Teszt - Deliver Us The Moon

Az emberiség válságban. Csak a Hold mentheti meg.
  • Írta: Scat

Kommentek

#10
#9: Nekem az. Mai napig falom a terraformálással és meghódításal kapcsolatos anyagokat. Izgalmas lenne számomra egy ilyen sorozat (is).
Ha kimaradt volna, akkor Utunk a vörös bolygóra. Mindenképpen pótold.
#9
#7: Hű, ezt még olvassa valaki? :)
Meglep a dolog. Bízom benne, hogyha beszerzed, jó élményben lesz részed

#8: Ó, azért ennyire nem kimagasló játék, hogy sose tudd megköszönni :)
De örülök, hogy ennyire szórakoztatott, mert ez a lényeg.
#8
#7: Én a teszt miatt Gamepassba próbáltam. Életem egyik legjobb élménye volt. Soha nem fogom tudni megköszönni az írónak a blogot.
#7
Köszi a tesztet, én ezzel most szemezgetek, sale-n behúzom sztem.
#6
Na most akadtam újra rá az XGP keretein belül. Meglepően jó, kicsit talá több is mint egy sétaazimulátor. Az atmoszférája a játéknak pedig olyan, hogy le sem tudom tenni. Több játékban tetszett már a holdon mászkálás de ilyen (félelmetes), hideg és elhagyatott még sosem volt. Tényleg jó game.
#5
Jajj de jó kis teszt volt ez így reggelre. Repült is a játék wishlistre, köszönöm szépen.
#4
#3: Most direkt ránéztem a steam adatlapra és láttam, hogy van safe mode, ha csak a sztori érdekelne. Váó, már megérte ez a blog :)
#3
YanezModerátor
#2: Hoppá, még nem toltad ki? Na nyomás játszani vele és utána jöhet a bejegyzés! :) És ne parázz, csak egy nyamvadt videójáték!
#2
#1: SOMA-t még megvettem potom pénzért a nyári steam vásáron, és annyi jót hallottam a történetéről, de az, hogy horror játék, elriaszt tőle. Nem azért, mert szerintem bénák lennének, hanem mert piszkosul rá tudok parázni, és ez elvonja a figyelmem minden másról. Igazából egyet sem tudok mondani, ami horror, és kijátszottam volna.

De egyszer erőt kell vennem magamon.
#1
YanezModerátor
Érdekesnek hangzik. Ahogyan olvastam, egy picit a SOMA-t juttatta az eszembe. Igaz ott nagyon jó történet volt, s az elmesélése is csillagos ötös. A főszereplő sem volt néma. Én az ilyen játékoktól pont azt várom, hogy jó legyen a sztorija, mivel a játékmenet önmagában nem mozgat meg annyira. Talán majd egyszer kipróbálom, már ha jön ps-re is.