Egy Gamer Listája: 2018-2019

Kevés, de nem kevés értékeket képviselő címmel volt dolgom az elmúlt két esztendőben.
  • Írta: Yanez

Kommentek

#37
YanezModerátor
#36: Nem volt meg, de hallottam róla.
#35
YanezModerátor
#33: Nálam pc a tv-re van kötve, hozzá a snes kontroller és olyan az egész, mint a régi szép időkben. Mellesleg a kontrollerhez még csak driver sem kell, bedugom az usb-be és már működik is. A kábel pedig vagy 3 méteres. :)
#33
#31: A SNES kontroller tök jó lehet. Így belegondolva még sosem néztem meg neten, hogy hehet-e kapni bármilyen SNES kontrollert, ami kompatibilis a PC-vel, pedig logikus lenne, hogy lehet. Ilyen áron, meg végképp szükséges kellék. Azon sokkal jobb lenne ezekkel játszani. Már nem mintha az xbox-os dologgal ne lehetne irányítani, de azért a régi, eredeti megoldás mindig hozzátesz és ugye az izommemória is ott van.

Ahhoz képest, hogy én simán használok emulátort bármihez, mégis azt mondom, hogy a legjobb megoldás majdnem mindig az, amit Nyarlako mond, hogy eredeti hardweren a legjobbak ezek. Egy szuper nintendóm nekem is van és csak a Donkey Kong 2 van meg hozzá, de amikor rá lett kötve egyik karácsonykor a sarokban porosodó CRT TV-re, akkor a fél karácsonyi gyülekezet ott gubbasztott előtte (földön volt a TV). Annak a CRT-nek volt olyan képe, amire azt a videó jelet tervezték és hiába minden csoda az emulátorokban, egyáltalán nem olyan a kép. Viszont itt megálltam egy ebay keresésre és 6 euró valamennyiért van egy pár (2db) SNES kinézetű USB PC joy ingyenes szállítással. Úgy látom, ennek van jövője nálam, úgyhogy szerintem be is húzom. :)
#31
YanezModerátor
#30: Köszi! Én is rengeteg romot birtoklok, de ha hiányozna valamelyik, csak kattintok hármat. NES, SNES, Sega - ezek a kedvenceim. Egyébként én snes kontrollerrel játszok, amit még évekkel ezelőtt vettem ebayen kb 2-3 dolcsiért, ha nem csal a memóriám. Azóta is hibátlanul működik, pedig csapódott már néhányszor a padlóba.
#30
Most, hogy szabin vagyok tudtam csak bepótolni ezt az írást. De jól tettem, jó volt olvasni. Érdekes, változatos felhozatal és jár a nagy respect a Donkey Kong miatt. Én azt akkor nyomtam, amikor még SNES-en volt csak és életem legjobb platformereinek tartom a részeit. Most nem akarok kamuzni, hogy minden évben előveszem őket, de időről időre bekerül az emulátorba és az xbox one pad-del lehet nagyokat menni vele. Meg mivel megvan az összes SNES-re megjelent ROM (1.4 GB az egész), ilyenkor szemezgetek belőle címeket, vagy random próbálok ki belőle.
#29
YanezModerátor
#27: Ha megszámolod időben, ez rohadtul nem sok. 15 játékot egy év alatt úgyis kilehet tolni, ha minden másnap játszol 1 órácskát. Én pedig 2 év alatt végeztem ezzel a 15-el. Ami valóban brutális mennyiség volt, az a fifába ölt időm. Ha fifa helyett csak single játékokat toltam volna, kb 100 játékot vittem volna ki 1 év alatt.
#28
#27: Hehe, hasonló cipőben járok. A legrosszabb a vizsgaidőszakban, hogy általában akkor jelennek meg az új játékok (május, november) így általában csak később tudok sort keríteni rájuk.
#27
Jézusom, hogy van mindenkinek ennyi ideje játszani :D
Idén sikerült kijátszanom a Detroitot, a Last of Ust, meg évvégén a vizsgaidőszak miatt belefért a God of War, aztán ennyi, meg EA access miatt Maddeneztem kicsit. Most eltudtam kezdeni (szintén a vizsgaidőszak miatt) az Uncharted szériát, abból jön a harmadik rész, de előre már nem merek tervezni semmit mert úgyse lesz rá időm
#26
YanezModerátor
#25: Pedig nagy reményeket fektettem a Plague Talebe, igaz inkább sztori szempontjából. No mindegy, egynek jó lesz majd valamikor.
#25
#16: Nekem a Plague Tale kicsit csalódás volt. Nyilván nem AAA cím, de a játékmechanika nagyon hamar kifullad, nem egy olyan játék, amit szívesen újrajátszanék... A Days Gone-ban habár még csak az elején vagyok, de még mindig nem érzem azt az átütő erőt, ellenben rengetegszer ütköztem ostoba gameplay dizájnbeli megoldásokba, kicsit félre is tettem ezek miatt. Az UC-kkal kapcsolatban épp kapóra jött, hogy a Collectiont adták Ps+-ba, nagyon jól áll nekik a 60fps, élvezet átélni Drake kalandjait újra, még talán jobb élmény, mint elsőre. Meg ugye generációváltás előtt szeretném a backlogomat teljesen lefaragni, valamint a kimagasló címeket újrajátszani, és innen nem hiányozhat egy UC sem.
#24
#22: +1 nálam egyértelműen a gen legjobbja, illetve top háromban benne van.
#23
#19: Tudom én is így éreztem de áldom az eget hogy legyőztem az előítéleteimet és tettem vele egy próbát. Utazás az emberi pszichében mondhatni. Olvass el róla pár kritikát és majd meglátod.:)
#22
#21: De bejött, csak ahogy te is írtad a Remastered verziót nem tartom teljesértékű nextgen-nek, így sajna nincs helye a listán. Még annak ellenére sem, hogy még így is rávert egy csomó nextgen címre és nem csak kifejezetten a történet és a karakterek miatt, hanem minőségben is.
#21
YanezModerátor
#17: Ezek valóban elsőrangú játékok! The Last of Us nem jött be? Bár a javított kiadás ellenére, az egy last gen.
#20
#16: A witcher 3-at nekem is két évbe telt kitolni, szerintem idáig ebben van a legtöbb időm, de egy percét se bánom. Mestermű! És még hátra vannak a DLC-k is ;)
#19
#18: Majd meglátom, de kinézet alapján valahogy nem az én világom.
#18
#17: Jó kis lista! Persona 5! Ki ne hagyd!