HunieCam Studio játékteszt

Piszkos biznisz

Kommentek

#20
#15: Sőt, felnőtt férfi miért jár LARPozni? :D
Volt olyan fiatal a nyáron aki meglepődött a két napos Fallout airsoft-LARPon, hogy a frakcióvezetők nagy része karcolja a negyvenet :D De ismerek majd' 60 éves LARPost is :D
#19
#16: A férfi este hazamegy a munka utáni kocsmázásból, felveszi az asszonyverő atlétát, aztán megy a netre fotelkaratézni. Ettől telibaszódik tesztoszteronnal, így ha az asszony szólni mer neki, hogy fejezze be a kockulást, keményen vissza mer neki szólni : "Jóvanmá'!!!"
#18
#16: Ez az egy accountom van és volt is. Mint mondtam összekevertek valakivel, de nem jut el az agyatokig. Soha nem kaptam semmi választ az érvelésemre, csak ócska vádaskodást, meg személyeskedést, szóval aranyapám hallgass el szépen, ne szólj a nagyok dolgába oks? Oks.
#17
#16: kötelező lenne adatlapot tölteni vagy miafene
#16
#10: Ki a férfi?, Aranyapám?
Az a férfi, akit megbántottak valami hír vagy cikk alatt mert a nagy kedvencéről nem úgy vélekedtek, ahogy az neki tetszett?
Esetleg az, az igénytelen valaki aki nem képes kitölteni az pár hetes adatlapját és most majd jól megmondja a tutit?
Te férfinek érzed magad? Igazi belevaló alfahímnek?
Mert szerintem a férfi az, akinek nincs szüksége új meg új accountra, álarcok mögé bújni.
Te mit teszel? Sumákolsz és kb annyira érett nicknevet adsz magadnak, amennyire te lehetsz az.
Számomra a férfi a gyengeségeit és hibáit is felvállalja és egy ilyen közösségbe nem csak azért jön fel, hogy a napi adagot kiadja magából amit az asszony és főnök rátett de nem mer visszaszólni, hanem akár egy olyan rejtett, titkolt, nem megszokott szimpátiájáról is mer írni, mint ebben a blogban is a szerző. Ő férfi. Te meg csak egy kis lázadó, kamasz (lány?) vagy :D
#15
#10: Felnőtt férfi miért játszik egyáltalán videójátékkal amúgy?
#14
YanezModerátor
#12: És milyen felnőtt férfi szeretnél lenni? Csak van valami elképzelésed, nem?
#13
#12: Mi se olyanok mint te nyugi.
#12
#11: Ilyen felnőtt férfi nem is akarok lenni :D
#11
YanezModerátor
#10: Majd ha felnőtt férfi leszel, talán te is megérted, bár a kommented alapján erre nem sok esély van.
#10
Engem csak az érdekel, hogy egy felnőtt férfi mi a tökömért játszik ilyenekkel? LOL
#9
#8: Először nekem se tetszett, másodszorra elkapott. Nyavaja csak akkor van ha befogod őket prostinak és koton nélkül küldöd őket.
#8
Huniepop-pot imádtam, kevés játék egyike amit kétszer is kijátszottam; ezt azonban nem bírtam 2-3 óránál tovább - nincs meg a konkrét cél felé törekvés, nem is beszélve arról hogy a munkásaim állandóan elkaptak valami nyavaját :S
#7
#6: Köszi, örülök hogy tetszett
#6
Nagyszerű teszt. Ilyenekkel szinte sosem játszok, de poén lehet ez a játék a téma és a megvalósítás miatt. Képeket is elnézegettem, szerintem tök jó stílusos a grafika is. Jó különben néha ilyen játékokról is hallani a mostanában triplán is tripöléj mesterművek mellett, mint a Paypoint.
#5
Engem mindig is vonzottak a menedzselős játékok, főleg ha még jó is volt. A Playboy The Mansiont, kifejezetten kedveltem is, sokat toltam mégha egyesek szerint perverz dolog is volt.
#4
#2: Itt nem lesz, a müfajra sincs semmi objektív rálátásom, ez egy casual fun game ami nekem megér egy erös hatost ami saját mércében a jót jelenti, de általános gamer felfogás szerint a 6 már szar.
#3
Azért van nekem a blog hogy a radar alatt dolgokra is esetleg felhívjam a figyelmet, kinek tetszik kinek nem az már más kérdés, de ha csak egy ember emiatt már élvezni fogja megérte nekem.
#2
YanezModerátor
Ja és hol a pontszám, ha már játéktesztként raktad ki? Amúgy nem muszáj, de úgy hatásosabb egy teszt.
#1
YanezModerátor
Alapból utálom a menedzselős játékokat, s bár ennek a témája azért merően más, mint a többségé, engem még így sem mozgat meg. Viszont nem tudtam, hogy ilyesmi is létezik, vagyis soha nem érdeklődtem hasonlókért, mert... hidegen hagy. No de ilyen is kell, úgyhogy köszi, hogy tudomásunkra adtad létezését. Az már más kérdés, hogy kinek tetszik, kinek meg a nyála lesz a szemed közé küldve.