20 Éves a Playstation 2 - Íme Kedvenc Játékaim a Konzolon!

Egy ekkora évfordulón bennem is felszínre törtek az emlékek.
  • Írta: Yanez

Kommentek

#18
YanezModerátor
#17: Az nem jó, de ha belemerülsz, a grafika egy idő után fel sem tűnik. Jó ez túlzás, de kb. Mindenesetre jó szórakozást! :)
#17
Pont tegnap vettem meg a Prince of Persie SoT-ot, hogy bepótoljam végre :D

Csak elég gázul néz 4K-s tv-n, valamiért sokkal pixelesebb, mint pl. a God of War (yCbCr).
#16
Fight Night.Nézegetem most a Spring Sale-t Boxon,aztán belefutottam a Fight Night Championba,9 éve adta ki az EA.Azóta nem adott ki box játékot,nem hiszem hogy nem ment volna,de az lehet,hogy drága lenne a liszensz,ki tudja?Nem is hallani azóta sem,hogy lenne v.mi tervük a sorozattal.Mindenesetre most 1500-é behúzom.:)
#15
YanezModerátor
RangerFox: hát igen, nekünk mindigis hasonló volt az ízlésünk. Nálam is a tps a kedvenc műfaj. ;)

A Fénybenjáró: jó játékok azok. DMC 3 nagyon hangos volt akkoriban, jó játék lehetett.
#14
Jak and Daxter, Die Hard Vendetta, Devil May Cry 3, Onimusha:Dawn of Dreams, Soul Calibur 3. Ezek voltak a kedvenceim, de volt még számtalan jó játék. Milyen szép időszak volt...
#13
God of War 1-2, MGS3, Underground 2, Ratchet & Clank, Max Payne és egy tucatnyi II. VH-s fps... Good old days..
#12
YanezModerátor
#11: Az akkori Raymanektől hányni tudnék és egy percig sem játszanék velük. Az újabbakért viszont bármire képes vagyok. :)
#11
Bár a PS2 volt az első konzolom, mégse maradtak meg annyira a játékok abból az érából, a Sony exkluzív címek pedig egyáltalán nem is érdekeltek akkoriban. Viszont a Black játékot egyszerűen nem lehet elfelejteni szerintem :D olyan előremutató, és modern volt az a játék az én szememben, hogy mai napig jó rá visszagondolni. Amit én kitudnék emelni ebből a generációból, az a Rayman M (ez elég szomorú, de na, még gyerek voltam XD), ami bár nem egy nagy szám játék, biztos vagyok benne, hogy több száz óra játékidőm maradt benne. Etalon még persze a GTA San Andreas, amit nyilván soha nem vittem végig :D
#10
#9: A 2 kedvenc szériámon kívül(Resi,Silent Hill) ha szinte bármit végigjátszom utána nincs kedvem már a formulához annyira.A TES-ből az Obliviont szétjátszottam,minden acsi,kieg. is,azóta egy fantasy rpg-t sem tudtam,pedig nagy reményekkel vettem a Dragons Dogmat Switchre.
#9
YanezModerátor
#8: Én azt még pc-n végeztem ki, ahogyan a No One Lives Forever-t is. Két remek fps volt az akkoriban, de én a mostani wolfikat is imádtam, kívéve talán a legutóbbit, na arra nem tudom rávenni magam és nem a női főszereplőkkel van bajom. Onimushából a harmadik tetszett, az a Jean Renós, de nem toltam ki.
#8
#6: Wolfenstein Return to the castle,na azzal ott és akkor kimaxoltam a Wolfit is...De akkor nagyon tetszett.
#7
#6: A Silent Hill 4-be ugyanúgy utáltam a menekülést,mint a Resi 3-ba.Akkor inkább már az Origins tetszett,azt viszont Psp-n vittem végig.A hangulat amúgy tényleg állat volt.Nem unatkoztam,és még mellette azért hétvégén(pénteken) még be is italoztam...:)
#6
YanezModerátor
#5: Manhunt tetszett, viszont basszus, a kommented kapcsán most eszembe jutott egy játék, amit kihagytam a listából! Silent Hill 4: The Room. Én speciel imádtam ezt a részt! Mindössze a játék harmadik szakaszában ismétlődő pályákat rühelltem, de a sztori és a hangulat nálam mindent vitt! Azért látom te sem unatkoztál. :)
#5
Szép lista!Még sem sok a közös metszéspont velem,na de volt is gazdagon játék.
Én autósba a Colin szériát szerettem,az a Burnout 3 Takedown volt,amiről írtál,a Crash mód,imádtam.
H&S-be az Onimusha
a Black nagy királyság volt,bár azt Boxon játszottam
kedvenc GTA nálam a Vice City
a Fahrenheit az egyetlen QD játék,végig vittem imádtam,de nálam ki is maxolta a formulát
a Fight Night váltotta a Tekkent nálunk a haverokkal közös játékon
Fifa alap volt
kedvenceim
2 körökre osztott játék
A Gladius és a Ring of Red
Silent Hill 2-3
Jurassic Park Operation Genesis(érdekes az új rész egyáltalán nem kötött le,az is kimaxolt)
a western Gun
Manhunt na,aki ezt akkor játszotta,tiszta Running Man,ma már lehet ki sem lehetne adni
Medal of Honor(hol volt még a CoD)
The Lords of the Ring return the king
Mercenaries katonai GTA
Resident Evil Outbreak és Code Veronica,a 4-et Gamecube-on játszottam,én annyira nem örültem az új irányításnak,de megszoktam.Biztos kihagytam jópár kedvencet,ezt most hirtelen!:)
#4
YanezModerátor
#2: Majd egyszer talán egy PS1-es listát is nyomok, csak legyen rá valami alkalom, mert az szüli a tolvajt. GT 1 -es 2-t is imádtam azon a konzolon. Köszönöm a kommentet és egy szóbanforgó felsorolást szívesen látnék blog formájában, ha netán valahogyan ráveszed magad. Amúgy én is alkonyattól pirkadatig tudnám sorolni akár a PS2-es címeket, de ezeket most kiemeltem a rengetegből.
#3
YanezModerátor
#1: Köszi. A háromról is lazán lehetne összeütni egy ilyen listát, úgyhogy hajrá! RE4-en kívül semmihez sem volt szerencséd? Max Payne vagy Splinter Cell gondolom megvolt.
#2
Számtalan nagyon jó játékélményem kötődik a PS-hez, talán még felsorolni is hosszú lenne. Persze sok játék közülük is olyan, hogy más gépekre is jöttek. Nekem anno a Gran Turismo 2 hatalmasat ment ps1-en és a mai napig jó autós játék. Emulátor kalapálta grafikával pedig simán tudom ugyan úgy élvezni, mint anno és a játék zenéi is a mai napig lent vannak a kocsiban. Jó kis GT a szép multú széria.

Ez csak egy említett volt, de ha elkezdeném az blog hosszúságú komment lenne. Jó blog és tartalmas, változatos lista.
#1
Szép és változatos lista, jó ilyeneket olvasni bár a legtöbbel nem játszottam legalább a RE4re rávettetek a kommentekben.
Valamikor én is összefoglalom a gen végén a nem annyira nagy múltú ps pályafutásom kedvenceit, én csak a 3mal csatlakoztam és a 2 kimaradt.