Pokémon, a kezdetek

Amikor még az összes Pokémon fekete-zöld volt.
  • Írta: Ooorky

Kommentek

#22
#21: Amelyik kutya tetszik, vagy dobj fel egy érmét.
#21
#20: ?
#20
#18: Dobj fel egy érmét.
#19
#17: De gondolom a swordban is vannak olyan pokemonok amik a shildben nincsen? Tök jó kis szociális játék ez. Ilyen csere beréljünk tipus, tetszik.
#18
#17: Digitálissan venném meg, a nintendo store-on, csak abban kérnék még segítséget hogy a swordot vagy a shildet vegyem meg szerinted? Köszi!
#17
#16: Lehet helyileg is ha nincs online előfizetés.
Pláne mivel Tyranitar Shield exkluzív :-(
#16
#15: Mii van? Ezt nem értem. Tehát ha nekem a sword van meg csak akkor online tudok csereberélni olyannal akinek a shild verza pokemonjai vannak meg? Hmm érdekes.
#15
#14: Exkluzív pokemonok voltak bennük, ha mindet meg akartad szerezni találnod kellett valakit akivel elcserélted olyanra ami a tiédben volt.
Ez a mai napig így van, Sword-Shield-nél is.
#14
Egy kérdés! Régen megjelentek a Pokemon játékok, és volt belőlük Blue/Red stb.
Ezek miben különböztek?
Mindig lusta voltam utána keresni, viszont a mesét imádtam.
Ez volt a harmadik a bűvös Dragon Ball, Sailor Moon után a kedvencem
#13
#12: He he! Ez jó! :)
#11
#9: Ez egyértelmű! Nem is azt várom tőle. Szeretem az ilyen gameket is mert van bennem egy örök gyermek aki még nem szünt meg rácsodálkozni a dolgokra. A nintendo játékai meg ugysincsenek korhoz kötve. Több meglett ember játszik ezekkel mint gyermek.
#10
#7: Bennem is az hagyott mély nyomot amikor Görögországban a kínai gyerek vadul pokemonozott az Advance SP-jén, én meg nem kaphattam olyat, mert hülye nyaralásokra költöttük a pénzt. :P
#9
#6: Azt azért vedd figyelembe, hogy 10-es éveik elején járók a célközönség :-)

Nem lesznek váratlan fordulatok és a sztori végigvitele kb. szalvéta hajtogatással van egy szinten nehézségben.
#8
SLi
#7
SLi
Nagyon jó poszt, nagyon szeretem az ilyeneket olvasni ami kis háttéranyagot is tartalmaz mint ez a poszt a hős kor konzolversenyéről
Sajnos soha nem volt gameboyom pedig nagyon szerettem volna de nem engedhettük meg magunknak, viszont a 2000-es évek elején egy haveromtól cd-n megkaptam a blue-t meg egy emulatort a Pokemon Tazo őrület közepén és rengetegszer végigjátszottam sőt utána nem sokkal megszereztem a Yellowt is viszont csak japánul de ez se tántorított el és azt is többször végigvittem
Amit mondotok sajnos igaz, itthon tényleg szinte teljesen halott a dolog, még az én generációm tagjait se érdekli már egyáltalán, viszont ami érdekes hogy nyugati rokonok meg barátok közül sokan akár 23-24 évesek akár 30-as éveik elején mindig látom hogy játszanak az aktuális résszel, néha ha belefutnak még kártyát is szoktak venni
#6
#5: Köszi, teszek vele egy próbát. Érdekesnek tűnik és egy egésszen új világ ez a számomra.
#5
#4: Az új eléggé eltér a klasszikusoktól, eddig csak 6 órát tudtam rászánni, de nagyon érződik, hogy a multiplayer köré épült az egész, raid-ekkel, random trade-eléssel, bajnokságokkal, ranked/casual pvp-vel.
Legnagyobb vonzerő talán a felfedezés öröme, mikor sikerül 1-1 új pokémon-t befogni, mikor fél óra szarakodás után végre megvan a legendás/mitikus dög, na meg a harcrendszer amit mai napig nem látok át teljesen, mivel nem vagyok hajlandó több oldalas tutorial-okat olvasni arról mi mi ellen jó :P

Én mellesleg nem néztem a sorozatot vagy 20 éve, már gyerekként is vontatott és sz*r volt.

Nyugodtan megveheted, 13-14k-ért lazán el lehet adni ha nem tetszik.
#4
Nemrég vettem egy lite-ot és gondolkodok hogy megveszem rá az új pokemont, csak még sosem játszottam pokemon game-eól. Miért jó? Illetve miért szeretik ilyen sokan? Csak a sorozat miatt? Laikusként, nem szeretném ha fölöslegessen venném meg. Ezért érdekel mitől olyan addiktív.
#3
YanezModerátor
#2: Pedig de, ez a széria rohadt sok embert érdekel (amit a tortúrád is bizonyít), csak ezek emberek többsége pont elkerüli a gk-t.