Nyaralási alternatíva 2020-ra

avagy hogy lehet szigorúan gép előtt Föld körüli útra kelni
  • Írta: sloth

Kommentek

#9
#6: úgy 1.5-2 éve nagy hájpot kapott, kb rákeresel youtube-on és az összes kirakat-influencer/streamer tett vele próbálkozásokat, ami eljuttatta az átlag botnet felhasználókhoz a hírét, szerintem ilyenkor alakult ki ez a komolyabb 'közösség'
#7
#1: Lelki béka tesa
#6
Kb egy éve előfizető vagyok, nagyon szórakoztató cucc. Nem tudtam, hogy ekkora közössége van, nagyon menő!
#5
#1: A rögtön elsőként említett randinál ki is bújt a szög a zsákból. Ember, ne a neten, és ne másokon vezesd le a frusztrációdat, előbb-utóbb eljön az a pillanat, hogy ott vagy te, és a másik, ott kell bátornak lenni, nem itt. (Gyk.: Nem az asszonyverésre gondoltam, hanem az udvarlásra, mielőtt perelnének)
#4
#2: Azt hittem sokáig, hogy poénkodik a srác, mert a saját elveit köpi szembe azzal, hogy itt kommentel, de mindegy.

Btw. nagyon clickbait a cím, én is véletlenül kerültem ide, mert Nyalási alternatívákat olvastam hirtelen ;-)
#3
#1: Te vagy az ügyeletes űber faszagyerek akit mindenki kedvel de amúgy senki?
#2
#1: Nem csak fanatikus vagy, de egyszerűen paraszt is. Napok óta gondolkozom a megfelelő hozzászólásom, hogy megtiszteljem a blog írót a téma miatt is nem csak a munkája miatt, erre van pofád belerondítani és ide is behozni a beteges világnézeted.
Az egészben viszont a legszánalmasabb, hogy még ez után a komment után sem gondolkozol el azon, hogy mennyire tiszteletlen vagy az emberekkel szemben.
#1
mindenki randizzon, szrjon, utazzon, egyen játszon, a virtuális térben. Wfin főzzétek a kávét, meg mérjétek a pulzusotokat, tel appokon csajozzatok, ja és maradjatok otthon mindnél többet plíz. Annál jobb a maradék embernek, akinek még nem ment el az agya és legalább halványan látja mire megy ki a játék.