Koronavírus - egy új világ kezdete?

Tegnap még vígan borozgattunk a barátainkkal, ma már az is megeshet, hogy soha többé nem látjuk őket.
  • Írta: Yanez

Kommentek

#458
#457: Nem vagyok fiatal sajnos.
A M.O.-i adatokat nézem, ne haragudj a többi nem érdekel, nem ránk tartozik.Kitartást nekik.
A mi adatainkat nézve 10x-es a különbség.Hogy a jól működő egészségügynek, vagy a kormány intézkedéseinek, esetleg az eltúlzott híreknek tudható ez be nem tudom.
Amcsi adatokat influenzánál nem láttam.
A hozzáállásom pedig egyre szörnyűbb, lassan 2 hónap semmit tevés után.
#457
YanezModerátor
#456: "Eddig a vírus nem sok kárt okozott, egy normális influenza szezonban 10x ennyien halnak meg 1 hónap alatt"

Ezt írtad te. Tessék itt a világ egyik leghivatalosabb oldala a koronavírus legfrissebb adatairól, kb óránkénti frissítéssel.

https://tinyurl.com/ybcw6u9p

Itt tisztán láthatod mennyien haltak meg a vírustól világszinten, de aki olvas a nagyvilágban történtekről, annak még csak ez az oldal sem szükséges ahhoz, hogy tudja, az influenza szezonban nem 10X-szer ennyien halnak meg 1 hónap alatt. Ennek is utánanézhetnél. Én csak erre reagáltam, mert óriási tudatlanság volt olyat írni, amit írtál. A kommentedre sem én voltam az egyetlen, aki reagált. A hozzáállásodból ítélve sok út van még az életben, amit nem jártál be, de idővel ez is változni fog. Fiatal lehetsz még, úgyhogy csak egyet tudok mondani neked: sok sikert, erőt és egészséget kívánok!
#456
Akkor leírnám itt Ynez amit gondolok.Lehet azzal vádolni, hogy nem olvasok eleget.Mostanában tényleg nem.De tájékozatlansággal azt hiszem én vádolhatnálak téged.Itthon lakom, nem valami.... .Nem igazán érdekel , hogy ott mi zajlik.Ő dolguk.Itthoni statisztikát sem a kuruc hozta le, hanem az általatok kedvelt portál.Gondolom nem szeretné senki sem meghazudtolni ezt az oldalt.... .Lehet vitatkozni, sőt bocsánatot is szoktam kérni, ha tévedek valamiben.De nem akkor, ha azt mondják "Te aztán nem sokat olvasol, ugye?". Baromi nagy érv..... .Kb mintha azt mondanám, onnan mi a francot dumálsz nekünk?Csak én ezt nem teszem.
#455
YanezModerátor
#454: Örülök, hogy tetszett, de inkább ne kellett volna megírnom. Remélem egyszer majd úgy tekintek vissza erre az írásomra, mint egy megmosolyogtatóan túlzott hülyeségre!
#454
Ez a blog brutális, nyers, kíméletlen... és ezt mind jó értelemben írom. A téma is érzékeny, a megközelítés pedig még inkább. Lehet ezt könnyedén venni, vagy túlreagálni, de a lényeg: senki sem tudja, hogy mi lesz. Nagyon jól leírtad az egyik lehetséges verziót, drukkoljunk, hogy ne így legyen. Olyan ez a blog, mint egy jó film vagy regény, amikor végig ott motoszkál az ember agyában, és épp ettől rémisztő: ez akár velem is megtörténhet.
#453
#433: Ezért mondtam most el :D szerintem tök érdekes
#452
#446: Remélem gondosan szétszórod az összes magot. Mert ugyebár a növények azért teremnek ízletes "húst" a mag köré, hogy azt a gyanútlan, buta állat megegye, A-pontból elvigye B pontra, majd ott megkönnyebülő érzéssel, gondosan körbetrágyázva a magot, visszajuttassa az anyatermészetbe és így szaporodjon. Ez kérlek jusson eszedbe amikor legközelebb kihasználsz egy ártatlan gyümölcsfát és saját önző érdekből elfogyasztod anélkül, hogy szétszard a magját.

(természetesen viccnek szánva)
#451
#450: Szerintem elég nagy arányban lehet, hogy gyogyszerral meg minden szarral tolják oket tele.
Mi anno tartottunk háztáji állatot (állatokat) és pl. a bolti meg a házi tyukhusleves között ég és föld volt a különbség...
#450
Egy biztos azonban, - azt nem tudnám megmondani,hogy mennyi lehet a százaléka azon gazdaságoknak ahol ezt csinálják -hogy szerencsétleneket gyógyszerral tolják,hogy minél előbb vágni lehessen.De szerintem ezt alátámaszthatja olyan személy itt is,aki látott már háztájiban felnőtt állat húsát meg a boltiét...
#449
#448: OK. Koszonjuk
#448
#446: Fényevő vagyok,bocs...
#447
#445: UI: de gondolkodok rajta, hogy vegan leszek.
#446
#445: Lol
Kérdésedre válaszolva nem, nem vagyok vegan, csak vegetáriánus.

Es Te? Az vagy?
#445
#444: Idejössz egy videoval,oszt falod a husuk,szép...
#444
#443: Te az vagy?
#443
#441: Remélem már vegan vagy!
#442
Ha már a dohányzásnal tartunk:
Soha nem értettem hogyan lehet elszívni azt az undormanyt. Én már a szagatol is rosszul vagyok.
#441
#440
#439: Fűdjé le :D :D.
#439
#438: Jujuj... Izom szagot érzek. :)