5G tech - fejlődés vagy dekadencia?

Beszélgessünk nyilván összeesküvés-elméletekről, 69-es ikú alatt és felett is. - Sok szeretettel az előző bejegyzésem kommentelőinek. Mi az az 5G Felhívás?

Kommentek

#31
#30: Á felesleges bántani sztem, meg aztán lehet pont ezt a reakciót akarja kiváltani ameddig kompenzál a saját nyomora miatt. Kár mert amúgy érdekes téma
#30
Szerintem miért vagy egy álszent tetű? :D Elmondom neked.
Általában nem szoktam senkivel sem így beszélni és nem szoktam ilyen keményen fogalmazni, de olyan szinten lázadó típus vagy vegyítve a világ legnagyobb hülyéivel, hogy isten lássa lelkem, örülnék ha a föld nem hordana több ilyet a hátán mint te.
Ahogy lekezelő módon használod a takarító, pék, szerelő vagy egyéb szakmunkás foglalkozásokat sértésként úgy próbálsz olyan vitákban "hülyén okoskodni és nem okosan hülyéskedni" amikhez az ég világon, tisztán látszik hogy semmi közöd.

Elhiszem én hogy a 24.hu és facebook csoportok leszívják az agyad, de ennek nem kellene hangot adnod, mert csak magad minősíted.
Nálunk a takarítónak azt sem tudom, hogy nyissam ki az ajtót ás milyen szépen köszönjek, amiért kitakarítja azt a húgyos, büdös budit amit te is ugyan úgy használsz. A közértben annyi borravalót adok a kiszolgálónak, amennyibe a felvágottam kerül reggel és délben, csak hogy kompenzáljam azt, hogy amikor én bemegyek álmosan a boltba akkor már ő bőven lezavart egy fél műszakot, árazott, árut feltöltött és egyebek.
Te csak egy vagy a sok közül akik igazából semmit sem tesznek egy kis vergődés és mások szapulásán kívül és igazából sosem lesz belőlük semmi sem. Valójában ez a keserűség már azért van nálad, mert magad is tudod ezt.
Persze nekem elvette az eszem a wifi ezért írom ezt. Nem azért, mert szánalmasabb vagy mint a kutyám, aki még életre valóbb is. Ha kinyomnám a routert akkor sosem gondolnék olyanokra, hogy takarítanám el a földről a fajtád :(
#29
#27: Nemtom miért vagy ennyire mérges Sid, de így nehéz erről beszélgetni, neked fontos ennyire ez a kérdés, de ilyen formában nem túl meggyőző a véleményed sorry. Egyébként 15 éve abból élek amiről az első blogposztod is szól
#28
#26: Miért pont az ősztől? Hónapok óta vannak élesben működő 5G hálózatok a világban, itthon is. Ha azt mondod idővel lehet hatása, elfogadom, de miért pont az ősztől?
#27
#25: És melyik oldalnak áll érdekében hazudni, és melyiknek nem? Hm Zweistein?
Sherlock-nak ne menjél mert marad a vasúti kocsi takarítás.
#26
Ti akik tudatosan vagy tudatalatt hozzájárultok az 5G technológiához, viseljétek a következményeit. Szívroham, stroke, potyogni fogtok az ősztől.... sok sikert!
#25
#18: Egyébként azt vágod mester, hogy kB ugyanennyi ha nem több tudós, egyetemi professzor mondja az ellenkezőjét?
#24
Várom a trilógia záró részét!!!

Mindig is odavoltam a scifi-kért, és mindig elgondolkodtattak a conspiracy theory-k, szóval ez a crossover zseniális!

Pulitzert az úrnak!!!!4!4!!4!!!!
#23
#16: felőlem megírhatod az "igazságod", az nem zavar, az előember stílusodon kéne finomítani, mert nem pálya, hogy mindenkibe belekötsz mint valami kisebbségi komplexusos tizenéves
#22
#17: Viccelődni akartam, de hogy te mekkora egy tírpák paraszt lehetsz élőben komám...
#18
#5: rémhír-- bzeg rémhír. Ott van több száz tudós aki nyilatkozban ellenzi az 5G-t, egyetemi professzorok meg PHD-s emberkék. És ez neked rémhír. Neked hányas ikúd lehet úgy kábé? 39-42? Ilyen a világon nincsen:) Szerintem vár a Kasza Tibi fészbokon, lákjolgasd a posztjait, az a te szinted kb.
#17
#12: Gondolom a 5G appeal tudósait is ilyen pökhendi iróniával gúnyolnád ki, amit nagyon menő ideokádnod, mert ezzel a kis húgyagyú haverjaid szemében menő vagy. Wifi előtt ugye nem is volt net? Annyira szar vagy hogy még gúnyolódni sem tudsz okosan. Flush the toilet. Ennyit érsz kb.
#16
#13: jah már ban kéne mi, tussolnád el az igazságot hogy kretén kis illózióvilágod fenn maradjon.
#15
#14: nah megint összehordta a szemetet a szél.
#13
#12: :DDDDD

csávót amúgy hogyhogy nem moderálják? ennél sokkal kevesebbért is szoktak bannt adni
#12
Mióta olvastam az írásod és megvilágosultam, nekünk sincs Wi-Fi és marha jó érzés. Amellett, hogy a közérzetünk sokkal jobb, pusztán szeretettel csatlakozom fel a világhálóra. Gyorsabb, ingyen van és mivel nagy szívem van, a szomszédnak is jut belőle. Nem utolsó sorban pedig teljesen természetes.
A fiamnak azóta jobban megy a lecke, főleg évzáró után mióta nincs.
A két lányomnak mintha jobban nőne a haja azóta és a nejem se veszekszik velem, ha nem lát.
Én mintha napról napra erősebb lennék és tegnap is kicsúszott alólam a létra, de nem estem le hanem dolgoztam tovább.
Nem tudom eléggé megköszönni.