Death Stranding Galéria 1

Egy kis ízelítő a játék gyönyörű, változatos helyszíneiből.:)

Kommentek

#13
#12: Az a sorozat örök kedvenc, annyi rejtett gondolat van benne és olyan szépen fel van építve, tele gyönyörű sorokkal a szürrealizmus vásznán..

You are alone, because you are unique..
I am as alone as you are.

Ez a kedvenc pillanatom de nem akarok spoilerezni. A lényeg hogy nekem Mads Mikkelsen gond nélkül a világ egyik legjobb színésze.
#12
#11: Eddig hozza a karakterét bár csak találgatni tudok ki lehet a játékban. Monológok,de jól tolja. Én is bírom a színészt főleg a Hannibal sorozat óta.:)
#11
#10: Nekem csak miatta is megérné a játék, az egyik kedvenc színészem. Köszönöm a kis infomorzsát
#10
#9: Konkrét választ nem tudok adni mennyi pontosan és milyen súly. Jelenleg alvásonként a BB emlékeiben látni 1-2 perces videók erejéig ahol monológokat tol egy magában néha BB-hez beszélve. Biztos komoly szerepe lesz.
#9
#8: Mennyi játékidőt kapott, a karakterének volt e súlya, ilyenekre gondolok.
#8
#7: Már hogy milyen lett?
#7
Engem egy dolog érdekel: Milyen lett Mads Mikkelsen?
#6
Az első videókban, amikor tájakat mutattak azért sokkal jobban nézett ki a játék. (Szerencsére nem lett exkluzív, így nyugodtabban kritizálhatom)

Én vagy 3 év múlva kipróbálom, remélem nem lesz gond az online játékosok hiánya, bár talán most is úgy tolnám.
#5
#4: Az első térképen jelentősen több a textúranyűg, szemet szúr az egyhangú terepen erről írtam is, ronda is tud lenni a cucc, :)
Videók sokatpofázósak, de ahogy haladsz bontakozik.
Kojima meg igen imádja magát... Én is már kínombsn felröhögtem mikor 5 perc alatt sokadjára olvastam a nevét... Szerencsére ez csak a játék elején van ahogy az amerika imádat is kicsit csillapodik...
Tulajdonképpen a játék a második bejárható térkép első 3-4 szakaszáig egy rohadt nagy tutorial... Lassan odaadogatja a cuccokat megtanítja mi micsoda.. Sokáig az eső és a pv-k is csak fix helyeken lesznek. Aztán belehúz. :) Jönnek a nehéz terepek, változó időjárás, a környezeti elemek okozta kihívások, előírásokkal rendelkező csomagok, morális döntések, keményebb több ellenfelek, hatalmas távolságok...
#4
Engem eddig nem győzött meg teljesen.
A játékmenet mocskosul tetszik. Aki szerint walkingsim az nem játszott még Walking simulatorral. Ha pedig azt mondjuk rá, hogy postás szimulátor akkor tényleg egyedi, legalábbis én nem tudok róla.
Egyébként ennyi erővel platformer is lehetne, mert igencsak oda kell figyelni a terepre.
Az átvezetők hosszúsága viszont nem igazán tetszik. Hosszukhoz képest unalmas. Egész életemben nem olvastam ennyiszer Kojima nevét, mint a játék első fél órájában. Az önsztárolása miatt is unszimpatikus kicsit a fickó, de azt el kell ismernem, hogy rendezni nagyon tud. A lopakodás is nagyon ott van a szeren és az ötletei is kegyetlen jók.
Egy valami van még. Bár, a játék gyönyörű olyan textúraminőségbeli különbségek vannak, mintha a Resident Evil korai részeiben érezném magam ahol a gyönyörű fotó hátterében ottvan a játék.
Mondjuk 2-3 óra után nagyon nem akarok még véleményt mondani.
#3
YanezModerátor
#2: Köszi! Így már cuccolható a bejegyzésed.
#2
#1: Majd 50 óránál (avagy kitolás után),ez csak kedvcsináló galéria ha nem baj. :)

De csak a kedvedért beleírok, pillanat.. :D
#1
YanezModerátor
Ez mind szép és jó, de tisztelettel a többi blogolóra, írj hozzá valamit, lehetőleg a játékról és lehetőleg spoilermentes anyagot. Pl egy rövid élménybeszámolót. Nem kell tartalmasnak lennie, de legalább valamit. Hidd el, egy hasonló szöveg után a képek is nagyobbat fognak szólni! ;)