Blasphemous élménybeszámoló

Bűn és bűnhődés

Kommentek

#23
#21: Akkor írj róla ;). Nem hallottam róla, de ígéretesnek tűnik!
#22
Nagyon jól írsz..
Teljesen kikapcsolt..
Köszönöm szépen!
#21
#20: Köszönöm szépen.
Ha már pixelgrafika a héten játszottam végig a Valfaris-t és tudom ajánlani
#20
Jó írás. Közben be is ugrott, hogy talán pont ez a cikked hozta meg anno a kedvem a játékhoz (vagyis örültem amikor bundle-be került), úgyhogy utólag is köszi. Tényleg nagyon jó, nagyon hangulatos és nagyon minőségi az audiovizualitás terén.
#19
#18: Menni fog az csak rá kell érezni. A régi jó NES nehézség mellett ez picsafüst.
#18
Jajj a mai nap ezek a kőcipelő kardos majmok már igazán felbosszantottak. Egyszerűen, nem tudok továbbjutni egy (ilyen hegyeshavas) szakaszon.
#17
#16: Nincs viszonyítási alapom. Surge volt meg, azt imádom és a DS1-ben próbálkoztam még annó, de ott nem kapott el a gépszíj. A minap a BloodBornet kezdtem el, ahogy írtam is, tetszik meg minden (bár a karakter nekem kicsit olyan majmosnak néz ki, hosszú kezekkel) de tényleg csak próba volt. Gyaktam egy kicsit benne és annyi. Szóval, a Nioh fog most soron következni, hogy kijátszás után tudjam sorsolni kifelé valakinek, ne csücsüljön itt feleslegesen :D
#16
#15: Legfeljebb az elsö miattam, bár a Nioh se rossz ha nem vársz Dark souls minöséget azért. Blasphemousról várom majd a véleményedet.
#15
vigyen el az ördög ----- > https://i.imgur.com/PYVzJYQ.jpg
2x -----> https://i.imgur.com/YgIHl7K.jpg
Mind miattad :/
#14
#13: Igazából főleg az 5 után a legtöbb dologban pocsék, főleg irányítás terén gyalogosan és vezetésben is, a kamera meg főleg gyalázatos. Az se dicséretes hogy a ps4 változat csak egy emulalt ps2 változat, de azért nem élvezhetetlen és megtanulja az ember ertekelni a mai, kiforrottabb mechanikákat.
#13
#12: Egyáltalán nincs mit megköszönnöd. Bár nyálasnak tűnik, de szerintem itt két csoportnak van mit megköszönnie. Az egyik a fajtám, akit egyáltalán nem érdekel a stílus de a mondandód igen és ezáltal a játék is, a másik pedig a fejlesztők akik legalább (részemről) egy embert tudhatnak vásárlónak miattad. Szóval, csak hajrá.

A GTA SA-miatt mentem el kőműves segédmunkásnak. Szivattak, szívtam a cementport és szerteszét repedt a kezem, de megérte mert meg tudtam venni a Radeon 9250SE-met, 128mb rammal, hogy fusson. Fel sem álltam mellőle hónapokig. Sok év után kíváncsi lennék valami friss véleményre :D
Sőt, ha van kedved egy VS. blogba is belemennék, ahol egy régi de aznapos rajongó írja le a véleményét és egy másik, aki nagyon sok év után (és gondolom vélemények által, mondja el az élményeit)

Van itt egy nagyon régi blogom, mondjuk itt ipari mocsok voltam InGennel szemben.
https://www.gamekapocs.hu/tag/godach/blog/9246/godach_vs_gamekapocs_ingen

Ilyesmire gondoltam, csak sportszerűen :D
#12
#11: Örülök az ilyen visszajelzéseknek és motivál arra hogy majd írják még. A következő blog a The liar princess and the blind prince tesztje lesz, csak mielőtt azzal is jatszok vegigviszem a San Andreast.
Kicsit megkestem azzal is de jobb későn mint soha.
#11
Na végre végigolvastam. Rég várólistán volt már a blog, mert egyrészt nagyon örülök annak, hogy beálltál a sorba és nem megváltozni akarsz, hanem érzed azt, hogy így szeretünk ahogy vagy de a közösbe adni kell. Ez egy-egy komment, válasz, privát üzenet, legjobb esetben blog.
Nagyon remélem és ezt őszintén mondom, hogy a többiek is követni fogják a példádat. Végszóra pedig:
"így a friss tapasztalataimat szeretném megosztani azokkal akiket esetleg érdekelne a játék. "
Nem, nem érdekelt a játék, nem vártam viszont a castlevania-t szerettem és az írásod is meggyőzött arról, hogy ha megveszem és esetleg nem is tetszik, akkor is támogatom azok örömét akiknek igen, szóval köszönöm a blogot :)
(Van egy listám, teljesen más személyiségű és véleményű emberek kedvenc játékairól. Így toltam végig a TheSurge-t (vagyis ezért) és így kezdtem bele a Kingdom Hearts sorozatba is. Most a te kedvenceid is bekerültek ide. Tegnap, le is gyaktam pár parasztot a bloodborneba bár az elején azért nekimentem puszta kézzel a vérfarkasnak vagy 20x :D )
#10
#9: Köszönöm szépen, annak nagyon örülök.
#9
Hogyan nem bírtam észrevenni ezt az írást tegnapig azt nem vágom, de csak ma tudtam elolvasni. Szerintem nagyszerű beszámoló lett.
#8
#7
#6: Nagyon köszönöm, örülök hogy tetszett.
Nos a történet alapja lényegében mondhatnám hogy a vallás sötét középkori szélsöséges gyakorlatainak ihlette csoda eljövetele ami eltorzít mindent.
Igen, van böségesen katolikus ikongráfia groteszk és mint a cím is jelzi blaszfém ábrázolásban.
Viszont éppen ebben a magából kifordult, eretnek világban játszódik ugye a Vezeklö zarándokútja aminek végén megmérettetik lelkének súlya, de nem spoilerezem el.
Gúny nincs benne, sokkal inkább végtelenül nyomasztó. Az építö jelleget döntsd el magad, én agnosztikusként nem tudom megítélni vallásos szemmel.
#6
Hogy hagyhattam ki eddig a blogodat? Nagyszerű ismertető, meghoztad a kedve. Egy kérdés viszont, katolikusként mennyire fogom fogni a fejemet ha megveszem? Nem vagyok az a bigott fajta de azért van egy határ ami nekem is sok. Pl ha direktbe gúnyt űznek, legyen az bármilyen vallás vagy világnézet. Hacsak nem építő jellege van a gúnynak, hogy rámutasson a visszásságokra.!
#5
YanezModerátor
#4: Ez a kommented most jó kis dlc lett a cikkedhez! ;)
#4
#3: altgr kombóval írom az ékezeteseket de hosszú üö nincs vagy én nem jöttem rá.
Pontozással ha szigorú akarok lenni 6/10, jó játék de játekmenetileg nem kiemelkedö sajnos, csak közepes egy RabiRibi vagy Hollow knight után gyengén muzsikál. Amihez viszont társul a müvészi látvány és brutális hangulat amik kiemelik a középszerüségböl.
God of warrol nem írok, van róla kismillió vélemény és bár élveztem rajongója nem vagyok.
Amúgy ja, én sem vagyok elégedett ezzel az írással de ez van, szerencsére nem ez a szakmám csak hobbi firkálmány.