Kapcsold ki a jelet! - a WIFI jelenség

Bár mint előző bejegyzésemben említettem, én elsősorban 3D témában megejtett szösszenetek miatt kezdtem el itt blogolni (amik érkeznek is majd ide lassan komótosan döcögve) most egy kicsit más területen szeretném felkeverni az állóvizet

Kommentek

#90
#87: gondolom te dolgozol ott, illene az értelmi szintedhez.
#89
#86: pontosan ez a szint. a mainstream böfögésen kívül értelmes válasz nem érkezett. nyeld le nyugodtan.
#88
#87: Jah linket azóta se küldtél főnök
#87
#81: Köszi én megprobáltalak emberszámba venni és értelmesen beszélni veled egy neked fontos témáról, de te tudod tesa, majd adok a mekibe borravalót ha látlak
#86
#85: Szefós? Komolyan ez a szint? Kaptál több, értelmes, érvekkel alátámasztott választ, linkeket is, magyarázatokat is.
Innentől a te dolgod hogy miben hiszel és miben nem, tiszteletben tartom a véleményedet akkor is, ha nem értek vele egyet.

Te viszont kommentek tucatjait hányod ide, válogatott primitív jelzőkkel. Ez egy érdekes téma, amiről érdemes beszélni, pro és kontra, ezért ezt a blogot egyáltalán nem volt rossz ötlet megírni, sőt. De amit az ellenvéleményekkel kapcsolatban művelsz itt a kommentek között, az már kritikán aluli.
#85
#65: megingathatlan..világkép.... újabb szefós komment köszi.
#84
#70: ha elolvasnád a blogot... talán arra is írhatnál megyjegyzést. Senki nem félelelmről beszélt. Ne vedd magadra, de az eddigi reakciók 99% számomra egy szellemi fogyatékos szintjéről értkezett, ezért nem is igazán léptem fel reagálni rájuk.
#83
#71: igazán szépen vonyítasz a falka élén, vagy csak vonyítanál, ki tudja.
#82
#71: hihetetlen hogy mennyire el vagy tévedve te is Yanez. Engem kéne komolyan venni?
Szerinted az a célom hogy kétnaponta idejárva az itteni emberkéket győzzem meg?
Nem ez volt az írás célja, egyáltalán.
#81
#72: figyel haver, vegyél már vissza. csupán a te értelmi szintedet mutatja, ha ezta témát, amit több mint 300 tudós is felvetett két-három éve. és azóta is milliók vannak akik hasonlóan gondolják, a laposföldes baromsággal mosod össze. Menjél gazolni inkább, jobban jársz, mint az ilyen kommentekkel. Az ostoba primitivitás kifejezett mintapéldámya vagy.
#80
#75: nem Yanez rohadtul nincs igazad. A gyerekes reakcióitoktól, sőt továbbmegyek, a 69-es ikút meg nem haladó válaszaaitok miatt nem reagáltam többet. Nekem óvodásokra nincs időm, köszi. nincs értelme vitakozni ezen, semmiféle tárgyilagos érvet nem kaptam, sem a méhes jelenségre, sem a tudósok által összeállított véleményekre, amit linkeltem. Szánalmas emberkék idefröcsögtek némi okosságot, megnyilvánulta csordaszellem, és most megy otthon az elégedett böfögés. Ennyi történt.
#78
#77: Alapból igazat adok neked, hogy a túl sok kütyü miatt kevesebbet vagyunk "valójában" együtt a családdal.

De pl. most a szülőknek és tanároknak hála volt online oktatás is!
Erre szükség volt, van, lesz, neked is életed végéig szokni kell az újabb rendszereket, ha nem akarod, hogy autistának nézzenek. Nekem is.
#77
Személy szerint azokkalértek egyet, akik ennek inkább a pszichológiai aspektusából közelíti meg, mintsem bármiféle káros sugárszennyezéssel magyaráznánk. Én kb. 1 hónapja annyit teszek csak, hogy nem olvasok politikai híreket. Nem kommentelek még véletlenül sem a témában más oldalakon (legfeljebb itt egy kis gyíkemberezés...). Már ennyitől is sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, mert egyszerűen nem baszom fel magam ilyen dolgokon, a dühömet nem töltöm ki olyanokon, akiken nem kéne, így közvetve nem szennyezem a családi hangulatot, stb. A wifi hiány pont ilyen. Egyszerűen több időd lesz olyan dolgokra, amik esetleg kikapcsolnak, feltöltenek. Persze, kurva jó dolog dögleni a gép előtt mondjuk és egész nap játszani amikor mondjuk nincs itt az asszony meg a gyerekek, de pl ettől nem töltődök fel. Kicsit bánt, ha legalább nem mosok, mosogatok, főzök vagy ha épp térdig ér a fű, hiába ülök le játszani, fursztrál, hogy ott az a kibaszott fű, amit most lenne alkalmam lenyírni, és így mindenkinek jobb lenne. Rengeteg olyan része van nnek a dolognak, ami összefűgg és körbeér akár. És ha kimozdulok és a haverokkal elmegyünk egyet a közeli menedékházba egyet északázni egy fasza túra után, nem azért töltődök fel, mert nem ér jel, hanem mert aktívan kapcsolódok ki, barátokkal vagyok, jó levegőn vagyok, stb. De az, ha te a gép előtt döglesz, vagy nem (wifi... lehet telefon, tablet, bármi), az igazából nem csak rád hat ki, hanem a környezetedre is. A gyerekekre, az asszonyra, stb. És az ő lelkiállapotukra is hatással van, ha az ember wifis kütyün lóg, vagy velük tölt időt. És egy kiegyensúlyozottabb környezetben, asszony és gyerekek mellett pl. az ember könnyebben érzi magát jól, mint amikor épp benne van egy spirálba, ami miatt a gyerek frusztrált, ami miatt hülyén viselkedik, ami miatt én rákiabálok, ami miatt az asszony rámkiabál, hogy mit kiabálok, amire én visszakiabálok, hogy "mi va'?!", amire a gyerek kezd síni, hogy "ne veszekedjetek!", blablabla... :)
#76
#72: Felirlak a jófej skacok listára :)
#75
YanezModerátor
Kedves cikkiró: egy bejegyzés posztolásakor mindenféle véleményre kell számítani, nem csak a nekünk szimpatikusra. Viszont mindegyik olvasót tisztelni kell, mert az író számára ők a célközönség, miattuk születnek a betűk és alakulnak át pl blogposzttá. A saját írásunkra a reakciókat méltósággal kell kezelni. Ezt vállaljuk fel a cikk megosztásának pillanatában. Amely vélemény pedig nem tetszik, azt ignorálni lehet vagy letudni egy szolid kitérő válasszal. Viszont ezek a gyerekes reakciók teljes komolytalanságra vallanak és így az egész témát érdektelenné teszik. Sajnálom, mert egy jó kis értelmes vita lehetett volna. A tanácsom, hogy tanulj belőle, különben az olvasók nem fognak komolyan venni és nem csak most.
Sok sikert!
#74
#72: Teljesen, abszolút szívemből szóltál!
#73
#72: Bocs véletlen rányomtam a küldésre. Légyszi küldj valami legitim cikket, ami bizonyitottan 5g okozta tömeges méhpusztulással foglalkozik, mert nem találtam, viszont szivesen elolvasnám
#72
#66: Jézus öreg, nyugodj már meg. Mindenki azt gondolja magáról, hogy ő az egyetlen aki nem birka a nyájban és mindenki más agyhalott zombi. Nyílván lehet saját véleményed, de nézd már meg milyen módon válaszolsz itt az embereknek. Egy elvileg tudományos témában megosztó kérdésben próbálsz meg utolsó tírpák parasztként agresszorként fröcsögve igazságot tenni, nemtudom mit vársz vagy vártál ettől a blog bejegyzéstől.
Marha egyszerű bármire rávágni, hogy agyhalott zombi társadalom ha nem értenek egyett a véleményeddel. Nekem spec fogalmam sincs, hogy valójában káros-e az 5G(ahogy neked se) de ha megpróbálom informálni magam a témában oldalakon keresztül látok cikkeket amik elvégzett tanulmányokra hivatkozva azt mondják,hogy nem. Nyílván ha rákeresek, hogy 5G caused autism in my unvaccinated children akkor találok más nézőpontot is. Én is ismerem az 5gappealt de ha részletesen elolvasom olyan dolgokra hivatkozik mint, hha rengeteget telefonálsz akkor nagyobb eséllyel lesz agyrákod, de ez a 90es évek óta tény. Ha meg a méhecske témának nézek utána amit folyamatosan kétségbeesve említesz, hogy senkise reagál rá neked akkor is csak az jön ki, hogy kisérletek ellenére, nincs megfogalmazható káros hatása a méhbolyra, pedig konkrétan 5G tornyokra telepített méhkasokat figyelnek.

Sztem az tök jó, ha jobban érzed magad elvonulva ezektől a kütyüktől, tekintve h egy agresszív paraszt vagy elöttük, de nekem borzasztó erős sarkításnak tűnik, hogy kifejezetten a rádióhullámok megszünése miatt lennél jobban.Ha ilyen témákkal foglakozol a neten naná, h egy idegroncs vagy. Nem viccből kezelik ezt a témát a laposföldhívőkkel egy szinten az emberek. Gondolhatod ökörségnek, de én még mindig azt mondom, hogy keress valami mást amibe projektálhatod az energiáidat.
#71
Hagyjátok. Ugyanolyan összeesküvés hívő, mint ahonnan hozza a linkeket. Bedobott egy témát, ugye a méheket, amire ellenben egyetlen hiteles cikket sem tudott hozni és ezen lovagol, mert senki nem hiszi el neki hiteles háttér nélkül. Az pedig, hogy ennyire nyíltan triggerelődik mutatja csak igazán, hogy mennyire erősen hisz valamiben. Aki tud, az mindig megkérdőjelezi az információit, vagy szimplán nem pofázik bele abba amit nem tud, aki viszont hisz az foggal körömmel védi mert ezt a hitet a személyes ügyének hiszi.


Egyszerűen engedjük el, egy viselkedéselemző kiváló doktori disszertációt csinálhatna a posztjából és a kommenteiből.