Forza Horizon 4. különvélemény

Gyerekeknek való bohóckodás?

Kommentek

#30
#16: A probléma sosem a vélemény kinyilvánításával hanem annak stílusával van. Ha tetszik, vagy nem tetszik valami, szíved joga megírni.
De azért van némi különbség a "én szerintem nem a legjobb alcímválasztás, nem igazán hozta meg a kedvem az elolvassam " és a " Már a blog alcímválasztása is rossz és jól elb@szta a hangulatot az olvasáshoz."

Összességében ennek, meg kb az összes gamer fórumnak az kéne hogy legyen az értelme, hogy a játékok szerelmesei tapasztalatot és véleményt cserélhessenek, ne adj isten, megbeszélnék, kinek mi tetszik vagy nem, és miért.
Ehhez meg ugye fel kéne nőni a kommunikációhoz, és még ha nem is tetszik amit látunk hallunk, nem a létező legmagyarabb kommentel jelezni véleményünket, hogy "ez egy sz@r..."

Ahogy látom ide nem írtál blogot, lehet máshol vagy más formában már adtál át valamit az internet népének szemrevételezésre. Gondolom te sem azt várod visszajelzés gyanánt, hogy csinálj kistestvért Édesanyád közreműködésével, hanem az olvasó véleményére, benyomásaira vagy kíváncsi amit reflektálnak a munkádra, olyan formában, hogy az ne sértsen vagy bántson téged. Amikor kiírsz valamit az internetre, azt a másik el fogja olvasni. Ha nem azzal a szándékkal írod hogy árts vele, nagyszerű beszélgetések születhetnek szinte a semmiből.

Nem akarom a szent lovagot játszani, Frank hosszú évek óta jó barátom, rengeteget beszélgettünk hozzászólások és levelek útján és nem egyszer adott egyikünk írása ihletet a másiknak, így nem én vagyok a pártatlanság mintaképe.
Az hogy többen Frank védelmére keltünk, többen között valóban annak köszönhető, hogy néhányunk lassan 8-10 éve itt van, és Frank amióta cs tagja a közösségnek rengeteg nagyszerű írással tette gazdagabbá a blog szekciót, de én szerintem magával a stílussal fordítottad saját magad ellen a hozzászólókat.

Vagy eljut hozzád, vagy nem, elfogadod, megfogadod vagy sem, szíved joga, de az igazság az, hogy ha kb 1 perccel többet szánsz a kommentedre és, picit jobban megválogatod a szavaidat, biztos vagyok benne, hogy nem ide jutott volna a beszélgetés, és nem ilyen reakciók érkeztek volna rá.

Bízok benne, hogy te sem azért jársz fel valahova, hogy szítsd a feszültséget, hanem, hogy kicsit kikapcsolódj. Ezzel mind így vagyunk, senki nem szeretne negatív tapasztalatot, ezen talán érdemes picit elgondolni.
#29
Frank, elérted nálam amit eddig egyetlen óriáskampány se, ki fogom próbálni ezt a versenyzős címet :)
Utoljára vagy 15 éve versenyzem a NFS most wanted-el, de az blog meghozta a kedvem, hogy adjak még egy esélyt a az autós őrület csábításának.
#28
Fata Morgana: Szia. Köszönöm, jó látni téged itt :) Igen, repül az idő. Kislányom már a tablet-en a 2D side-scrolling ügyességi ugrálós, és rush játékokat olyan ügyesen tolja, hogy csak pislogok. De logikai játékokban is elég jó, már ami neki való. Xbox-on is volt egy aranyos költöztetős játék (Moving out) amin nagyon sokat kacagott, de a kontrollerhez még elég kicsi a keze, a pici ujjai még nem érik el kényelmesen az összes gombot. De apja lánya, szeret játszani ;)

adamsfamily: köszönöm a tippet a házakhoz.
Ez a színes-szagos dolog tényleg fura. Nekem sem jön be pl. a Sunset Overdrive, ellenben a Saints Row 3-4, és az Agents of Mayhem meg igen. Ízlés dolga. Ahogyan ez a játék is. A kommentek is jól tükrözik, hogy van akinek hamar kifulladt, míg más valakinek csak 500 óra után lett unalmas :O
És vannak akiket nagyon taszít a „körítés”

Guba32: a Burnout nekem régen tetszett, elő is vettem nemrég megint, de már nem tetszik. Az NFS Heat-re viszont nagyon rákattantam tavaly megjelenéskor, de nálam meg az fulladt ki viszonylag hamar. Azért vagy 40-50 óra volt benne, úgy kb. karácsonyig elvoltam vele, szóval nem bántam meg. Engem ott a driftelés fogott meg nagyon. Beálltam egy Nissan Skyline-ra és azzal mentem remek drift futamokat, jó kanyargós utakon.

Delphijos: Igen, a tereptárgyak, és az autó súlya tényleg elég zavaró. Wreckfest jellegű töréssel, súllyal és fizikával durva lenne :)

Mindenki másnak is köszönöm a hozzászólást! Érdekesek, és tanulságosak voltak. És persze jöhetnek még észrevételek. Kinek hogy tetszik a játék?
#27
Hali Frank!
Nagyon jó volt olvasni, az írásodat mint mindig, szerintem nagyon jó játék teszt író lennél ha erre adnád a fejedet.
Írod hogy a kislányod már 6 éves öregem nagyon rohan az idő mintha tegnap lett volna, hogy megszületett emlékszem mikor újságoltad az örömhírt.
Lassan engedélyt kell kérned ha játszani akarsz.:)
Remélem jön még tőled hasonlóan jó írás, én várom szeretettel.
#26
#25: A Sunset overdrive szerintem is túl színes.De azért ebben a sok ruha,meg táncikálós szarság elnézhető.Nagyjából a töltőképernyőknél látod és ennyi.
#25
Így vagyok vele én is,ahogy a Fortnitehoz sem tudnék odaülni,vagy megnézni egy Halálos iramban filmet,Mónika sót,Barátok köztöt.Nem mondom,hogy a játék a kategóriájában nem a legjobb,de nekem nem való.Próbáltam párszor,de túl színes-szagos,valami bűzlik.A kritika és sok játékos által sokra tartott Sunset Overdrive-val is így voltam.De pl. a Burnout meg tetszik.Tehát nem az arcade-dal van bajom ezek szerint.
#24
A házak nem csak a gyorsutazásra jók,hanem ha megveszed,akkor különböző extrákat is megnyitnak(pl. a drón).
Amúgy a kezdeti nehézségek ellenére egész jó játék lett,csak minimum 500 beletolt óra után már nem köt le.Néha lazításként be szoktam nyomni valami laza nehézségen.
#23
Nekem bejöttek a FH-k, amúgy sem vágok valami jó autós játékokban, a sim jelleg ezért sem működik nálam. Ami viszont zavar az arcade-ban, amit már többször írtam, hogy azért annyira lehetne kevésbé arcade, hogy pl. egy sportkocsival ne lehessen már árkon-bokron 300-al repeszteni... Nem kell hogy még a guminyomásra is figyelni kelljen, de legyen nagyobb súlya hogy az ember “rendes” úton megy.
#22
#16: Beszokott válni az áldozat szerep?
#21
#12: Az, hogy oda nem viszem át a vitát mint egy kisgyerek, szerintem becsülendő lenne....
De igazad van. Ott nem merek szövegelni, mert ott nem csak egy Nick vagyok. Remélem tudsz párhuzamot vonni.

Témához: Frank egy megbecsült tagja a gk blogszekciójának, aki már akkor aktív volt amikor te azt sem tudtad hogy létezik a gamekapocs. Ha meg védjük = kiállunk mellette azért mert tajparaszt vagy vele azért nem kell megharagudni. köszike
#20
#19: Mièrt nincs itt szerkesztèsi lehetősèg 2020-ban?
#19
Nálam hamar kifulladt.
Erős fesztiválos hangulatután unalomba fulladt.
Amik tetszettek azokból nagyon kevès volt, pl a vonat elleni verseny, vagy a hőlègballonos.
Ezek ötletesek, csak a többi uncsi.
Max 8 órát bírtak eddig nálam a Forza Horizonok.
Nálam eddig a Driveclub van első helyen.
#18
#16: Az az utolsó bekezdés olyan, mintha egy óvodás írta volna. Na jó, minden más is, amit te írsz, de az viszi a pálmát. Közben hány éves is vagy? Közel a 40-hez? Elég szomorú. Egy igazi gyernőtt vagy.
Na mindegy, ahogy Magdi anyus mondaná: "Rendben, szia!" https://memegenerator.net/img/instances/45480374/rendben-szia.jpg
I mean, kinek fogsz hiányozni szerinted, őszintén? xD
#17
Köszönöm az összes GK olvasó nevében... Nem lessz kevesebb az oldal !
#16
#15: Nem, a gond ott kezdődik, hogy csak ez az egy regem van. Vagy szerinted nem jönne rá mindenki a legelső kommentemből, hogy ki vagyok? Nem tudom, hogy a Duken jelenségen kívül kinek van több regje, de úgy is vagyok vele, hogy nem is érdekel.

Köszi az összes hozzászóló és blogíró kretén rezidens nevében is a hozzáállást. Talán tényleg az a legjobb, ha a Nyári sem jön vissza, Ultimate sem és én is lelépek, aztán akkor puszilgathatjátok egymást b+
#15
#14: A gond ott kezdődik, hogy te és még sokan mások 100x regisztráltak... Vezetők helyében ip banT adnék az összes kreténnek. Veletek csak amortizálódik a GK !
#14
#13: Lol a 6-ost ... XD mindegy, ezt már nem magyarázom ki.

Mindegy, akkor simogassátok csak a szar embereiteket, annyit ér ez az oldal.
#13
Na akkor itt most én kérdezem a moderátort, hogy ha nekem ír valaki ócska dumát én meg vissza, akkor miért is csak az én kommentem van kitörölve? Csak olyan szavakat használok, amiket mások is és a blogról volt szó, az ember meg elkezdett rólam írkálni - az meg ott maradt. Odaírta az 5-ös kommentet (full moderáció alapanyag) utána meg próbál beállítani úgy, hogy én a személyeskedés mögé bújok?

Erre az én kommentemet kiszeded, az övét meg ott hagyod? Itt valami tényleg nagy gond van az egyik adminnal, nem hiába mondják mások is.
#12
#11: Megint beíttál, utána meg jössz bocsánatot kérni facebook-ra?
#11
#8: +1.
Alátámasztom amit írtál kiegészétve annyival, hogy Stevensannak két féle ember létezik. Aki egyet ért vele és aki hülye :)