Én és a The Last of US

Főként Kawada nyomására, de amúgy is egy kicsit...
  • Írta: godach

Kommentek

#44
Ellie egy frusztrál, hisztis, idegbeteg 3,14 csa. A helyes befejezés az lett volna ha szétcsapják a fejét egy gombás kínai strandpapuccsal. A két arakter közül Abby nyílvánvalóan sokkal jobban szerethető és megérthető.
#43
#42: Köszönjük, mester.
#42
A Death Stranding kapcsán szólok hozzá a hozzászólásokra összegezve:

Akárhány éves is a testetek, gyerekek vagytok.
Az a tény igaz, hogy kár volt a mostani felfokozottságban ennyire elnyújtani, de a záró órák az emberek üdvéért szólnak. Akik virtuális tapasztalattal töltik az itteni életük javát. Hálásnak kellene lennetek, hogy valaki válallja ezt az őrültséget és próbál figyelmeztetni. Én személy szerint már régóta köpök rátok. Úsztok a döglött halakkal a parton.

A last of us csak pöcökmerevítő az aberráltaknak.
#41
#39: Adok neki egy esélyt. Ha a szimbólumcunamik elmennek a gyenge felfogóképességem és proliságom okán, akkor majd megnézem a videót. :) na de még odébb lesz...
#39
#38: Ezen nem veszünk össze pláne, hogy én is így vagyok ezzel. Eleve az openworld cuccokat is kerülöm mostanság. Mikor először meghallottam, hogy annó a TLoU2 kapcsán is felmerült, hogy ow lesz, imát mondtam, hogy végül nem az lett.
Csak gondoltam, hogyha te nem toltad a DS-t és most számod rá magad, hátha segít átfogóbban megérteni a dolgok miértjét a játékban és nem csak a történetben, hanem úgy mindenben. Csak mert amit a gyerek elmond a tesztben nem feltétlenül légbőlkapott csak nem volt annyira publikus. De igazad van, ha élveznéd, akkor teszt nélkül is élvezned kell. :)
#38
#37: Nem, nem nyomtam. És nem érdekel semmilyen "belemagyarázzuk a lófaszt" teszt, mert arról a legpozitivabb kritikák sem győztek meg, hogy nem egy alibi és blöff gémpléjről van szó. Előre dühös vagyok. Mert ha valaki egy történetet akar csak elmesélni, azt tegye meg visual novel vagy walking simulator formában, pár óra alatt. De engem ne kinózzanak több tíz órányi alibi gémpléjjel. Ettől még nagyon nyitott leszek és készen állok pozitívan csalódni, tényleg. De személy szerint a Days Gone-nál is már azt éreztem, hogy ha kevesebb lenne, több lenne. Így sajnos nincs sok pozitív reménységem a Death Stranding-el kapcsolatban.
#37
#36: Te még nem nyomtad a DS-t? Figyu akkor elötte nézd meg azt a tesztet, amit lejjebb linkeltem. Nem olyan hosszú viszont rohadt érdekes. Aztán kezdj bele. Jó kis kísérlet lenne, hogy úgy mennyire megy át a játék filozófiája. Bár tudom, hogy úgysem vállalod érthető okokból. :) Xd
#36
#35: Sajnos nagyobb realitást látok abba, hogy már az első 2 napos cut scene-nél kilépek majd a p*csába. :)
#34
#33: Meg fogom majd pc-n nézni, de csak dühből...
#32
#31: Biztos a pécés verzió azért van átlag 5-10 ponttal feljebb szopva mert Sony ex...
#30
#27: +1
#28
#27: Szerk. mélységre...
#27
#22: Azt hiszem megint előveszem! Nagyon mély és részletes kritika ami meghozta a kedvem. Szerintem a DS titka hogy olyan hangulatban, időszakban vagy akár életszakaszban kell nekiállni amikor az ember fogékonyabb az elmélkedésre, a mélységes és érzelmileg is nyitottabb. Elkezdtem én is de idő hiányában nem tudtam átélni, kapkodtam itt pedig nem lehet. Ezért nem tudtam úgy élvezni de tudtam azt is hogy tudnám. Megfelelő külső és belső körülmények között. Ez a játék a lassúság értékéről és az alázatról is szól ebben a felgyorsult, másikat eltaposó fogyasztói társadalomban ahol mindenki azt gondolja hogy jobban tudja mint a másik. Már csak azért is illő, még ha nem is tetszik, elfogadni a játékot mert ebben Kojima konkrétan feltárta a szívét-lelkét. A saját problémáiról is beszél. Egy önvallomás és ezért respect Kojima San!
#26
#25: Ok. :)