Fifa 20 FUT hétvégi liga bosszúság

bug vagy mi ez?
  • Írta: Norbiii

Kommentek

#4
Szia Norbii! Csodálom hogy még birod idegekkel a fifát... A 18-óta nem játszom vele komolyan, 19-el immel-ámmal 20-at meg sem vettem. Borzasztó az EA viselkedése, nagyon sokan panaszkodnak ezekre a problémákra de semmi változás. Én eljutottam arra a szintre hogy nem támogatom őket egy jó darabig, mondom ezt úgy hogy 2005-óta fifáztam.
#3
YanezModerátor
#2: Én úgy hívom a jelenséget a fut-ban, hogy lebronzosulnak a játékosok, de ezenkívül is rengeteg másik fifa faszság van. Ilyen körülmények között csak a kiválasztottak érhetnek el álom eredményt.
#2
Ezt "Momentumnak" hívják.Csal a program.Mint a karriermód legnehezebb fokozatában,mikor Szalai lefutja Ronaldot,Mertens lefejeli Koulibalyt,Insigne fellöki Kante-t,stb.Nem játszik jobban a gép,csak csal.A program az egyik játékos oldalára áll.Az embereid belassulnak,szétesik a csapategység,a 99-es finishinggel rendelkező csatárod 1 méterről üres kapuba kapufát lő,míg az ellenfél 20-ad long shottal lő egyet 40-ről.Valószínűleg anyagi okok miatt létezik,ha sok pénzt pakkra költő fogalmatlanok,még egy Neymar,Ronaldo,Mbappe csapattal is folyton kikapnának,nem költenének a játékra.De ha megnyugtat ez kb. kiegyenlíti egymást.Rutinos szemmel ki lehet szúrni,ha meg épp az ellenfelet sújtja.Nem minden meccsen van,néha dobja a gép.Hasonló erősségű ellenfeleknél sorsdöntő.Csak a legjobbak tudnak úgy is nyerni ha ellenük van a program.Volt,hogy éreztem,hogy a játék nyeretni akar,de az ellenfél úgy is megvert egy góllal,amúgy fair körülmények közt vagy 6-tal kellett volna.Nálunk Switchen ez nincs,kicsi piac,kevés játékos,még WL sincs,csak sima bajnokság.Boxon a hajam téptem tőle,kb. áprilisig bírtam általában,utána már Season-öztem,abban nincs ilyen.Aztán jött az ősz,új Fifa és remény,de hiába,ehhez hozzá kell szokni,vagy dobni a FUT-ot...;)
#1
Klasszik fifa. A 18ban is ez volt, azóta nem is foglalkozok a FUT-tal...