Több száz ingyen játék egy hónapban? Igen!

Létezik egy csoport, a TheGamers - A Magyar Gamer Közösség amely már a negyedik születésnapját ünnepli és akik a támogatásra specializálódtak. Ez a támogatás igen sokrétű és változatos. Nézzük csak szépen sorban.

Kommentek

#4
Hát ez a cikk valami fenomenális, teljesen igaz amit írnak és igen, le a kalappal a TheGamers Staff-ja előtt, ugyanis mindig van valami új, mindig rendeznek sorsolást és ez nagyon jó dolog! :), személy szerint azért szeretem ezt az oldalt, csoportot, mert én mint kezdő is jelen vagyok a csoportban és nem el nyomnak, hanem segítenek, van aki tanácsot ad és mindenki nagyon korrekt és normális ebben a csoportba, a másik ami még tetszik nekem ebben a csoportban, hogy a Staff ki kéri a véleményünket és a többi. :)
Köszönöm szépen, hogy tag lehetek és nem nyom el senki azért, mert kezdő vagyok, hanem inkább segítenek, hogy jobb lehessek!, Nagyon nagyon ritka az ilyen csoport!, de én csak ajánlani tudom mindenkinek, aki ezt olvassa csatlakozzon facebook-on a TheGamers csoporthoz, hogy minél többen legyünk! :)
#3
Nekem nagy meglepetés volt a TheGamers, mert amikor az ember böngész a sok adás-vétel csoport között, akkot egy idő után már egy érdekesebb név is felkelti a figyelmét. Beléptem a csoportba, és meglepetten láttam, hogy a főoldalon egy hirdetés sem volt. Hát ez meg hogy lehet? Aztán olvasgattam, és ahogy a cikk is írja, egy segítőkész staffal, segítőkész közösséggel, valamint sok tartalommal találkoztam. Azóta is a kedvenc Facebook csoportom. Mindenkinek ajánlom!
#2
El olvasva a cikket megdöbentem! Nem sok cikket találok aminek a tartalma 100% igazz!. Ez a cikk az!A Thegamers csoport igenis nagyon jól mükszik, folyamatosan ,érsd:0-24 nyomják a stafok! Nem kis munka ez nekik gondolom , acsalád ,munkahely, picibaba, na és most avircsike(virus) miatt. folyamatosan vannak játék sorsolások,játékhirek,bemutatok, és irj magadnak játékot... sorolhatnám sokáig, Lényeg ami lényeg. kezdves gamer társam vagy olvasó ez a FB csoport azok között van aki Mi értünk vannak ! Köszönöm hogy tag lehetek!
#1
Kedves komment olvasó, drága barátom, jàtékostársam, szivem csücske... - kérlek szépen, így indul a csoport adminjaival a kommunikáció, mindegy mily témában is szeretnél valamit (a csoport lényegében maradva). Egy közösségépítő hely, ahol csak a tagokon múlik, mi is lesz, mert a vezetők ebben az anarchikus demokràciában megadják a lehetőséget. Magyar játékosok, a helyek szabadok, a vélemények igazak, az italok hidegek, ez a cikk pedig szeretnivaló.
Béke veletek, mielőbbit a világban is egyszer.