Régi idők Fallout-ja

Egy 31 éves troll picsogása arról, hogy régen minden jobb volt.
  • Írta: Ooorky

Kommentek

#11
#10: Ja, meg a naivítása is idegesítő!
#10
Kivágtam a csapatból Parvati-t. Az a szerelmi szál úgy volt megírva, mintha 2 retardált 10 évesről lenne szó, nem bírtam.
#9
#7: Hmm, így fogom csinálni! Normál majd hard! Nem fogom tudni kivárni switchre, annyit dicsérik, úgyhogy megveszem most ps-re! Köszönöm a segítséget!:)
#8
#6: Ok, kösz!
#7
#4: Ha a gördülékeny játékmenetet kedveled addig is, amíg bele nem jössz és meg nem ismered a játékot, akkor talán jó a normál kezdésnek. Viszont amire a második bolygó közepéig eljutsz (eljutottam), és már az ember szedett jobb fegyvereket, tudja melyik fajta mire jó, kis ilyen tuning, kis olyan kiegészítő, frankó ruha, akkor nagyon átmegy totál könnyű darálóba. Akár egy lövés, egy temetés ilyenkor, de 4-5 embert is egy három másodperces vízszintes kaszálással kezekre meg lábakra robbantasz szét. Ha valaki ezt szereti, annak ez pont jó lehet, de azért a biztonság kedvéért áttettem ezen a ponton hard-ra. Így sem lett kifejezetten nehéz, de sokat segített. Normálon kvázi a kajákat meg piákat sem kell használni, csak menni és szét doom-os faszizni mindenkinek a fejét. Egyébként ezt lehet is csinálni, mert jó a gunplay hozzá, csak olyan a feeling, mint amikor a Terminator bement a rendőrségre az 1-ben.
#6
#4: Enyém intelligencia + karizma. Normálon semmi értelme játszani, tényleg olyan mintha CoD-ban single-znél.
#5
Sziasztok! Jó lett az írás, Én is kíváncsi lennék a folytatásra.

Outer Worlds-t elkezdtem normál fokozaton de semmi kihívás nem volt benne. Áttettem hard-ra és azóta új jatekot kaptam - egy minden téren jobb játékot, letenni sem lehet ;)
#4
#3: Köszi a tippet! Milyen fokozaton érdemes kezdeni? Normál vagy rögtön menjek hardra? Ha frusztrálóan túl nehéz azt sem szeretem időhiány miatt de azért jó ha van kihívás és lehet taktikázni a perkekkel. Karizma központú karit tervezek elsőre.
#3
#1: Én annyit tudok neked mondani a témában, hogy szerintem megéri nagy képernyőn játszani. Eleve a játék nagy élményt ad és annyira azért nem rövid. Elég mély RPG mechanikák is vannak beépítve, amiket bár normal-on nem kell használni, nem hallottam még olyat, hogy aki végigvitte, ne azt mondta volna, hogy azonnal újra szeretné kezdeni nehezebb fokozaton. Ugye a normal és alatta fokozat az totál COD, lehet vidáman menni és mindenkit darabokra darálni mindennel, de azért van mellette olyan fokozat is, hogy még enni, inni és aludni is kell, valamint rohadt nehéz. Ilyenkor viszont a sok pontozós, perk-es, fegyver tuning, felszerelés, páncél tuning, felszerelés, csapattársak holmija dolog miatt eleve jobb a nagy képernyő mindezt áttekinteni.
#2
#1: Switchre még nem jelent meg, de jön!
#1
31 éves troll picsgása hogy régen minden jobb volt” Majd 41 évessen rájössz hogy azért most se rossz, sőt! :D Egyébként fasza lett , jöhet a folytatás. Magam is imádom ezt az érát. Csupa báj és küllem. Volt a régieknek stílusa! Az Outer Worlds-t én is megvenném de nem tudom hogy ps4-re vagy kézikonzolra vegyem. Érdemes nagyképernyőn játszani?