Vasárnapi Blog 006 - Kedvenc jeleneteim

Bár a látványvilág nem mindig egyenlő a realitással, olyankor megkérdezem magamtól, mégis ki a fenét érdekel?!
  • Írta: godach

Kommentek

#6
Kedvenc jeleneteim egyike, amikor Rocco mester èppen hàtulról bànik gyengèden Michelle Wild szinèsznővel, miközben annak fejèt kímèletesen a wc csèszèbe nyomogatja. Zseniàlis, hogy mennyire tud bànni a nőkkel ez a fickó....
#5
Két jelenet van amit 36 évem alatt megkönnyeztem : az Armageddonban Bruce Willis búcsúja, és röhögni fogtok, de a SHIELD Ügynökei "Spy's Goodbye" jelenete. Ez utóbbi valahogy a zenével, az előzményekkel együtt... Hűbammeg.
Ami még megmaradt, az a Függetlenség Napja kanyonrepülős jelenete, amikor az F-18-asban Hiller próbál meglépni az ufó elől. A haverokkal jelentős időt feccöltünk bele, hogy elemezzük a HUD adatait :D
Mi van még... Feláldozhatók 2, Statham papos-szentkéses, és Swarci "visszatértem" jelenetei.
Transformers 1: Arrival jelenete zenével. Bár ott a filmet szerintem iszonyatosan tuningolja a zene, alig-alig van film ahol a látvány és a zene ennyire kiegészíti egymást. Főleg számomra, akinek csak akkor jó egy film, ha a zenék is jól sikerültek.
Leggyűlöltebb jelenet : Penge 2, Whistler kivágása az inkubátorból. 2 percig hadonászik főhősünk a bökővel, miközben két mozdulat is elég lett volna.
#4
https://youtu.be/9VDvgL58h_Y

Ez is klasszikus alkotás
#3
YanezModerátor
#1: A Kung Fury teljes egészében egy kedvenc jelenet. :D Amúgy meg nekem annyi kedvenc filmes jeleneteim vannak, ha most mindet felsorolnám, kb tízszer lenne hosszabb ennél a bejegyzésnél. Úgyhogy... majd máskor.
#2
#1: Na jó...
Most azért egy cigi közben meglesve, rendesen elnevetem magam.
#1