Shadow of the Colossus Ajánló

Can you bring the dead back?
  • Írta: Gora

Kommentek

#3
YanezModerátor
"Nincs például automatikus kapaszkodás a felületeken, szóval a fogyatkozó Stamina mellett még egy gombot is nyomva kell tartani, és stratégiázni pár szusszanóért a monstrumok hátán."

Szerintem pozitívum, hogy nincs automatikus kapaszkodás. Minél kevesebbet old meg helyettünk a játék, annál több móka és kihívás jut nekünk.

A cikk tetszett! Azt a jelentős túlzást leírhatnád nekem privátba. Érdekelne mire gondolsz, de van egy icipici sejtésem, vagy mégsem.

Nálam PS3-on kimaradt, így szerencsére a szebbik verzióval találkoztam előszőr. Nekem egy életreszóló élményt adott a game, nem is tudnám szavakba önteni. Amikor végzel egy kolosszussal és megszólal az a dallam... néha nagyon sajnáltam az elesett lényt.

Nyarlako: számomra az ICO-ban sokkal bosszantóbb és szokhatatlanabb volt az irányítás, de annyira, hogy ezen okból hagytam félbe a játékot egy életre. A SotC-ban rohadt hamar belejöttem.
#2
#1: Az ICO-t még nem próbáltam, azért ezt is meglehet szokni. Ha nem vállsz a rajongójává, sajnos a mesterévé sem. Bár nekem sem volt ez a célkitűzésem. :)