Mikor úgy érzed, hegyeket bírnál elmozdítani, pl. egy jó kis skyrimezés után

...Mondd, mit teszel? :)

Kommentek

#15
Hab
#1: Épp gerincsérvből való felépülés közepén vagyok, a fél éves rehabból még kb 4 hónap vissza van. Viszont nekem ez egy nagyon jó ébresztő volt (már csak azért is mert nem nagyon tudok jól aludni :D ), hogy mozognom kell. Jelenleg legalább a gyógytornát csinálom naponta, de úgy tervezem hogy felépülés után se hagyok fel a mozgással. Van olyan sport amit rossz gerinccel is lehet csinálni.
#14
#11: Kondiba jártam, de most még be van kötve a kezem, és rengeteg tanulás kell, hogy úgy tudjam használni mint korábban. Köszönöm az ötleteket azért :)

Simán lehetne még ilyen poszt!
#13
YanezModerátor
#9: Én fiatalabb koromban komoly kapus voltam. Egy ideig hivatalosan is csináltam, de úgy unalmas volt, úgyhogy kiléptem. Egyébként boxszal is foglalkoztam, de azt inkább fight club szinten. Haverral csináltunk is egy ilyet, amikor már nagyon profin űztük a dolgot. Csak úgy özönlött a sok jelentkező. Mindet elgyepáltuk.:) Folyton videóztuk is a küzdelmeket,kár, hogy egy régi gép vinyóján veszett mind.
#12
#6: Már vártam ,hogy valami ilyesmit írj ide Yanez! XD :D Kösz! :)
#11
#5: Ejj, labdajátékok helyett esetleg akkor próbálj mást is, ha abban esetleg már nem menne úgy rajtad kívül álló egészségügyi okok miatt. Egy kis kocogás is remekül eshet a helyi parkban olykor, nem kell egyből 1 órás futás, meg hosszú táv, vagy pl. úszás, GYM.. esetleg kerékpározás?

Örülök hogy tetszett a poszt, kösz! :)
#10
#4: Köszi! :)
Én sem így kezdtem, ahogyan írtad, ez végülis életmód választás kérdése, a többi jön magától, szépen felgyúrod magad, ennyi. :)

...Majd gondolóra veszem még egyébként amiket írtál, igyekezni fogok! Mondjuk a kurv@zast kihagytad, a lényeget! :D XD
#9
#2: Ja, fociban én is ha lehet, inkább kapuban vagyok, azt szeretem is, sokan meg nem szerencsére! :D

Hú, gyalogtúra is jó hát, még szép! :) ..Emlékszem, jó kis borozgatós gyalogtúráink voltak még fősuli idején tesis aláírásért a bükki hegyekben! :D XD
#8
#3: Távoltról sem vagyok normális, az az ismerősöd meg pláne nem szerintem de az biztos hogy egy életre szóló kalndban lehetett része! :D
#7
Nem vágom melyik részét kellene komolyan venni a kommentednek, de a gerinc probléma mindenestre tényleg nem vicc, sokaknak betesz, ráadásul sokaknak igen korán. Na nem a bringázás miatt, max csak akkor, ha olyasmi balesetet szenved valaki éppen tekerés közben de az azért nem olyan gyakori szerecsére.

Amúgy a játékok miatt engem sem engednek már igazából kintre, rendszerint VR-ban tekerek csak de csitt, ne mondjátok el senkinek!
#6
YanezModerátor
Nálam a kerékpározás, boxolás, futás, kocogás, focizás, tornázás, úszás, hegymászás, kondizás és a kosarazás lenne aktív sportolás, ha csinálnám. Ám jelenleg az egyetlen leggyakoribb testmozgás nálam, amikor az ágyban átfordulok a másik oldalra. Amikor pedig leesik a mobilom és lehajolok érte, már meg is van a napi kardio. A posztért pedig jár a pacsi!
#5
Olyan boldog vagyok, mikor ilyen posztokat is látok :) Tartja bennem a lelket, hogy nem a gyakran lefestett kockák vagyunk, akik nem mozdulnak ki otthonra, 300 kilósak és nincs családjuk csak a gaming..

Sajnos nekem 8 év után abba kellett hagynom a kosarazást, mind a két kezemet műtötték és valószínűleg sose megyek vissza már arra a szintre ahol voltam, szóval nagyon boldog vagyok mikor lehuppanok a kanapéra egy kicsit "enbíéj"-ezni :D
#4
Én is imádok bringázni, de nem ilyen szinten űzöm. Minden esetre tetszett a blog így videókkal, képekkel. Egy-egy darabba belenyomtam és tök jól hozták a feeling-et. A téli angliai képsorok tetszettek a legjobban. Jó élet stílusod van, de vedd azért fontolóra, hogy sosincs késő elkedzdeni dohányozni, vedelni, mint az állat és drogozni nagyon durván.

Gratula az eredményekhez, respekt.
#3
SLi
az ilyen posztok mindig elgondolkodtatnak vajon milyen lehet "normális" életmódot élni..
tetszett jól megvolt írva, a kis videók még színesebbé tették, egy ismerős egy kvázi el camino-ot csinált meg bringával, szinte pénz nélkül, budepest--->Santiago de Compostela utána észak európán keresztül vissza budapestre, -20 kiló meg hónapokba telt mire felépült de azóta is nagyon jó sztorikat mesél
#2
Nekem sajnos sosem volt igazán labdaérzékem. Legalábbis ha nagy labdáról volt szó. Legalábbis ha konkrétan fociról. A kosár majdnem tűrhetően ment, a pingpongról meg azt mondták, van érzékem hozzá. A teniszt ki akartam próbálni, de aztán mindig elmaradt.

Szóval részemről maradt a vasazás, meg néhány hetente gyalogtúra. Valahogy szeretem azt a típusú fáradtságot, illetve utána az izomlázat. Lehet, hogy csak mazochista vagyok. Egyébként engem ilyen szempontból inkább a Mortal Kombat fűt fel. Na nem a túrázásra :D