The Way of GoDach - 2020 (első rész)

Nem csak a végigjátszott játékokról szeretnék ezentúl írni, hisz rengeteg említésre méltó van, amit félbehagyok. Alien: Isolation, Pinball FX 3 - Sorcerers Lair, Gravel, Kingdom Hearts, Dinosis Survival, Dirt Rally, Mortal Kombat Deception, C
  • Írta: godach

Kommentek

#8
Az Aliennel akkor se játszanèk ha az állásom lenne a tèt.
Ha jól emlèkszem volt egy Daylight című indie horror, azt se bírtam idegekkel.
Fènyes nappal, az ablak mellett játszottam ès izzadtam annyira be voltam feszülve:)
Soha nem bírtam a horror játèkokat.
A Dead Space 2-vel olyan 15-20 pecet ha játszottam.

Autós címek közül a Motorstorm: Apocalypse volt számomra a legjobb ès utána a Driveclub. Azóta kipróbaltam a Forza Horizon 2/3/4-et, de egyik sem fogott meg, a Project Cars, a Dirt, Nfs-ek, The Crew 1/2, szintèn zenèszek. Valami hiányzik belőlük.
A Motorstorm: Apocalypse egy látványos, hangulatos, èlvezetes ès tökös játèk.
Nyomd a gázt ès èlvezd. Semmi idegeskedès, csak toljad neki.
Na ezt hiányolom manapság a játèkokból.
#7
#6: Mindig elolvasom,kedvelem is,de megjegyezni ennyit nem tudok,hogy játszottad e már.:)
#6
#5: Van egy blogsorozatom az oldalon, az Ennyi Volt Számomra...
Azokban olvasgathatsz, ha van időd és kedved. Jelenleg az 539. játéknál járok.
#5
Látom régebbi játékokkal is szeretsz játszani,bár neked valószínűleg már meg volt,de most 180 ft a Far Cry első része Boxon,ha esetleg kimaradt.
#4
Az Alien Isolation nálam a gen kedvenc játéka.Nyilván ebbe belejátszik,hogy szeretem ezt az univerzumot,a 4 film is egy szép gyűjtői dvd pakkban van meg.Ilyen autentikus Alien atmoszférát még sehol sem lehetett látni.Rétegjáték,mert türelem (akinek nincs ez nem fog bejönni) kell hozzá,nincs gyakori mentés és egy hirtelen halál akár egy óra játékot is kukázhat,és ez azért szelektálja a játékosokat.Én legkönnyebb fokozatra tettem le,hogy ne útáljam meg a játékot,de így sem volt könnyű,kicsit több naftát kaptam a lángszóróhoz.A játék tényleg olyan mintha az első filmben mászkálnál,nekem is volt olyan,hogy bóklásztam,és csak nézelődtem,aztaaa....Swithcre is megvettem tiszteletem jeléül.Most majd egy Alien fps-t szeretnék ami lassú taktikus harcra épít,de nem bújkálós.A Star Wars Jedi Fallen Orderral még nem játszottam,pedig az SW a kedvenc univerzumom,mármint a Legendák,de valahogy amit láttam belőle nem ragadott még meg annyira,de pótolni fogom.
A Pinball FX3 másik nagy kedvenc,X-re vagy 40 asztalt vettem rá,az összes SW,Alien stb.A Sorcerers Lair csak egy kis bemutató a többi asztalhoz képest,olyan szinten megelevenednek az asztalok a megfelelő kombinációk után,hogy leesik az állam,ahogy 3D-ben élővé válik,hát le a kalappal,és ahogy tanulod meg az asztalt egyre több fantasztikus dolgot dob ki,persze ehhez is idő kell.Switchre az egyben kiadott SW pakkot vettem és handheld módban is csúcs,akár csak az Alien Isolation,nagyon szépen kihasználták azt a kis erőforrást amit a Switch ad,mind a kettő igényes munka!
#3
A Kingdom hearts sorozatot tavaly játszottam végig és az első rész főbossán én is szinte már a hajamat téptem. Normál nehézségen játszottam, de így is rohadt nehéz volt, de azért egy este alatt meglett. Nem is tudom hogyan sikerült, de az egész harc alatt totál be voltam feszülve.
#2
Az első Kingdom Hearts szerintem az egyik legjobb Ps2-es cím, személy szerint a kedvencem a szériából. Nem emlékszem, hogy ennyit szívtam volna vele, de az tény, hogy elég hosszú játék.
#1
kicsit rövid lett :3