a heisenbergi határ nyomán

karanténos agymenésem :)
  • Írta: sloth

Kommentek

#9
Tetszett, hogy belevitted a paraméter, változó és értékadás szavakat a gondolatmenetedbe. Egy orvosnak viszont látnia kellene téged, amint vége a vírusnak.
#8
#7: hát ja, hazudnék, ha azt mondanám sok munkám volt vele, de annyira azért érdekesnek tartottam, hogy megosszam. ja meg nem vagyok bölcsész, úgyhogy nem teljesen értem milyen is az a "tipikus bölcsész"
#7
tipikus bölcsész text fájl hányás: s én írhatom ezt, mert bölcsész is vagyok, ezért kritizálhatok ilyen hangnemben s neked muszáj elfogadnod.
#6
#4: Jó ez így, mert így megad neki egy ilyen se eleje - se vége löketet, de ezt az általad említettel ellentétben el lehetett olvasni szemrák nélkül.
#5
#4: Gondoltam valami hasonlóval fokozom a hangulatot.
#4
#3: erre a válasz igen. egyik kedvenc magyar íróm könyvét abba kellett hagyjam, mert nemcsak a nagybetűket, hanem mindenfajta írásjelet nélkülzött a szöveg, így megóvtam szemeimet attól, hogy kifolyjanak. vele ellentétben nekem nem volt semmi célom azzal hogy nem használok nagy betűket egyszerűen csak lusta voltam.
ezt meg nem nevezném művészetnek, írásnak írás, de számomra nem hordoz semmi esztétikumot, csak egy agymenés, jegyzet...

#2: kérlek ne bánts senpai
#3
Én ... pont ezen gondolkodtam én is. De így is felmerül egy újabb gondolat. Művészet-e az, aminek stílusa van, de még sosem próbálták meg az alkotói egyszerre megnyomni a Shift-et és egy másik gombot?
#2
#1
Szóval , írtál valamit, vagy még sem. Volt értelme vagy még sem.... .
nem jött át ne haragudj :D