Death Stranding Galéria 1

Egy kis ízelítő a játék gyönyörű, változatos helyszíneiből.:)

Kommentek

#14
Nem sürgős a válasz viszont fontos.
Wolfenstein 2 prörög most és Horizon Zéró Dawn. Közbe ha mejön, TheLastofUs2-lesz de utána csak előveszem ezt megint. Szerintetek kapcsoljam ki a multi részét? Sok negatívumot hallottam róla.
#13
#12: Az a sorozat örök kedvenc, annyi rejtett gondolat van benne és olyan szépen fel van építve, tele gyönyörű sorokkal a szürrealizmus vásznán..

You are alone, because you are unique..
I am as alone as you are.

Ez a kedvenc pillanatom de nem akarok spoilerezni. A lényeg hogy nekem Mads Mikkelsen gond nélkül a világ egyik legjobb színésze.
#11
#10: Nekem csak miatta is megérné a játék, az egyik kedvenc színészem. Köszönöm a kis infomorzsát
#9
#8: Mennyi játékidőt kapott, a karakterének volt e súlya, ilyenekre gondolok.
#7
Engem egy dolog érdekel: Milyen lett Mads Mikkelsen?
#6
Az első videókban, amikor tájakat mutattak azért sokkal jobban nézett ki a játék. (Szerencsére nem lett exkluzív, így nyugodtabban kritizálhatom)

Én vagy 3 év múlva kipróbálom, remélem nem lesz gond az online játékosok hiánya, bár talán most is úgy tolnám.
#4
Engem eddig nem győzött meg teljesen.
A játékmenet mocskosul tetszik. Aki szerint walkingsim az nem játszott még Walking simulatorral. Ha pedig azt mondjuk rá, hogy postás szimulátor akkor tényleg egyedi, legalábbis én nem tudok róla.
Egyébként ennyi erővel platformer is lehetne, mert igencsak oda kell figyelni a terepre.
Az átvezetők hosszúsága viszont nem igazán tetszik. Hosszukhoz képest unalmas. Egész életemben nem olvastam ennyiszer Kojima nevét, mint a játék első fél órájában. Az önsztárolása miatt is unszimpatikus kicsit a fickó, de azt el kell ismernem, hogy rendezni nagyon tud. A lopakodás is nagyon ott van a szeren és az ötletei is kegyetlen jók.
Egy valami van még. Bár, a játék gyönyörű olyan textúraminőségbeli különbségek vannak, mintha a Resident Evil korai részeiben érezném magam ahol a gyönyörű fotó hátterében ottvan a játék.
Mondjuk 2-3 óra után nagyon nem akarok még véleményt mondani.
#3
YanezModerátor
#2: Köszi! Így már cuccolható a bejegyzésed.
#1
YanezModerátor
Ez mind szép és jó, de tisztelettel a többi blogolóra, írj hozzá valamit, lehetőleg a játékról és lehetőleg spoilermentes anyagot. Pl egy rövid élménybeszámolót. Nem kell tartalmasnak lennie, de legalább valamit. Hidd el, egy hasonló szöveg után a képek is nagyobbat fognak szólni! ;)