A videójátékok történelmi hatásai, és a játékosok viselt dolgai

Avagy miért tart az emberiség ott ahol

Kommentek

#42
A Life of Black Tiger játék nélkül még meg lettem volna úgy ahogy, de a King Drift and Hajwala játék miatt muszáj volt PS4-et vennem, a legjobb konzolexklúzív autós játék, 8000 Ft-ért simán megérte előrendelni.
https://www.youtube.com/watch?v=N0dA0xlD7O8
#41
#39: Én a Kingdom Hearts-el vagyok így. Meg is tudom indokolni, miért egy féreg játék, de valamiért nem kerül tiltólistára. Hagyom egy hétig és megyek tápolni magam. Értelmes ember, ilyet nem csinál, pedig néha tényleg nem sok híja hogy szétverjem a kontrollert. A varázsa azonban megvan :D
#40
#39: A true endje valami gyönyörü.
#39
YanezModerátor
#37: Eddig tetszik, amolyan beszippantós game, de vannak dolgok benne, amiket utálok egy ilyen játékban. Volt pillanat, hogy törölni akartam, de egyelőre bejön. Nem is kicsit.
#38
#36: Amúgy szopogasson fagyos medveszart a Team cherry a Godmaster dlc miatt mert az lehetetlen, és miatt vesztettem el a 100% achimat benne steamen.
#37
#36: Nagyon helyes, ragad rád egy kis kultúra. Hogy tetszik?
#36
YanezModerátor
#35: Én pedig a Holóv Nájtot nyüstölöm, hála neked. :p
#35
#33: Steam
#34
#32: Meg kell örizni az imázsomat, tudod hogy van ez.
#33
#30: Na meg a másik... hol leskelődsz te utánam? Legalább a sportszerűség miatt, tudjak már rólad :P
#32
#29: Velem így nem beszélsz... hogy... kapd be... :rant:
#31
#30: Kegyetlen kemény. Elfelejtettem, milyen ezeknek a 2D-s játékoknak a varázsa. A látvány, meg egyszerűen nagyszerű bár most kicsit tanácstalan vagyok mert óva intettek a Bloodborne és ettől is mert hogy szétverem a kontrollert, de a Surge után röhögve jutok tovább mindegyiken egyébként. :D Eddig...
#30
#28: Amúgy látom elkezdted a Blasphemoust, hogy tetszik?
#29
#28: Kapd be a faszomat
#28
#25: Nem fog. Ha nem érdekelné, akkor már nem írt volna blogot és nem figyelne arra, hogy kivel hogy beszél, hanem csak hányná a szájából amit akar. És persze, nem barátkozna :D
#27
#26: Most stílusos vagy, akkor meg tapló voltál de jól mondja Yanez.
Én pl még csak érveket sem akartam sorolni, mert tipikus az az account jött le, mint akik telibe***ják a dolgot, tehát nem beszélgetni akarnak, csak kiengedni a fáradt gőzt.
Ehhez képest egy nagyon kellemes csalódás vagy, aki szerintem most, jelen pillanat az oldal egyik legértékesebb tagja.
Látszik, hogy próbálsz odafigyelni mit hogyan mondasz (persze nem minden esetben) és azért a közösséghez is hozzáadsz, ami megint nagyon jó pont.
Részemről akkor kezdtem el felfigyelni az Ultimate, Nyarlako és Kawada triumra (meg volt szejko is, de szerintem az hármótok küzül volt valaki accountja, míg tartott a némítás) amikor megjegyeztem, hogy komolytalanok vagytok adatlap és legalább egy avatár nélkül, és mindenkinek lett nem sokkal később.
Természetesen nem azért mert én mondtam, hanem azért hogy alátámasszátok a mondani valótokat (mondjuk így gondolkodva, te pont nem voltál benne).
A lényeg, hogy már alapból elkezdtem tisztelni, hogy próbáltok alapot építeni a kis virtuális accountotoknak és nem csak úgy van. Nálad pedig mondom....másabb a helyzet. Ha látok egy cikket ahol a neved van de maga a téma nem érdekel, akkor is odakattintok mert érdekel mit mondasz róla. És ez hatalmas erő ám.
#26
#25: Ennél is taplóbb voltam mint most vagyok? Jó tudni.
#25
YanezModerátor
#22: Ami késik nem múlik, de mindenki megérdemli a második esélyt. Te is valamivel kulturáltabban viselkedsz itt, mint az első napokban. Csak remélni tudom, hogy nem fogsz elkurvulni és továbbra is jól megleszünk itt a többiekkel együtt! Ha pedig még nem mondtam volna, üdv a GK-n!
#24
Azt se felejtsük el, hogy Csernobil is azért robbant fel mert nagyon el voltak foglalva a tamagocsival.. esetleg kérsz még támogatást rá? Lenne ebben még lehetőség..

Szegény Datlov elvtárs kedvenc játéka pedig a Stalin Subway volt, erről se esett egy szó se...
#23
Nagyon joooooo! Vanbak persze mèg felületek amiket lehetne èrinteni a tèmàban, de gondolom lesz folytatàsa....