Ennyi volt számomra 2020/1

Eljött a negyedév és azt hiszem rekordot fogok dönteni idén. Én ezekkel töltöttem az első három hónapot:
  • Írta: godach

Kommentek

#16
#15: Sounds good.
#15
#13: Kompromisszumokat. Days Gone pl előrendelés volt, másfél hét alatt platináztam (azért siettem csak, mert sorsolása vettem csak előtte kitoltam). Mivel zombi, gyerekek előtt nem futhatott ezért lefektetés után 21- éjfélig és hajnalban kelve 3-6-ig toltam. 60+ óra ment bele olyan 10 nap alatt. Sokszor én is olyan voltam mint egy freaker, de nincs mese. Ha felelnek reggeli van, közös főzés és mikor mi. A hobbim viszont nem hagyom. De majd írok egy blogot, nagyjából én hogy csinálom. Nem mintha annyira érdekelne valakit, de gondoltam már rá rég.
#13
#10: Nem tudom, h a f@szomba csinálod.....Nyárlakót megértem, mert 5 perc alatt kicsapja, azt játszik... Nekem idén még a tavalyról átívelő Days Gone-t sikerült, a Lasztlófaxt, A Detroitot 1 szer a legxarabb befejezéssel, meg tegnap este sikerült befejezni a God of Wart. Meg pár óra Battlefield5 és COD Warzone. Előttem még a pókember, Horizon 0 Dawn, és megkívántam az áncsártid4-et is. Azt még meg kéne venni, de nem nagyon akciózzák....meg ott a félbehagyott wicser 3, az el sem kezdett red dead2, ...szóval ha elhalasztják az új gent egy évvel engem az se érdekel...
#12
#11: Igen, szerettem a Gear of War 3-at, csak saját tapasztalataimat írtam le az AC-vel kapcsolatban. Az Origins után játszottam a Syndicate-tel, de nagyon fapados, kötött volt ahhoz képest, ez sokat elvett az élménytől. És a Unity után szerintem te is hasonlót fogsz érezni, amikor a Rogue-gal játszol. (Amúgy annak korrekt sztorija van, az egyik legkedvelhetőbb főszereplővel).

Köszi szépen a felajánlásod, nagyon kedves tőled, de csak kölcsönkaptam egy XOne-t, amíg végigjátszottam rajta a Gears szériát. A 4-gyet asszem 2 éve játszottam végig, azért nincs itt a listámon, a Judgementre meg nem maradt időm (meg őszintén kicsit túlcsordultam a sok darálástól és kedvem se maradt már hozzá).
#11
#9: Amiket végigvittél, nekem csak a Gears 5, Dreams és Draugen no meg a Witcher 3 maradt ki. Minden mást végigjátszottam :D
Egyébként nálam alapszabály, hogy mindent csak sorban játszok, ezért is tartok még az AC és Witcher részeknél is ott, ahol.
Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne tudnék élvezni egy régebbi produktumot pl.
Ott a listán neked is, a The Order és utána toltad a Gears Of Wart :D Gondolom, ettől még jól szórakoztál vele.
Apropó, Judgement és 4 nincs meg? Mert ha jól rémlik, eldobozolva van nekem egy-egy darab ezekből, amit nagyon szívesen neked adok.
#10
#7: Igazából, négy éves korom óta játszom és az életvitelem ehhez lett megvalósítva.
Pontosabban, ez már nem csak hobbi.
A Witcher 3-at pedig már nagyon várom :D
#9
Pfuu hát nem kevéssel játszottam a fent említettek közül. :)
Nekem is nagyon tetszett a Bioshock infinite, az egyetlen Bioshock game, amit bejött. Máig állítom, hogy a 7. gen egyik legjobb single fps játéka!. A dlc-it viszont elengedtem, az első két részt is azért hagytam abba, mert nem jött be Rapture világa. Túl nyomasztó volt, nem szerettem időt tölteni abban a játékban.
A metro exodus bennem felemás érzelmeket hagyott, sokkal többet vártam volna egy 2018-as játéktól. Nem is adta át igazán a metro feelinget, egyedül az utolsó fejezet. Buta AI, feleslegesen beleerőltetett semi-open world játéktér és nem következetes stealth/fall damage. Nem bántam, hogy végigjátszottam, de a Last Light után csalódás volt.
Örülök, hogy tetszett a Lost Legacy, szerintem szebb is volt, mint a 4. rész (látványosabb jelenetek voltak benne), szerettem Chloe és Nadine beszélgetéseit hallgatni, a főgonosszal se voltak problémáim.
A Controlt sajnálattal hallom, most vettem meg store-on a leértékelés miatt, remélem, nem fogok akkorát csalódni benne, mint te!
A pokoli szomszédokat régen rongyosra játszottam, már a beszúrt screenshot is egyből visszahozta a régi emlékeket...
Örülök, hogy folytattad az AC-s pályafutásod, szerintem korrekt next-gen cím lett, Párizs hatalmas, az utcákon lévő rengeteg ember látványa pedig fantasztikus. A hangulata is megvolt, igazi előrelépés volt a játékmechanikát tekintve is. Nekem tetszett, habár egy jó tanács: megjelenési sorrendben játssz velük, mert ha kipróbálsz egy újat, rossz szájízzel fogsz egy régebbi elé leülni.

Az én listám:
1. Uncharted: Drake’s Fortune
2. Uncharted 2: Among Thieves
3. Uncharted 3: Drake’s Deception
4. Gears of War Ultimate Edition
5. Gears of War 2
6. The Order 1886
7. Gears of War 3
8. Dreams
9. Gears 5
10. Draugen
11. Uncharted 4: A Thief’s End
12. The Witcher 3: Wild Hunt
13. Star Wars Jedi: Fallen Order

+ pont, ha valaki kitalálja ezek alapján, hogy melyik a kedvenc műfajom játékok terén. Csak nem a TPS? :)
#8
Half Life 3
GTA6
Halo 6
#7
Törölt felhasználó
Le a kalappal! Nem tudnék ennyi játékkal játszani.Witcher nagyon jó választás. Először én sem akartam elkezdeni , mert witcher haha milyen név az hagyjál már.... .Aztán a 3-ban lassan 300 órám van :).
#5
#2: Nos, egy olyan játék mint a Contra ami megismertette velem a coop világot, hogy is tudunk együtt játszani, hogy lehet ilyen változatos pályákon örömmel osztani több féle fegyverrel a killeket, annak nincs megengedve hogy olyan borzalmakat hozzon ki magából, mint a PS1-es 3D vagyis próbálkozás.
A Contra Force még nagyon jó volt. Újított, mutatott változást és szerethető irányba ment el, de a többi résszel egyszerűen nem tudtak mit kezdeni és erre sajnos szinte minden generációban rá kell jönnöm.
Az UC-nél pedig nagyon remélem, hogy nem az első és utolsó kalandja volt ez a csajoknak, mert mint ahogy írtam is, a végére komolyan szimpatikusak lettek :)
#4
Jól sejtem, hogy a (p) Platinát jelent? :D
Egyébként a Resident Evil-ek nálam is szinte majdnem mind játszanak. Kivéve a Revelations 2, mert addig még nem jutottam el. A többit kijátszva a 4 és Rev1 nagyon tetszett de az 5-6 nekem csalódás volt. Jelenleg is küzdök a hatodikkal.
A Deus Ex sorozat pótlásra vár, de pl a FireWatch nekem egy nagyon emlékezetes játék maradt, amit imádok. A Limbo és Inside-ről elmondtam már a véleményem, a többi közül pedig csak a Trine ami érdekelne, de az sem annyira, hogy elkezdjem a sorozatot.
KB ennyi :D
#3
Nah,most már legalább tudom,hogy miért nem találtam sehol a Burnout Paradise Cityben a Crash módot,amit annyira szerettem,akkor ez a játékmód csak a Burnout 3-ban volt?
#2
YanezModerátor
Nagyon jó játékokat toltál ki cimbora (kívéve ugye a Control), grat! Emlékszem a Bioshock Infinite anno nagyon nem tetszett neked, így igencsak meglepett, hogy végül bejött, de örülök neki. Annak is, hogy végre akadt egy UC rész, ami elnyerte tetszésed. A Lost Legacy nekem is piszkosul tetszett és én sem hiányoltam belőle Draket. Tervben is van már egy jóideje az újrázása crushing fokozatban. A Metal Slug széria totál kimaradt, de majd valamikor azt is kipróbálom, mert a Contra az a mindenem eme műfajban. Apropó, miért utáltatta meg magát veled a Contra? Erre kivi lennék! :)