Ennyi volt számomra 2020/2

Pótlások, ajánlásokra várt végigjátszások ésatöbbi ..
  • Írta: godach

Kommentek

#15
YanezModerátor
#13: Hát az MGS az ilyen. :)
#12
YanezModerátor
#11: Miféle bakikra gondolsz?
#10
#9: Így fogok tenni akkor :D Amúgy is mindent sorba szoktam, de most meggyőztél, hogy nem menjek szembe az elveimmel :)
#9
YanezModerátor
#5: Az MGS szériát akár számozott sorrendbe is játszhatod, úgy több lesz a rejtély, majd pedig a wtf.
#8
#4: A 2 nagyon tetszett, a 3 elég lapos volt, meg rövid is. De a hangulat megvolt. A Controlt én se tartom kiemelkedőnek, de a gameplay élvezetes volt, valamint technikailag is páratlan alkotás (na nem Ps4-en, de ebben van a legjobb rtx megoldás). A Death Stranding a generáció egyik legjobb játéka számomra, rettentően behúzott a sztorija. A TLoU2-nek sokkal könnyebb a trophy listája, elég 1,5-szer végigjátszani, illetve difficulty related trophy sincs. Én elsőre Hardon játszottam végig, az alá nem szabad adni, úgy már túl egyszerű.
#6
#3: Nekem a Ground Zeroes nagyon tetszett. Nem szokásom belekapni a játékokba, mindent szépen-sorban szoktam játszani, de mivel egy bevezető pálya volt így kipróbáltam. Le se bírtam rakni. Ha csak ennél egy kicsit többet tud az 5 akkor nekem már megérte :D
#5
#2: Igazából azt sem tudom, hogy hogyan kezdjek neki. Kronológiai sorrendben, vagy megjelenésiben... vacillálok már rajta rég óta. Viszont az élmények amiket meséltetek a játékkal kapcsolatban, na azokra igényt tartanék én is.
"Nem azért játszom mert nincs életem, hanem azért hogy sok legyen" :D
Lemaradt. 28 napja nyomom az ipart és ma vagyok csak itthon, így elkapkodtam :)
#4
#1: Resident Evil 2-3 Remake megvásárolva megjelenéskor, de még váratnak magukra. A Control nekem hatalmas csalódás volt. Nagyon rossz véleményem van róla amit inkább le sem írok. A Death Strandinget három óra után leraktam, azóta sem éreztem hogy folytatni kellene. A Border pedig valamiért nem jön be.
A TloUS platinához gratulálok. Érdekes módon az első részben én alig kaptam 2-3 trófeát, de annyi baj legyen. Csak kicsit fura.
#2
YanezModerátor
Látom ezúttal sem unatkoztál játékok terén. Az MGS sorozathoz sok sikert kívánok, remélem maradandó élményt fog okozni! Egyébként mi történt, hogy kimaradt a szlogened a bejegyzés végén? Tudod melyik, az a nem azért játszol, mert kocka vagy, hanem mert dobókocka. Vagy valami ilyesmi.
#1
Örülök, hogy újra írtál blogot, már vártam. Most kivételesen elég sok játékkal én is játszottam, egy-egy mondatban reflektálnék rájuk. Már szerintem leírtam ide párszor, de számomra a KH első része a Ps2 egyik legjobb játéka, az egész sorozatból az a rész áll a legközelebb hozzám. A második már játékosbarátibb, mint ez volt. A Pinball FX 3-ba én is beletettem ebben a negyedévben vagy 20 órát, nagyon addiktív. A BF V kampánya ugyan nagyon szép volt, de annyira nem fogott meg. A tankos rész tényleg jó volt, illetve nekem az olasz frontos rész is tetszett. De WW2 sztoriból továbbra is a 2017-es CoD az aduász nálam. A Gears 5 nekem is tetszett, álleejtős látvány és szerethető karakterek. Imádom, örülök, hogy be tudtam pótolni a sorozatot. A TLoU-t én is újrajátszottam ebben a negyedévben, engem is csak másodjára húzott be igazán, de azóta se eresztett el. Imádom.

Az én listám:
The Last of Us Remastered (harmadjára)
Resident Evil 2 Remake (x2-szer)
Control
Pinball FX 3
Hitman
Death Stranding
Resident Evil 3 Remake
Fifa 20 (1 season a kedvenc csapatommal)
Mafia II: Definitive Edition (bűn rossz)
Hitman 2
Borderlands 2 (sokadjára, co-opban egy barátommal)
The Last of Us Part II (platina)