajta. :)
#6
#5: Remélem én is, de rendszeresen jönnek a patch-ek, úgyhogy valószínű egyszer eljön az az állapot is. Ha írsz a steam fórumra, hogy nálad x dolog nem jó, akkor küldhetsz nekik mentett állást és legközelebb már jó lesz. Annyiból érdekesek a patch-ek, hogy a közösség javaslatai alapján mindig csiszolgatják a játékot is közben. Új animációk, effektek kerülnek bele, grafikai felvarrás is volt nem rég + dx12. A neten található videók is kb fél, egy évesek, az óta is szinte 100%-ot feljődött az összkép.
#5
Már képeken is baromi hangulatos... Felírom a listámba vagy 5 év után eljutok odáig, hogy kipróbáljam, remélem addig kipeccselik. :D
#4
#3: köszi
#3
#2: Ja de hozzáteszem így tervezés szerint nem is kell soha felfelé nézni és soha nem is lőnek fentről.
#2
#1: A contoller támogatás be van ígérve, de még nincs. Van egyébként nem hivatalos megoldás, egyéb külső programmal tudod magadnak állítani, hogy a controlleren melyik gomb melyik legyen a billentyűn. Akik próbálták azok szerint játszható így, de felfelé akkor sem tudsz nézni, mert a játék nem tudja :)
#1
Az írás stílusa nagyon tetszett, remek humora van az egésznek. A játék alap ötlete, koncepciója a bemutató alapján tetszik, és az atmoszféra is a képek alapján. Nagy kár, hogy annyira bugos. De most tényleg le-föl nem lehet nézni? Azért kontrollerrel működik rendesen az irányítás? Nem is tudtam ennek a játéknak a létezéséről sem, de most nagyon meghoztad hozzá a kedvem (a bugok ellenére is) úgyhogy köszi a bemutatót.