Vasárnapi Blog 008 - Az én saját top10-em

Nem a legszebb, nem a legjobb de számomra minden idők legkedvesebb játékai.
  • Írta: godach

Kommentek

#6
#1: Szubjektív lista. Top 10 szebbet, jobbat, feledhetetlenebbet tudnék mondani de ezek tényleg olyanok, hogy hetekig el lehetsz eggyel és nekem most ez volt a fő mérvadó. Ha a fentebbi felsorolásokat venném figyelembe, teljesen más lenne a lista :)
#5
#4: Nézz rá a 7DtD-re,főleg ha már a két nagyobb frissítés is kimaradt. Alpha 16-17 járműveket hozott, elektronikai cuccokat, csapdákat, fegyvereket, új loot rendszert, fejlődési rendszert és most a 18 is nagyon sokat változtatott a játékon. Bekerültek a küldetések is, tehát tényleg nem lehet rá sem ismerni a játékra.
Azt hiszem pár órát most én is beleverek majd az alpha18-ba. :)
#4
Hmmm... Egész pofás lett a 7days, úgy látom ismét elő kell vennem. Talán ha megint kitoltam a Diablo 2. részét, amit a 4. által okozott promóláz hívott elő :D
Én sem tudnék listát írni, de azt látom, hogy az ízlésünk hasonló. Fallout 3 top játék, Green Hell szintén, de felkerülne még a SimCity, Heroes 3, Settlers 2, Fallout Tactics, Modern Warfare, Medal of Honor, Red Alert 1-2.
Hirtelen ennyi.
#3
#2: Azt nem mondanám, hogy mind vállalhatatlanok. Az elő PS játékai általában rondán öregedtek, de a Voodoo korszak PC-s játékai sokkal jobban tartják magukat.
#2
Én se tudnék top 10-et mondani, esetleg top 30-at nem sorrendben. Az a baj, hogy itt figyelembe kell venni az iparra gyakorolt hatását, a saját ízlésünket, illetve azt is, hogy mikor játszottunk az adott játékkal (pl a korai 3d-s játékok vállalhatatlanok mai szemmel).
#1
Én egy pont felett sokkal jobban szeretek általános TOP10 helyett a műfaji TOP10 vagy általános TOP10% (az általam látott/játszott dolgok közül a lagjobb/kedvenc 10%) listákat. Ezeket sokkal egyszerűbb úgy összehozni, hogy semmit nem hagysz le róla, amit úgy ítélsz hogy rajta lenne a helye és nem kell olyan csalásokhoz nyúlnod, min "honorable mentions" (hogy a lóherébe van ez magyarul?) vagy megosztott helyezések.