Vasárnapi Blog 13 - Így keltettem életre a nicknevem

Sokaknak egy regisztráció csak egy újabb lehetőség és újabb betűk és jelszavak. Másoknak pedig a titkos személyisége.
  • Írta: godach

Kommentek

#13
YanezModerátor
#11: Tudom miről szól a blog, pont azért linkeltem az enyémet, mert benne van az én történetem is, te pedig ez után érdeklődtél a bejegyzésed végén, ami egyébként nagyon jó lett, mint mindig! ;)
#12
#10: Kösz az elismerést, pedig most nem is akartam nagy durranást, csak hozzákezdtem és írtam és írtam.. :D
#11
#8: Ez rólam, az én nevemről és annak történetéről szólt. Évek alatt egyébként elkerülhetetlen, hogy ne legyen hasonló téma mint egy másik blog.
#10
Nekem tök tetszik ez a blog, már másodszor olvastam el.
#9
A Diabolis egyetlen Battletech regényben szerepelt, egy homokvihar neve volt. Ami elől vagy elbújsz, vagy meghalsz. Akkoriban én is LAN-klubbokba jártam (igen, Teleházba is :D ), és ott jól illett a csipa játékstílusomhoz. Isten sem tudja mióta használom ,szerintem 20 éves lehet az ilyen nevű freemailes címem.
#8
YanezModerátor
Komment helyett bemásolom ezt, hiszen itt részletesen leirtam és minő meglepetés, ugyanerről szól! :)

https://www.gamekapocs.hu/tag/Yanez/blog/5823/nicknevek
#7
#6: Elhiszem. Mindenkinek vannak rigolyái. Nekem is. Én csak sorban viszek végig játékot, vagy sehogy. Megvan az okom rá, viszont azt is megértem, ha valaki emiatt hülyének néz. Nem használok külső programokat. És ez nem csak cheat vagy trainer, de még modokat sem. Ha csak szépítés, akkor sem!. Nekem ez a "bajom" Neked meg az. Teljesen érthető. Ha abba az irányba megyek mint te, lehet én is feláldozom a nevem. Nem valószínű, de lehet. :)
#5
Remek írás, mint mindig ;)
Az én nicknevem elég sok változáson ment át, első internetes fórumban simán laszlo17 voltam, Olaszórszágban az amúgy is egzotikus volt :D
TrackMania közben aztán több nevét is használtam, az épp menőnek tartott karakter után, viszont Altair és Sephirot után kellett valami személyesebb, és mivel rajongók a farkasok iránt, el kezdtem kutatni. Épp ebben az időben közeledtem az északi mitológia felé, így a Vaserdei Fenrir, a Ragnarök fenevadja pont kapora jött.
Emellé egy sima 17 ronda volt azonban , így a római számok mellé tettem le a voksom, és vagyok már több mint egy évtizede Fenrir XVII.
#4
#2: Nocsak, nocsak. Dupla megtiszteltetés :)
Egyrészt, örülök hogy itt látlak (ritkán látni a blogszekcióban) másrészt pedig vigyorgok mint az állat az elismerés miatt.
Valószínű, hogy idősebb vagy akkor mint én, mert nekem ez a korszak kimaradt (vagy a kazettákat cserélgettem a konzolokban) de örömmel olvastam mindent amit írtál. Egy olyan világ ez, amiről azt hiszed senkit nem érdekel, holott nekem/nekünk tele van újdonságokkal. Egyébként az elején a tárcsázós korszakban még mi sem weblapokat látogattunk, hanem a BBS-ek mellett a zenecserélés volt nagy szám. Nem emlékszem tisztán, de valami limewire és hasonlókkal osztottuk egymást és ha jól rémlik akkor azt hiszem akkor volt aranykora az ftp-nek. De talán igaz sem volt :D
#3
#1: Mint ahogy mondtam, nem igazán szeretek személyesen írni, mert általában az a célom hogy a közönséget bevonzzam és ne rólam szóljon a blog. A neved eredetére sosem kérdeztem rá, pedig többször volt már itt, hogy említették főleg Yanez viccelődésénél, hogy közünk sincs ahhoz, amire asszociálunk. Nem is volt, bevallom őszintén.
A PSN profilnál viszont sajnálom hogy elhagytad. Nekem Nyarlako maradsz amíg világ a világ, mint ahogy stevensan haverom is az, aki most (ha olvassa, tudja miről beszélek). Végül is, azért kezdtem el vigyázni a profilomra mert számomra olyan mint az élet. Húzom magammal azt a ragacsot, amibe a múltba beleléptem és nekem nem megoldás az, hogy regelek még 1-et :D (no offense)
#2
Helló,

Nagyon jó írás. Igazság szerint az én nevem eredete már a feledés homályába veszett. Elég régen “nyomom” már, zx spektrum, c64.... Ebben az időben nem nagyon foglalkoztam mással mint hogy nagy nehezen beszerezni a dolgokat, infókat. ( nem volt könnyű ) Aztán az Amigához vettem modemet, és ugyan internet nyista, de ott voltak a BBS-ek. Én az AmigaDreamland-el kezdtem, és mindenkinek nagyon “menő” nickneve volt, úgy voltam vele hogy az enyém legyen “magyaros” de mégse olyan ami minden sarkon szembejön. Így lett a delphijos. Akkoriban sokat foglalkoztam a “közösségi élettel” ( FIDO levelezés, külföldi BBS-ek) , demókat töltöttem le, másoltam fel máshova... Aztán az amiga után pc-n.... Jött az Internet, megmaradt a név, bár a közösségi életem ehhez képest semmi. Kedvem még lenne is pl. blogot írni, de nem nagyon van időm ( talán egyet izzadtam itt ki, az is olyan amilyen, rutin hiányában ). Hát röviden ennyi.