Hearthstone Ajánló

Oh, Leeegeeendaaary!
  • Írta: Gora

Kommentek

#9
#7 Hát kár érte. A gwent-re talán egyszer ráveszem magam, úgy is van GOG fiókom.

#8 Valahogy én is így vagyok vele.
#8
Én valami 5 éve játszok vele, az utóbbi két éve (mióta meglett a legend) ritkábban már, néha néha ránézek milyen. Vannak hibái a játéknak az tény, de nekem még mindig baromi szórakoztató ha nekifutok, meg hát nincs más multis játék amiben jó lennék szóval marad ez :D
Új játékba viszont sose kezdenék, hiába jött vagy ezer az utóbbi pár évben (gwent, elder scrolls, most a runaterra) mert se időm, se kedvem, se energiám újra kitanulni egy kártyajátékot. Ezzel se játszanék már ha nem lenne mobilokra is.
#7
#6: Elder Scroll's-ra sajnos.Nem jön több kiegészítő hozzá.Pedig nagyon szerettem.Igaz, hogy sokkal nehezebb volt mint a Hearthstone, de méltánytalanul kevesebb figyelmet kapott.A gwentet pedig nagyon szépen megcsinálták mostanra.Míg a Hearthstonban csukott szemmel rakok össze bármilyen paklit, itt fogalmam sincs az egészről.De itt is többet kell gondolkozni, stratégiát kell kialakítani a paklikhoz stb... .Érdemes megnézni.
#6
#5: Nem nagyon, erre is haverom vett rá, hogy néha segítsek neki/illetve legyen olyan partnere akivel tud kommunikálni. Eléggé idegenkedtem tőle, csak púpnak éreztem de meglepetésemre egész jól belejöttem. Te most a Hearthstone-ra gondolsz itt megszűnés kapcsán vagy erre az Elder Scroll's-ra? Mondjuk a Blizzard útjai mindig is khmm rögösek voltak. Ha a Witcher Gwentjéről beszélsz azt ismerem, szerettem is volna foglalkozni vele, de valahogy lusta voltam belevágni. Magában a Witcher 3-ban meg inkább kerültem is. Ez a Scroll's is igényesnek tűnik, így első látásra. Az RPG vonalát ismerem (főképp az Oblivion-t és a Skyrim-et), az MMO-kat sosem csíptem. ;)
#5
#4: Más ccg játékot próbáltál már?Pár éve streamerek, és versenyzők átpártoltak az Elder Scroll:Legend játékhoz.Sajnos ez lassan megszűnik.Rá tette a kezét egy pénzéhes cég 2-3 éve... .A Gwent maradt, ahol nincs RNG. Bétánál játszottam, majd hanyagoltam.Kb 2 hónapja tettem fel újra, és elvarázsolt.Nagyon sokat javítottak rajta.És az sem elhanyagolható , hogy kaptam 60k dust-nak megfelelő cuccot.Ne kérdezd miért én sem tudom :).A lényeg hogy egy t1 pakli 2-3k "dust" .El leszek vele pár évig :D. De a játék is is nagyon jó lett. Próbáld ki , ha úgy érzed.
#4
#3: Pontosan. Ha tudnád hányszor töröltem már le pont emiatt. Nekem speciel már az is elég ha megvan a Season Chess, ha meg már 20-as vagyok nem is Rankedezek a hónapban. Csinálgatom a Questeket, paklit veszek, társasozunk. Vagyis, ha csak minimális fölös időm van annak eltöltésére tökéletes. :)
#3
#2: Egy pár óra után megismered a paklidat /ha a netről szedted/. 50+ %-os mindegyik, így csak az időn múlik mikor jutsz el a csúcsra.Ha értesz is hozzá pár 100-150 óra 20-tól, ha nem akkor több.Persze az RNG baromi nagy szerepet játszik a játékban.Hiába vagy PRO játékos, ha az RNG nem szeretné.Inkább szerencsejáték ez, ami egy buliban baromi nagy röhögéseket idéz elő, de komolyan venni semmi kép nem ajánlom.
#2
Mindig tisztelet a kivételnek Korio. Mindenbe én se akartam belemenni, sokáig is tartana. De ezért is írtam a Wikipédiát, azokon sok dolog megtalálható. Dobált a játék bizonyos időszakokban is „ingyenes” hősöket.
#1
Helyesbítenék a "mesterekkel" kapcsolatban.Csak a reggeli kávé, ébredés alatt játszom és néha baráti összejöveteleken nyomunk le pár meccset.Igaz, ezt a béta óta.Így értelem szerű, hogy van 5 arany hősöm.Ebből 2 az 1000 win feletti portréval is rendelkezik.Mindig van 1-2 T1-es paklim.De, ez nem jelenti azt, hogy "profi/pénzeszsák" lennék.Ennyi idő alatt 1x jutottam el legend szintre.Azt is csak azért mert baromi sok időm volt akkoriban.15-10 rankon fejezem be általában a hónapot.Szóval nem kell megijedni a hősöktől vagy paklitól.Egyszerűen aki régebb óta játszik, annak nagyobb a merítési lehetősége, szebbek a hősei.Pedig lehet csak a reggeli kv mellett játszik le 2-3 meccset.