Feledhetetlen játékok

Mindenki életében vannak olyan játékok, amikre jóleső érzéssel gondol vissza, akár évek (évtizedek) távlatából is.
  • Írta: Drraco

Kommentek

#26
Nekem ezek voltak:

Medal Of Honor: Allied Assault + Breaktrough + Spearhead
Return to Castle: Wolfenstein
Virtual Cop 2
Need for Speed Underground 2
No One Lives Forever 1,2 + Contract Jack
Call of Duty 1,2,4
Half Life + Opposing Force + Blue Shift
GTA 2,3,Vice City
Croc: Legend of Gobbos
Serious Sam: First, Second Encounter
Black (PS2)
Stronghold Crusader + Extreme
Unreal Tournament (a 99-es)
Quake 1,2,3
Gun
James Bond 007: Nightfire
Doom 1,2
Duke Nukem 3D
Star Wars Jedi Knight Jedi Acadamy meg a 2 Jedi Outcast
Star Wars Battlefront (a 2004-es)


Kicsit összevissza jutottak eszembe, de egy jó XP-s gépen ez mind ment.(Black-et leszámítva :D)
#25
#24: oops, Heroes 2,3 es 4 kimaradt.
#24
Nalam valami ilyesmi jott ki:

Star Wars: Dark Forces 1&2, Jedi Knight szeria, Mafia, GTA3 es Vice City, Diablo 2+LoD, Half Life 1&2, Doom 3, Max Payne 1&2, Star Wars: Galactic Battlegrounds, Splinter Cell, Beyond Good and Evil, Prince of Persia SoT & WW, StarCraft, SW:KoToR 1&2, Age of Empires 1&2, Rise of Nations, Call of Cthulhu: DCotE, Deus Ex szeria.
#23
#22: Akkor erre tényleg lehet mondani, hogy egy életen át elkísér :D
#22
Nálam a feledhetetlen játékok csúcsát a Bard's Tale 3 jelenti. Még commodore+4-en játszottam vele, hónapokon keresztül szenvedtem a feladatokkal a rossz nyelvtudás miatt, de ennek ellenére nagyon lekötött. Sikerült eljutnom a végső csatáig, legyőztem a főellenfelet, és az endsequence helyett egy hibaüzenet jött... tavaly (25-30 évvel később) megvettem a felújított változatát és végre láttam mi a vége a játéknak :)
#21
#19: Na igen, ha valami, hát az Arx Fatalis megérdemelne egy remastered kiadást.
#20
#17: Hú, azokon átcsúszott a szemem, bocsánat. A fable első részét játszottam, az nagyon-nagyon jó volt, a második részhez nem volt szerencsém. Serious Sam 1. Te sem vagy mai gyerek? Úgy rémlik, mintha valamikor a gamer-pályafutásom kezdetén játszottam volna vele, de bennem annyi maradt meg, hogy csak hentelés, és igazából nem szól semmiről. Na, és a Bioshock: Infinite... másik nagy fájdalmam, a Witcher 3 mellett: mindenki rajong érte, de itt is rá kellett jönnöm, hogy nem én vagyok a célközönsége. Nekem valahogy nem jött át az az érzés, ami annyi más embernek igen.
#19
Might and Magic 6 nagyon jó volt, én a 7et is szerettem. Na és az Arx Fatalis, te jó ég, milyen hangulata volt! Tisztára, mint egy kaland-játék-kockázat lapozgatós könyvnek. Azóta is várom, hátha egyszer felújítják...
#18
...
#17
#16: Az én cimeimrol mit gondolsz??
#16
#15: Might & Magicből nekem a 3 volt az első és az egyetlen. A későbbi részekről azt olvastam, hogy már nem annyira jók, de nem próbáltam őket. A 6-os jó?
#15
might and magic 6 the mandate of heaven, ghost master, lineage 2, bloodrayne, vampire the masquerade redemption, commandos, imperium galactica,master of the olympus
#14
#13: Kajából se csak egyfélét eszek, zenéből sem csak egyfélét hallgatok... ugyanígy vagyok a játékokkal is, minden jöhet, aztán menet közben eldől, hogy kell-e nekem.
#13
Tetszik hogy változatos a lista! Nem csak egy bizonyos stílus jön be! :)
#12
+X-men Legends, Conker: Live and Reloaded, Return to Castle Wolfenstein, Kingdom Under Fire, Serious Sam 1
#11
Vagyis Bioshock Infinite
#10
Alan Wake, GeoW2, Fable II, Halo 2, Bioshock, Infinite, Hellblade, Inside, Half Life 2
#9
#8: Max Payne, tényleg... Annyi jó címet írtok, valamelyiket muszáj leszek előhalászni mostanában.
#8
YanezModerátor
Silent Hill, Tekken3, DKC, Super Mario, God of War bármely része, Uncharted bármely része, PoP:TSoT, Shadow of the Colossus, Rayman Legends, Rayman Origins, Limbo, Mortal Kombat, Rocket League, The Last o f Us, Max Payne1-2, Spiderman PS4, Metal Gear széria, Counter Strike, Bejeweled és még van egy adag, de most hirtelen csak ezek ugrottak be.
#7
#6: Tekken 3 nekem is haverokkal,Colin is.Ültünk egymás mellett és adtuk tovább a kontit egymásnak.Egy egy másodperceket javítva egymás idejein,aztán büszkén átírva a rekordot tartó nevét a miénkre!Resi 1 az első játékom volt Ps1-re,a majom exkolléga úgy adta el,hogy akciójáték.A képen levő kommandós ezt alá is támasztotta,bár az ijedt arca feltűnhetett volna.Aztán mikor a Spencer kúriában a földszinten beugrottak a dobbermanok,hát a szívem megállt pár pillanatra.
Nah,a Zelda Botw-t már le is hagytam.Vagy ott volt Boxra a Project Gotham Racing.Reggelig lehetne írni tényleg...